Ma 14.06.2010 @ 16:06Toni Rönnberg

Aika ei käy pitkäksi

Toinen viikko Ylen Siistissä kesäduunissa on nyt pyörähtänyt käyntiin. Työskentelen siis YleX Areenassa ja teen töitä sen ympärillä. Ensimmäinen päivä alkoi hieman sekavissa tunnelmissa viikko sitten. Aloitin työt YleX:n nettitiimissä, vaikka minun olisi kuulunut olla areenatiimissä. Tokana päivänä sekaannus kuitenkin selvitettiin ja siirryin areenan puolelle. Kun olin tutustunut hieman editointiohjelmaan pääsin samoin tein tositoimiin. Minulle annettiin pino mini dv-kasetteja, jotka capturoin koneelle, leikkasin ja latasin Yle Areenaan.

Lisäksi päivät ovat kuluneet vanhempia videoita arkistoidessa Ylen nettiarkistoon, koneella istuskellen, radiota kuunnellen ja ruokaa syöden. Työ on ollut todella mukavaa kuin myös loistavat työkaverit, jotka ovat auttaneet aina kun apua olen tarvinnut. Vanhempia videoita arkistoidessakaan aika ei käy pitkäksi sillä suurin osa videoista on niin hauskoja, että ne myös mielellään itsekin katsoo.

Tämä viikko alkoi hieman erikoisella tavalla, nimittäin lähdimme kesäduunareiden kesken seuraamaan Summerin kuvauksia Pihlikseen. Paikalle päästyämme söimme eväitä, katselimme härdelliä ennen lähetystä, otimme ryhmäkuvat kesäduunareista kunnes vihdoinkin lähetys alkoi. Samalla kun lähetys oli käynnissä pääsivät osa kesäduunareista harrastamaan sumopainia, joka näytti varsin hauskalta. Lisäksi pääsimme näkemään ohjaamon, josta lähetystä tehdään. Ohjaamo oli erittäin pieni, eikä sinne mahtunut kuin pari ihmistä lähetystä ohjaamaan. Ei uskoisi, että niin pienestä tilasta ohjataan näin suurta ohjelmaa.

Nyt olen taas omassa työhuoneessani ja tälle viikolle olisi tiedossa mm. yli kaksikymmentä Provinssirock 2009 videota, jotka pitäisi capturoida ja lisätä Yle Areenaan.

Hyvää viikonalkua blogin lukijoille ja muille kesäduunareille!

Toni Rönnberg on kesäkuun ajan YLEn Siistinä Kesäduunarina Ylex Areenassa.

1 kommentti

Vähä kiva kesäduuni sulla :)

Ylen siisti kesäduuni

Tässä blogissa 16–17-vuotiaat nuoret kertovat kesäkuisista työpäivistään Ylellä.

Blogiarkisto