To 18.06.2009 @ 13:31Natalia Repokari

Haastava ja jännä viikko

Täällä tapahtuu koko ajan niin paljon, ettei oikein tiedä mistä pitäisi kertoa. Maanantaina oltiin kahden muun kesäduunarin, Vilman ja Victorinen kanssa tv-spotin kuvauksissa. Tarkoituksenaoli saada rähinää ja aggressiivista kuvaa ja tanssia Haastavan heinäkuun mainokseen. Harmi, ettei mulla ole kuvia meistä maskit päällä, oltiin aika näyttävän näkösiä mustavalkoiset maskit naamassa ja hiukset pystyssä. Pätkä kuvattiin jossain noista sadoista kellarisokkeloista, joihin en tahtoisi yksin lähteä kulkemaan. Mutta tosi hauskaa oli, odotan innolla että mainos tulee ulos.

Täällä on paljon vaikuttavia paikkoja. Puvusto teki itseeni suuren vaikutuksen, olen ihan kateellinen teille, jotka siellä saavat kaikkien niiden vaatteiden ja asusteiden keskellä työskennellä. Levystö on toinen paikka, jonka suuruus saa kyllä hämmästelemään. Ja sitten oli tietysti tänään reissu tv-torniin, josta näki koko Helsingin.

Mulla on ollut tosi vaihtelevia ja kivoja työtehtäviä, vaikka nyt juuri digitoinkin virsiä koneelle, mikä ei ole kovin innostavaa touhua.. Mutta esimerkiksi yksi aamu kävin kahvilassa istumassa ja tekemässä arvostelun siitä Kultakuumeeseen. Olen kirjoittanut&puhunut kyseiseen ohjelmaan pari pientä arviota ja tänään olen puuhannut pakinaa huomisen lähetykseen. En kyllä yhtään tiedä mitä siitä tulee, pakina on vaikea laji. Yksi päivä olin myös suorassa lähetyksessä mukana tanssimassa. Olen nauttinut oikeastaan kaikesta paitsi ehkä tästä virsien koneelle tunkemisesta. Toisaalta tätäkin jaksaa jos on sellainen olo, ettei jaksa rasittaa aivojaan. Tykkään myös Ylen tiloista, rakennukset on ihanan isoja ja saa hyötyliikuntaa kun juoksentelee paikasta toiseen. Varokaa vaan, kyllä mä tänne vielä joskus töihin tulen.

Natalia Repokari on kesäkuun ajan YLEn SIISTInä kesäduunarina YLEn YLE Radio 1:ssä ja YLE Kulttuurissa.

 

1 kommentti

TV-spotin voi katsoa vaikkapa YouTubesta

http://www.youtube.com/watch?v=RXxYzYGFG9Y

Hienoa työtä tytöt!

Ylen siisti kesäduuni

Tässä blogissa 16–17-vuotiaat nuoret kertovat kesäkuisista työpäivistään Ylellä.

Blogiarkisto