To 20.06.2013 @ 10:41Iiris Karhama

Siistiä duunia ja hyvää ruokaa

”Toiseksi viimeinen viikko on lopullaan ja juhannus kolkuttaa ovella, harmi vain, että sää ei ole siitä parhaimmasta päästä. Olen aina pitänyt Yle Puhetta todella puuduttavan tylsänä, mutta täällä työskennellessäni olen saanut huomata, että Yle Puhe on paljon muutakin kuin uutisia tylsällä äänellä ja liian pitkiä luontodokumentteja linnuista. :DD On ollut hienoa, kun on päässyt seuraamaan lähetyksiä ja sainhan kokea suuren tähtihetkeni, kun iltapäiväjuontaja haastatteli minua suorassa lähetyksessä kesätyöstäni. Kesäkuu alkaa tulla päätökseen, joka tarkoittaa myös töiden loppumista, mutta töitä riittää vielä viimeisellekin viikolle. Ensi viikolla olisi siis tarkoitus tehdä valmiiksi oma lyhyt radiolähetys, jota varten pitäisi käydä haastattelemassa jotakin asiaan liittyvää henkilöä.

Työskentely on nimensä mukaisesti ollut todella siistiä ja mukavaa, mutta pitää kyllä huomioida täällä oleva ruokakin. Ruoka on kuin söisi kunnon ravintolassa, ei siis todellakaan ole mitään kouluruokasafkaa. On hyvää leipää, on monipuolista ja vaihtelevaa salaattia, on todella hyvää lämmintä ruokaa ja aina on jälkiruokaa. Ylen alueella on useita ravintoloita joista voi valita mieleisensä, kaikille löytyy jotain. Oli erittäin hämmentävää peruspahaan kouluruokaan tottuneena huomata, että ihan yllättäen keskellä viikkoa, ilman mitään suurempaa syytä, ruokana oli härän lehtipihviä ja lohkoperunoita.

Ylen siisti kesäduuni on ollut todella mahtava kokemus ja todellakin suosittelen kaikkia hakemaan tänne. Hakijoita on todella paljon, mutta ei kannata lannistua siitä, vaan pistää vaan rohkeasti hakemuksen tulemaan. Pidin itse jo haastatteluihin pääsyä todella hienona saavutuksena ja tänne töihin pääsy oli kuin lottovoitto. Ylen siistiä kesäduunia parempaa kesätyötä saa hakea pitkään.”

Iiris Karhama työskentelee kesäkuun ajan Ylen siistinä kesäduunarina Yle Puheella. 

0 kommenttia

Ylen siisti kesäduuni

Tässä blogissa 16–17-vuotiaat nuoret kertovat kesäkuisista työpäivistään Ylellä.

Blogiarkisto