Ke 30.06.2010 @ 12:30Hannes Kettunen

Kyllä vähän harmittaa...

Onhan se vähän niin että kyllä se harmittaa että työt kohta loppuvat. Aika on lentänyt siivillä ja tuntuu kuin ei olisi saanut lähellekkään niin paljon tehtyä kuin haluaisi. Porukat täällä Yle X3mellä ovat todella mukavia ja kyllä ikävä varmaankin tulee töitten jälkeen. Olin jo ehtinyt luovuttaa ja luulin että en saanut työtä ennenkuin Ulla sitten lähettikin tekstiviestin minulle kesken äidinkielenkurssini, en voinut uskoa joten hypähdin ylös tuolistani ja huusin pari vähemmän kaunista sanaa sen verran voimakkaasti että opettaja melkein heitti ulos!

Ensimmäisenä viikkona opettelin Zoom-nauhottimen käyttöä ja samantien kun olin oppinut kaikki kikat, lähdin kaupungille galluppia tekemään. Materiaalin saannin jälkeen sainkin miksata kaiken ja tehdä hienon paketin joka olisi tarpeeksi hyvä radiossa soitettavaksi. "Ruisrock-puff" tulee varmaan olemaan se muisto joka jää parhaiten mieleen tältä reissulta. Minä ja Senni näyttelimme sammuneita keskellä Esplanadin puistoa, siinä oli sitten loistavaa rekvisiittaa esim. Teltta,pallogrilli,makkaraa,olutkori,tyhjiä pulloja ja vaaleanpunainen-glitter juomakypärä. Kyllähän sitä sai kommentteja ohikulkijoilta ja varsinkin turisteilta, kaikista paras kommentti oli kun ryhmä Amerikkalaisia kävelivät ohitsemme ja sanoivat "So.. This is the everyday life of the Finnish youth?".

Hieman alle viikko jäljellä ja kyllä tätä saisi mielestäni olla vielä kuukausi lisää, mutta töitten jälkeen on minulla 2 viikon treenausloma ( Sali->Treenis-> Sali->Treenis etc.) ja sitten Englantiin pariksi viikoksi ! Joten ei tästä lomasta tylsä kuitenkaan tule !

Toinen loistava muisto tulee olemaan se hetki kun sain Michael Jacksonin kuoleman vuosipäivänä puhua hänestä radiossa Bumerangen ohjelmassa.
Pakko sanoa että on ollut mukavaa miten suurinosa muista siisteistä kesäduunareista on ottanut vastaan minut vaikka en ollut aikasemmin missään tekemisissä heidän kanssaan, joten suuret kiitokset !


Rest In Peace Michael Joseph Jackson 29.8.1958-25.6.2009
 

 

Hannes Kettunen on kesäkuun ajan YLEn Siistinä Kesäduunarina YLE X3M:llä.

1 kommentti

Tämäkin mukavaa luettavaa.
Jännittävää on ja myös kasvattavaa olla mukana uusissa haasteissa. Niin kuin totesit, tutustuminen uusiin kavereihin.
Kiitos Hannes.

Ylen siisti kesäduuni

Tässä blogissa 16–17-vuotiaat nuoret kertovat kesäkuisista työpäivistään Ylellä.

Blogiarkisto