To 04.06.2009 @ 09:29Vilma Nihti

Vilma kolmantena päivänä YLE Radio 1:stä

Keskiviikko 3. kesäkuuta, kolmas päiväni YLEllä, yleläisenä ja täällä Radio 1:llä. Ensimmäisiin päiviini YLEssä on mahtunut huikeasti uutta ja mielenkiintoista! Olen jo nyt ensimmäisinä päivinä päässyt mukaan moneen erilaiseen työtehtävään ja tavannut monta uutta työkaveria.

Minut otettiin todella hyvin vastaan töihin tänne Radio 1:een. Kaikki työkaverit ovat todella mukavia ja todellakin rautaisia ammattilaisia! Minua opastetaan ja autetaan aina tarvitessani apua. Olen jo nyt päässyt heidän mukanaan radio-ilmaisun koulutukseen, palaveriin ideoimaan YleX:n seuraavaa vuotta, seuraamaan Kansanradion suoraa radiolähetystä. Tiedossa tulevina työpäivinä täällä omassa paikassani on paljon erilaisia, uusia ja jännittäviä tehtäviä joita odotankin jo innolla.

Oma työskentelypaikkani on siis Radio 1. Kanavalta tulee paljon erilaista ohjelmaa, jota täällä työskentelevät ihmiset tekevät. Koska työjaksoni on vasta alussa, olen kerinnyt nähdä vain murto-osan erilaisista töistä joita täällä tehdään. Tähän asti jännittävintä on ollut iltapäivä, jolloin pääsin mukaan seuraamaan Kansanradion suoraa radiolähetystä. Istuin studiossa ja seurasin kun lähetystä tehtiin ja lähetettiin ympäri Suomen! Lähetys sujui hyvin ja oli mielenkiintoista seurata kun se lähetettiin.

Tulevat työtehtäväni tarkentuvat lisää tulevina päivinä. Odotan uusia tulevia juttuja innolla koska viihdyn YLEllä hyvin ja uutta on mukava oppia! Ylen siisti kesäduuni todellakin on siisti! ;)
 

Vilma Nihti on kesäkuun ajan YLEn SIISTInä kesäduunarina YLE Radio 1:ssä.

3 kommenttia

Vilmalle ja muillekin tiedoksi: näitä suoria lähetyksiä täällä riittää. Kannattaa pitää ääntä, jos tahtoo päästä seuraamaan. Mun lähetyksiin ainakin saa tulla seuraamaan. Esimerkiksi maanantai-iltana 8.6. klo 17.20-18.20. Ja voin mä ottaa uteliaan mukaan juttukeikallekin, jos kiinnostaa!
Sähköpostia vaan suoraan mulle. Tai soitto talon puhelimesta 87 5698.

Terveisiä oppimisen ja tieteen puolelta! Täälläkin päin paiskitaan kahden hengen (minä ja Kalle) voimin kesätöitä. Projektin alla on mm. Koulutuubi yläasteikäisille.

Hyvä Vilma!! :)

Tsemppiä kesäduuniin. Varmasti loistava kesätyöpaikka!

Ylen siisti kesäduuni

Tässä blogissa 16–17-vuotiaat nuoret kertovat kesäkuisista työpäivistään Ylellä.

Blogiarkisto