Ti 30.06.2009 @ 16:25Tsuua Kekäle

Ohi on - vai onko?

Historian ensimmäinen YLEn SIISTI kesäduuni loppui 20 minuuttia sitten. Viimeisen tunnin vietimme päätösjuhlassa. Olo oli kuin kevätjuhlissa. Koulun päättäjäisissä en kyllä ole koskaan saanut täytekakkua, kahvia ja limsaa. Mutta aplodit raikuivat ja meidät duunarit kukitettiin todistustenjaon yhteydessä.

Viestinnän ja Markkinoinnin kesäduunari Joonas Kirjavainen oli kesäkuun pääprojektinaan tehnyt osittain fiktiivisen dokumentin YLEn SIISTIstä kesäduunista ja katsoimme sen juhlallisuuksien loppuhuipentumana. Tuon upean tuotoksen pääsette tekin katsomaan ainakin Elävästä arkistosta.

Lähetin Siisti-kollegoilleni puoliltapäivin viimeisen viestin ja pyysin yhden sanan tiivistyksiä kuukauden kokemuksista. Siisti ja chill tulivat vastaan useissa viesteissä, mutta lopulta kukaan ei sitten uskaltanut sanoa näitä suosituimpia sanoja. Kaikki nimittäin luulivat muiden sanoneen ne kuitenkin. Kuukauden saldoksi voinee siis sanoa ainakin omaperäisyyteen pyrkimisen.

Joka tapauksessa tällainen on YLEn SIISTI kesäduuni: VALAISEVA, Todellinen, sykähdyttävä, rattoisa, ainutlaatuinen, ikuisuustyö, Herättävä, mahdollisuus, mullistava.

YLEn SIISTI kesäduuni jatkuu ensi vuonna! Kaikkien Siistien kesäduunareiden puolesta toivotan upeaa kesän ja vuoden jatkoa!

 

Tässä vielä viimehetken terveiset Eemeliltä YLE Urheilusta:

"Kohta alkaa loma.

Enää on jäljellä puoli tuntia jäljellä tätä YLEn mahtavaa kesäduunia. Pakko myöntää, että fiilis on hieman haikea, vaikka lomalle pääseekin. On ollut nimittäin aivan mahtavaa! Kaikki mitä olen täällä kokenut on ollut fantastista. En ala edes listaamaan sitä kaikkea, sillä sitä on paljon.

Kiitos YLE tästä mahtavasta kesäkuusta! Toivottavasti tämä ei jäänyt ensimmäiseksi ja viimeiseksi kuukaudeksi Yleisradiolla! :)"

Ps. Oletteko muuten huomanneet, että kuukauden aikana YLEn SIISTI kesäduuni -blogi on noussut YLEn luetuimpien blogien ykkössivulle?

1 kommentti

Hei, olen huomannut! Olenkin kytännyt blogin nousua myös lomallani ;)

Kiitos sinulle Tsuua ja kiitokset myös teille kaikille muille YLE-ilmaston tuulettajille!

Ylen siisti kesäduuni

Tässä blogissa 16–17-vuotiaat nuoret kertovat kesäkuisista työpäivistään Ylellä.

Blogiarkisto