Ti 19.06.2012 @ 12:37Alina Juote, Tuomas Hakkarainen, Alisa Ala-Könni

Jatkoa megablogille

”Siisti sai uuden merkitykset, kun päästiin Ilmarin kanssa pakkaamaan eurovision-arkiston videokasetteja. Noh, onneks oltiin tehokkaita ja homma oli hoidettu parissa tunnissa. En ehkä olettanut Ylen Siistiltä Kesäduunilta arkiston siivoamista, mutta ei fyysinen duunikaan haitannut, kun seura oli hyvää :)Perjantaina päästiin seuraamaan fst:n uutislähetyksiä ja tehtiin myös oma uutisjuttu turisteista, joka sitten editoijan kanssa editoitiin. Ja kun uutislähetysten välissä oli aikaa päästiin myös itse istumaan uutistenlukijan paikalle ja lukemaan prompterista uutislähetyksiä. Tai siis sönköttämään… Uutistenlukijan homma on oikeesti vaikeeta!”

Alina Juote on kesäkuun ajan Ylen Siistinä Kesäduunarina Ylen Uutisissa.

 

”Kaksi ensimmäistä viikkoa Ylellä ovat olleet ikimuistoisia ja työntäyteisiä. Olemme päässeet katsomaan ammattilaisia työn touhussa tv-sarjan Elämää suurempaa kuvauksissa ja olemme itse päässeet kuvaamaan haastattelua nuorten suhtautumisesta erilaisiin medioihin. Alkuaikoina suurta vaivaa aiheuttanut Avid-videonkäsittelyohjelmakin on nyt alkanut toimimaan käsissämme ongelmitta. Odotan innolla huomista retkeä Ylen radiotorniin ja tapaamista muiden siistien kanssa!”

Tuomas Hakkarainen on kesäkuun ajan Ylen Siistinä Kesäduunarina Ylen Draamassa.

 

”Kaksi viikkoa on kulunut uskomattoman nopeasti. Kohta on jo juhannus, ja siisti kesäduuni Ylellä lähentelee loppuaan. Täällä on ollut todella mukavaa, ja alan jopa pikkuhiljaa osata suunnistaa täällä paremmin. Työ on kiinnostavaa, ja olen päässyt näkemään ja kokemaan kaikkea erilaista, mitä Ylellä tapahtuu. Täällä Oppimisessa kesäduuni on ollut lähinnä siistiä sisätyötä, mutta olenpa päässyt toimistosta ulos kuvausreissuille.

Ylen kyniä minulla alkaa olla jo oma kokoelma, kun niitä tarjotaan aina minne tahansa meneekin!”

Alisa Ala-Könni on kesäkuun ajan Ylen Siistinä Kesäduunarina Ylen Oppimisessa.

 

0 kommenttia

Ylen siisti kesäduuni

Tässä blogissa 16–17-vuotiaat nuoret kertovat kesäkuisista työpäivistään Ylellä.

Blogiarkisto