Ti 08.06.2010 @ 14:01Maria Tuomela

Ajoittain eksyksissä, mutta hyvässä seurassa

Ensimmäinen päivä Yle X:ssä on takana päin! Pääsin oikopäätä loistamaan ilmaisullani, tartuin toimittajan työhön kaivamalla julkkisten mehukkaimmat juorut netin syövereistä. Herpaantumaton tiedonjanoni vei minut parhaimpien uutisten lähteille, ja näppärät, jäntevät sormet naputtelivat tietoa kovalevylle tuhatta ja sataa.

Mutta mistä tämä kaikki alkoi? Aloitetaan siitä, kun 20 kaltaistani siistiä nuorta asteli Ison Pajan ovista sisään. Toiset rikkinäisissä farkuissa dekit kainalossa, toiset korkokengissä, mutta kuitenkin. Tovin varrottuamme siirryimme toisiin tiloihin, missä meitä sivistettiin kaikella yleisellä Ylestä. Tämän jälkeen meidät johdatettiin omiin työpisteisiin. Ylen kulkukortit kaulassa ja kengät kopisten viiletin pitkin sokkeloisia käytäviä, kunnes päädyin työpöydän ääreen metsästämään kuumia juoruja ja tärkeitä tietoja.

Vaikka kokemukset Ylessä ovat tähän mennessä vähäiset, olen kuitenkin ehtinyt eksyä Pasilan valtavalle kampukselle jo pariinkin otteeseen. Perille aina selviää, mutta ei välttämättä ihan heti.

En tiedä Ylen muista laitoksista, mutta ainakin täällä päin on kaverillinen ja vitsikäs meno.

Kyllä tässä tuntee itsensä reippaaksi, avuliaaksi ja tarpeelliseksi! Upeaa!

siistit terkut

Maria

Maria Tuomela on kesäkuun ajan YLEn Siistinä kesäduunarina YleX:ssä.

0 kommenttia

Ylen siisti kesäduuni

Tässä blogissa 16–17-vuotiaat nuoret kertovat kesäkuisista työpäivistään Ylellä.

Blogiarkisto