Pe 29.06.2012 @ 15:18Alexandra Ylihuttula

Viimeinen puheenvuoro

Ylen Siisti Kesäduuni 2012 on ohi. Tämä kesäkuu oli ikimuistoinen monelle – niin Siisteille kuin tähän projektiin osallistuneillekin. 30 reipasta nuorta sai tehdä työtä, joka on enemmän kuin pelkkä kesätyö. Yle antoi mahdollisuuden näille nuorille tutustua Yleen ja mahtaviin yleläisiin.

Siistit, kehotin teitä tervetulotilaisuudessa ottamaan kaiken ilon irti tästä kesäkuusta. Toivon, että olette noudattaneet neuvoani. Uskallan väittää, että tämä kesäkuu jää teidän mieliinne yhtä hyvin kuin oma kesäkuuni vuonna 2009 Ylen Siistinä Kesäduunarina. Käteenne teille jää arvokas kokemus kesätyöstä yhdessä Suomen hienoimmista mediataloista. Toivottavasti ehditte myös tutustua toisiin Siisteihin ja pidätte yhteyttä toisiinne myös kesäkuun jälkeen.

Entisenä Siistinä ja teidän tutorinanne minusta oli mielenkiintoista seurata taivaltanne täällä Ylellä. Vertasin useaan otteeseen teitä minun aikani Siisteihin. Teissä on paljon samaa mitä meissäkin oli. Me olimme yhtä innostuneita ja yhtä otettuja tilaisuudesta työskennellä täällä Ylellä. Te olette kuitenkin paljon rohkeampia kuin minä ja ystäväni olimme. Kun teiltä kysyttiin Ylen uutisten tutustumiskierrokselle parannusehdotuksia, te annoitte arvokasta palautetta siitä, miten Ylen tulisi lähestyä nuoria. Te uskalsitte kysyä ja ehdottaa. Kiitos teille Siistit, että olitte päivästä toiseen innostuneita ja ahkeria! 

Ylellä on töissä motivoituneita oman alansa huippuosaajia ja he tekevät arvokasta työtä, jotta jokainen suomalainen saisi Ylen palveluja. Moni Siisti oli sitä mieltä, että Yle uudistuneine ulkoasuineen on menossa oikeaan suuntaan. Huippuosaamisesta ja oikeasta suunnasta huolimatta on ensisijaisen tärkeää, että Yle palkkaa nuoria jatkossakin kesätyöhön, jotta vältytään kaavoihin kangistumiselta. Vuorovaikutuksella on suuri merkitys, kun halutaan lähestyä nuoria.

Sen pitemmittä sanoitta Siistit ja minä tahdomme kiittää Yleä ja kaikkia yleläisiä hienosta kesäkuusta. Kiitos, että teitte Ylen Siististä Kesäduunista mahdollisen!

 

Ylen Siistit Kesäduunarit 2012. Etualalla Siistien tutor Alexandra ja Ylen Siistin Kesäduunin järjestäjä Ulla Ervo.

 

Ihanaa kesää kaikille! :)

Alexandra

 

0 kommenttia

Ylen siisti kesäduuni

Tässä blogissa 16–17-vuotiaat nuoret kertovat kesäkuisista työpäivistään Ylellä.

Blogiarkisto