Ti 15.06.2010 @ 11:14Senni-Kaisa Nurmi

Viikko 2

Ensimmäinen viikko täällä YLE X3M:ssä vierähti todella nopeasti. Viime viikolla pääsin editoimaan videoita ja tein pienen trailerin aamuohjelmalle, pääsin myös seuraamaan studioon paikanpäälle kun aamuohjelma Vakenia tehtiin. Olen jo päässyt mukaan studioon puhumaan sekä tekemään oman haastattelun jalkapallosta. Viikon kohokohta kuitenkin taisi olla se kun pääsin mukaan kuvaamaan kun Vakenin juontajat haastattelivat Jenni Vartiaista.

Toinen viikko lähti käyntiin mukavasti. Olimme koko joukko katsomassa Summerin kuvauksia ja katselun lomassa saimme tehdä muutakin kivaa kuten painia sumo-puvuissa. Olen tänään jo saanut aikaiseksi pienen videokoosteen Jenni Vartiaisen haastattelusta ja tiedossa on vielä lounas toisen siistin kesäduunarin kanssa ja sen jälkeen pääsen Jennin haastattelusta napsittujen kuvien kimppuun.

En voi uskoa kuinka nopeasti aika on mennyt siitä kun ensimmäisen kerran sain tietää koko YLEn siististä kesäduunista. Mietin tuolloin mikä unelmakesätyöpaikka tämä olisi ja kappas, täällä radiotalossa sitä nyt istutaan! Täällä YLEllä kaikki on vaan niin siistiä! Ruoka on mahtavaa, työkaverit todella huipputyyppejä ja jopa tämä toimisto missä istun parhaillani on rento ja musiikki soi koko ajan, ihanaa :------)

En trevlig vecka åt alla! ;)

Hälsningar,

Senni :---------)

 

Senni-Kaisa Nurmi on kesäkuun ajan YLEn Siistinä Kesäduunarina Radio X3M:ssä.

 

0 kommenttia

Ylen siisti kesäduuni

Tässä blogissa 16–17-vuotiaat nuoret kertovat kesäkuisista työpäivistään Ylellä.

Blogiarkisto