Ma 29.06.2009 @ 10:39Roosa Helenius

Hola amigos!

Viimeksi kun lähetin blogin niin tyräsin joten nyt vasta ensimmäinen tässä tulee. Mä oon jo lopettanut ylellä koska lähin paria päivää aikasemmin, mutta sii viihdyin ihan älyttömän hyvin! Kaikki oli tosi mahtavaa ja toivon että pääsen vielä hengaamaan teidän kanssa. Oli harmi ku ehti tutustua vaan murto-osaan ihmisistä, ja toivon et olis viel joku get together tai jotain. Olin siis puvustamossa kesäkuun. Siellä tein aika paljon järkkäystä valtavassa pukuvarastossa, joka on kuin aarreaitta. Siellä on kaikkea sukista kravatteihin ja silmälaseihin. Paikka tuntui aluksi aivan liian monimutkaselta käsittää, mut kyllä aika nopeasti oppi missä mikäkin on. Silitin, pesin pyykkiä, järkkäsin, siivosin, ompelin ja vaikka mitä muuta. Ainakin oon ehkä maailman paras kauluspaitojen silittäjä nowadays :D Tapasin joitakin julkkiksiakin ja sain mahtavia kokemuksia. Kävin kattelemaasa Kotikadun- kuvauksissa, FST Bärtilissä ja Musiikki-Tvn ohjaamossa. Oli niin siistiä päästä ns. piireihin ja nähdä miten kaikki oikeasti hoituu. Esim kuinka pienistä paloista yksi tv-ohjelma koostuu. Ja pelkän puvustuksen eteen nähdään tosi paljon vaivaa.

Mulla oli kaksi muutakin työntekijää puvustossa kaverian, mikä oli tosi jees. Kuulin nimittäin et jotkut oli vaan yksin ja se olis voinu ola semi tylsää.

Ylen safkat oli ehkä parasta ikinä ja on niin outoa ku ei enää joka päivä saa mahtavaa ruokaa 5 eurolla! Kahvia join ehkä eniten ikinä, ja jäin koukkuun mahtavaan brittisarjaan nimeltä Waterloo roadin koulu ;DD

Olin myös aika paljon maskin puolella ja autoin ihmisiä. Me tehtiin kaikkea semi näkymätöntä mutta tärkeetä. Koska jos pukuvarasto ei ole järjestyksessä niin sieltä ei löydä yhtään mitään. Ja se että vie riviin kaikki pesusta tulleet vaatteet silitettyinä vähentää työtä ja vaivaa tosi paljon.

Ylipäätään tää oli ehdottoman siisti kesäduuni kaikin tavoin! Siis tapasin tooosi mahtavia ihmisiä ja koin kaikkee niiin siistiä. Kaikki mun kaverit oli mulle tosi kateellisia kun pääsin ylelle. Ja no kyllä oon tosi ilonen ja ylpeä että pääsinkin ! Overall niin upea kokemus ja sain kyllä tästä tosi paljon irti.

Nyt on vaan niin outo olo kun tiedän etten enää pyöräile Isolle pajalle, mene ovesta kulkukortilla ja kävele puvustoon. Siis ihan normipäivä. Mutta ei enää. Ja se on aika haikeeta. Ehkä joskus vielä pääsen YLElle duuniin. Toivottavasti.
Kiitos kaikille ! Ja toivon oikeesti että nähdään jatkossa !

Adios amigos !

Roosa Helenius on ollut kesäkuun ajan YLEn SIISTInä kesäduunarina YLEssä Puvustossa ja naamioinnissa.

1 kommentti

Kiitos, oli hauskaa lukea, millaista sielä puvustossa oikein on!

Ylen siisti kesäduuni

Tässä blogissa 16–17-vuotiaat nuoret kertovat kesäkuisista työpäivistään Ylellä.

Blogiarkisto