Pe 15.06.2012 @ 14:21Alexandra Ylihuttula

Puolivälin blogi

Hyvää perjantaita rakkaat lukijat! Tänään on vuorossa Ylen Siistien Kesäduunareiden megablogi, jossa kaikki Siistit pääsevät tilittämään puolivälin fiiliksiä. Arvoisat Siistit, estradi on teidän.

 

”Ylen klassisen musiikin osasto, jolla työskentelen on varmasti yksi parhaista työpaikoista. Varsinkin kesätyöpaikoista 16-vuotiaalle. Se että Yle palkkaa tarkkaan valitut nuoret kesäkuuksi duuniin on todella hienoa, kaikki opimme ja koemme täällä asioita joita ei muualla voi edes oppia. Olen käynyt seuraamassa ohjelman kuvauksia, tehnyt kameralistoja, ihmetellyt musatalon 5. kerroksen kuvatarkkaamossa näkymiä konsertin ja striimauksen ajan, kopioinut Savonlinnan oopperajuhlien partsikoita ja vaikka mitä. Hienoin asia täällä on kuitenkin ihmiset, kaikki ovat innolla auttamassa ja antamassa hommia. Nämä ihmiset haluavat ennen kaikkea että minulla on monipuolinen ja unohtumaton kuukauden työjakso Ylellä, ja sen he kyllä toteuttavatkin. Nyt kun on duunia tehty kaksi viikkoa aamuherätyksetkään eivät ole enää niin vaikeita, ja tulen aina työpisteelleni mielenkiinnolla odottaen mitä tehtäviä saan päivälle. Sanoisin että tämä on täydellinen kesäduuni, en usko että missään muualla voi olla näin mahtava ilmapiiri, kiinnostavia työtehtäviä ja hienoja ihmisiä.”

Aino Hyvönen on kesäkuun ajan Ylen Siistinä Kesäduunarina Ylen Kulttuurissa.

 

”Uskomatonta, että töitä on enää jäljellä vain kaksi viikkoa. Hassua kyllä, mutta nautin työnteosta, ainakin täällä Ylen siistinä kesätyöntekijänä. Ensimmäisen viikon alkupuolella tekstitin Ylen Ohjelmatekstityksen puolella dokumentteja suomesta suomeksi, jotta tekstitystä tarvitsevat saisivat myös selkoa tapahtumista. Loppuviikosta pääsin lähettelemään ohjelmia kääntäjäportaaliin, jotta freelancer-kääntäjät saisivat ne. On ollut hienoa päästä tutustumaan muihin siisteihin, sillä kaikki ovat todella mukavia ja ihania persoonia. Kaikin puolin on ollut mahtavaa täällä näin, enkä malta odottaa tulevia viikkoja ja erilaisia tapahtumia!”

Jennyfer Fu on kesäkuun ajan Ylen Siistinä Kesäduunarina Ylen kääntämisen ja versioinnin yksikössä.

 

”Kaksi viikkoa videoarkiston puolella on mennyt kuin hujauksessa! Nyt kuitenkin on edessä vaihto tv-arkiston puolelta radioarkistoon, eli uudet tuulet puhaltavat! Työskentely videoarkistossa oli hyvin mielenkiintoista ja mukavaa. Uskallan olettaa samaa myöskin radioarkistosta, tosin työtehtäväni saattavat hieman erota nykyisistä. Olen myös päässyt tutustumaan moniin paikkoihin Ylellä, kuten puvustamoon, studioihin ja vaikka mihin, tästä erityiskiitos Päiville! Joka päivä olen oppinut jotakin uutta Ylestä.”

Petteri Jousmäki on kesäkuun ajan Ylen Siistinä Kesäduunarina Ylen TV- ja radioarkistossa.

 

”Moikkelis!
Olen Ilmari ja työskentelen Ylen uutis- ja ajankohtaistoimituksessa. Torstaina teimme poikkeuksellisesti fyysistä työtä, kun lastasimme vanhoja nauhoja eri laatikoihin Radiotalon toisen kerroksen remontin tieltä. Siihen ehtikin kulua aikaa, kun filmejä tosiaan riitti. Torstaina oli poikkeuspäivä myös uutistarjonnassa, kun Nokian irtisanomiset sähköistivät tunnelmaa ja aiheuttivat tavallistakin kovemman kiireen toimittajien keskuudessa.

Tänään työpäiväni alkaa haastattelulla puoli kahdelta Kluuvin kauppakeskuksessa. Tutustumme myös Fst:n toimitukseen ja pääsemme seuraamaan lähetyksiä Alinan kanssa. Cuulia. Tai siistiä!”

Ilmari Huhtala on kesäkuun ajan Ylen Siistinä Kesäduunarina Ylen Uutiskeskuksessa.

 

”Moro vaan munki puolesta! Olen pitänyt Ylen kesätyöstä todella paljon ja olen oppinut, joka päivä uutta. Ensimmäisellä viikolla minun työpisteeni vaihteli joka päivä. Yksi niistä paikoista oli toimitustalo. Siellä olin ääni puolella jossa testattiin mikrofoneja aamu tv:seen. Iltapäivällä korjailtiin kaiuttimia ja siivoiltii varastoa. Toisen viikon maanantaina oltiin Ylen siistien kesäduunilaisten kanssa tutustumassa Ylen uutisiin. Siellä nähtii miten uutisia tehdään ja käytiin katsomassa aamu tv:n sekä tv uutisten studiota. On tullut seurattua uutisia televisiosta aivan eri tavalla nyt, kun olen nähnyt missä ja miten lähetykset tehdään. Odotan innolla mitä seuraavat päivät tuovat tullessaan.”

Jesse Pitkänen on kesäkuun ajan Ylen Siistinä Kesäduunarina Ylen Tekniikassa.

 

”’Kesätyöntekijät toiselle puoliajalle iloisin mielin’ voisi kuulua urheilutoimituksesta vaikutteita saanut otsikko, kun puolet kesäkuusta on jo takana. Yle Urheilussa pitää nyt kiirettä EM-futispelien ja pian alkavien yleisurheilun EM-kisojen aiheuttaman työn touhussa eikä heinäkuussa alkavat Lontoon Olympialaiset varmastikaan vähennä työsarkaa. Täällä Urheilussa on ollut leppoisa ja positiivinen tunnelma, vaikka töitä painetaan tosissaan niin nettiin, teksti-tv: en, telkkariin kuin radioonkin. Kahden viikon aikana olen päässyt seuraamaan urheilu-uutisointia kulissien taakse ja itsekin kirjoitellut kaikennäköistä. Ja mikä parasta; kaikki täällä Yle Urheilussa näyttävät tykkäävän työstään! ”

Emma Hyyppä on kesäkuun ajan Ylen Siistinä Kesäduunarina Ylen Urheilussa.

 

”Päivät vierii, duuni jatkuu.

Nyt on melkein pari viikkoa tullut töitä paiskittua; ollaan puolivälissä rataa. "Joka paikan höylälle" eli projektityöntekijälle se merkitsee, että monessa paikassa on tullut pyörittyä. Ensimmäisiä päiviäni olin kotimaan kuvahallinnan puolella, sitten ulkomaan kuvahallinnan eli eurovision puolella. Täten olen nähnyt sekä kotimaisten uutisten elävän kuvan käsittelyä että myös ulkomaalaisen. Kotimaan puolella pääsin itsekin arkistointihommiin, niin kuin aiemmin blogissa mainitsinkin.

Kuvahallinnasta minut heitettiin POT:iin. Suomeksi pääsin toisen kesäduunarin kanssa kuvaus- ja haastattelukeikalle mukaan Kiasmaan. Sieltä hyppäsin seuraaviksi päiviksi aamu-tv:seen, missä sain autella roudauksessa ja vähän muussakin mielenkiintoisessa. 

Niin sanottua "oikeaa työtä" tuli myös tehtyä, sillä pääsin varastoimaan vanhoja beeta-kasetteja (vastaavat periaatteessa niitä kasetteja, joita käytettiin ennen DVD:itä kotonakin). Tämä ei tietenkään ollut sitä kaikkein "siisteintä", mutta henkilökohtaisesti pidin siitä, että kerrankin pääsin oikein kunnolla työnmakuun.

Paljon on koettu ja uutta on opittu. Suurin anti on toistaiseksi tullut niistä rikastuttavista keskusteluista, joita olen saanut käydä lukuisien työntekijöiden kanssa. Näin pala palalta alan jo hahmottaa kokonaisuudessaan YLE:n uutispuolen toimintaa. Nälkä kasvaa syödessä, niinpä mielenkiintoni sen kuin on lisääntynyt uutisia kohtaan. Totuutta en kiellä, mainitsen suoraan myös ne risut: toisinaan on ollut ongelmia sellaisen oman työn löytämisessä. Esimerkiksi mennessäni aamu-tv:seen kului useampi tunti, ennen kuin pystyin olemaan siellä avuksi kenellekään. Tavallisena työnarkomaanina tämä turhautti hieman, mutta kun palkka juoksee, en sen enempää valita.

Pääasiassa voin sanoa, että aivan huippua on ollut, ainakin tähän asti - onhan puolet vielä jäljellä. Kouluarvosanoin 10-.”

Joonas Mustonen on kesäkuun ajan Ylen Siistinä Kesäduunarina Ylen Uutisissa.

 

”Moikka!

Olen Noora Heikkilä, ja olen töissä Yleisradion Rekvisiitta osastolla. Työni täällä on tosi mukavaa. Olen saanut ommella Kotikatu- sarjaan tyynynpäälliset, maalannut pizzoja Bärtil- ohjelmaan, nähnyt sen kaiken miten yksi sarja kuvataan.Rekvisiitan tilat ovat käsittämättömän suuret, mutta enpähän ole pahemmin eksyillytkään. :) Ihmiset täällä ovat todella mukavia! Kaikki ottaa hyvin minut aina mukaan toimintaan, kyselee kuulumisia, ja muutenkin ovat positiivisia ja hauskoja, joten työilmapiiri on aivan mahtava! Ensimmäiset 2 viikkoa on nyt sitten takana, ja aika on kulunut ihan käsittämättömän nopeasti. 2 viikkoa enää sitten jäljellä. Terkkuja kaikille täältä!”

Noora Heikkilä on kesäkuun ajan Ylen Siistinä Kesäduunarina Ylen rekvisiitassa.

 

”Ylen uutisissa työskenteleminen on ollut kaikkea mitä olen toivonut, ja vielä enemmän. Olen saanut nähdä sekä niitä "huonoja" uutispäiviä, kuin myös "hyviä" uutispäiviä, millainen eilinen (14.6) esimerkiksi oli. Suurimman osan ajasta olen työskennellyt kuitenkin muualla kuin uutisten teossa. Minun työtäni on ollut editointi, eli Tv-uutisten leikkaus, sekä materiaalin kokoaminen. Työ on ollut kiintoisaa mutta melko haastavaa, sillä minun on täytynyt opetella kokonaan uusi editointiohjelma sekä alan sanasto. Editoinnin lisäksi, olen liikkunut kuvaajien mukana kuvauskeikoilla niin Kiasmassa kuin Taste- ruokamessuillakin. Kuvauskeikat ovatkin melko rentoja verrattuna muuhun uutistyöhön. Loppuajalta toivon pystyväni syventää opittuja taitoja sekä vielä kokeilemaan uusia työtehtäviä...Tästä kuukaudesta aion ottaa kaiken irti! :)”

Maura Kulmavuori on kesäkuun ajan Ylen Siistinä Kesäduunarina Ylen Uutisissa.

 

”Tämänpäivän jälkeen on kulunut tasan puolet ajasta täällä Ylen Siistinä Kesäduunarina.

Tämä kaksiviikkoinen on mennyt todella nopeasti. Olen töissä Ylen puvustuksessa ja naamiointipuolella ja siitä olen iloinen. En voi sanoin kuvailla tätä vaatteiden, asusteiden, kenkien ja meikkien määrää. Kun menen puvustuksen puolelle näen kaikkialla vain hyllyjä, jotka ovat täynnä vaatteita. Hyllyt vaan jatkuvat ja jatkuvat. Mieletöntä. Olen ollut suurimman osan ajasta kyllä naamiointipuolella, mikä on ollut mukavaa. Ihmiset täällä ovat todella mukavia ja he ovat ottaneet minut hyvin vastaan. Odotan innolla seuraavaa kahta viikkoa ja mitä ne tuovat tullessaan. :)”

Venla Ruohonen on kesäkuun ajan Ylen Siistinä Kesäduunarina Ylen puvustuksessa.

 

"Olen nauttinut olostani täällä YLEn Elävässä arkistossa todella paljon. Olen saanut tehdä töitä käytännössä mistä tahansa aiheesta, joka tietysti lisää työniloa. Olen toisella YLE-viikollani katsonut ainakin viisitoista Rölli-jaksoa ja valinnut niistä mielenkiintoisia pätkiä Elävään arkistoon kaikkien katsoltaviksi. On myös mielenkiintoista, kun pysyy maailman, tai nyt ainakin Suomen, tapahtumista hyvin kärryllä kun ajankohtaisia tapahtumia käsitellään niin paljon. Olen myös ollut hyvin kiitollinen saamastani avusta, jota kyllä heruu jokaiselta "kollegaltani". Edes yli tunnin pituiset kokoukset eivät ole lannistaneet mielialaani täällä, vaan kaikkea on niin kivaa seurata ja oppia lisää! Ehkä tähän samaan meininkiin törmää vielä myöhemmin tulevaisuudessakin.."

Alex Anttila on kesäkuun ajan Ylen Siistinä Kesäduunarina Ylen Elävässä Arkistossa.

 

”Puolet menny, ei ikinä uskois. Tuntuu, että aika olisi mennyt hujauksessa, mutta toisaalta tuntuu kun olisi ikuisuus siitä hetkestä kun tänne saavuimme. Tällä hetkellä istun studiossa odottamassa runoraadin kuvauksia. Kaikki Ylex:n tyypit on Provinsssa, joten ei riitä hommia siellä, niin olen täällä. Tosi jännää nähdä miten studio työskentely toimii ihan oikeasti oikeassa studiossa. Edeltävä viikko on ollut edelleen yhtä mukavaa ja kiinnostavaa, olen päässyt tutustumaan provinssirockin esiintyjiin etsimällä niistä mielenkiintoisia faktoja twittereistä ja muista sosiaalisista medioista. Vielä kaksi viikkoa, hieman kauhistuttaa jos sekin menee yhtä nopeasti kuin ensimmäiset kaksi.”

Kerttu Pulkkinen on kesäkuun ajan Ylen Siistinä Kesäduunarina YleX:ssä.

 

”Ensimmäiset kaksi viikkoa Ylellä ovat nyt takana, ja fiilikset ovat erittäin hyvät. Itse olen ollut täällä Urheilun puolella ja olen päässyt kokemaan paljon. Kesäduunina tämä on aivan loistava, varsinkin kun saa tehdä asioita joista on oikeasti kiinnostunut. Olen jopa yllättynyt siitä kuinka paljon "oikeita" töitä olen saanut tehdä täällä. Hienoa on ollut varsinkin se kun on päässyt julkaisemaan omia tekstejään Ylen nettisivuille. Toivottavasti duunit jatkuu yhtä mielekkäinä tästä eteenpäinkin.

Aurinkoista kesää!”

Lassi Karjalainen on kesäkuun ajan Ylen Siistinä Kesäduunarina Ylen Urheilussa.

 

”Jo ensimmäisenä päivänä Isoon Pajaan ja sen ihmisiin tutustuessa tuli selväksi, että Ylen siisti kesäduuni on todellakin ainoa laatuaan. Vaikka allekirjoittanut jätti aamukahvit ja muut infotilaisuudessa tarjolla olleet herkut jännityksissään väliin, sai hän huomata määrittelemättömien pelkojensa olleen turhia. Ylellä työskennellessä tunnit kerääntyvät nopeasti päiviksi ja päivät viikoiksi, jotka sujuvat rennosti juttujen tekemisen, ajoittaisten kakkukestien ja tiloihin tutustumisen merkeissä. Toissapäivänä suunnistin jopa ensimmäistä kertaa aivan itse studiolta takaisin omaan työhuoneeseeni kuitenkaan eksymättä loputtomilta tuntuvien käytävien syövereihin! Onneksemme saamme viettää täällä vielä ihanat kaksi viikkoa; onhan tornikin valloittamatta!”

Aleksiina Kallunki on kesäkuun ajan Ylen Siistinä Kesäduunarina Ylen Puheessa.

 

”Toinen viikko paketissa ja aika täällä Ylellä on lentänyt kuin siivillä. Aamuiset herätykset, työmatkat, työkaverit ja hyvät lounaat tuntuvat jo tutuilta. Toiset kaksi viikkoa on vielä edessä ja kuukauden jälkeen tuntuu varmaan oudolta, kun enää ei ole aikaisia aamuja ja työrutiinia. Toivon, että kun 29. kesäkuuta kävelen Ylen ovista ulos, ei se olisi viimeinen visiittini täällä. Aikani täällä on vahvistanut tulevaisuuden haaveitani media-alalla ja toivon, että tämä kuukauden työkokemus täällä on pieni askel haaveen muuttumisesta realistiseksi tavoitteeksi.

Nämä kaksi viikkoa työtä ovat olleet huikeita ensikokemuksia työelämästä. On vapauttavaa, kun työpäivän jälkeen ei tarvitse koulupäivien lailla miettiä kotitehtäviä, projekteja tai tulevia kokeita. Työt ovat töitä ja töiden jälkeen alkaa aina vapaus ilman omantunnon tuskia "oikeesti mun pitäisi olla tekemässä tätä, tätä ja tätä".

Vaikka työ täällä on ollut mahtavaa ja töihin on aina ollut mukava tulla, on minun pakko myöntää, että odotan kuitenkin kesälomalle ominaista vapautta kuin kuuta nousevaa. Lomailu tuntuu tänä vuonna varmaan entistä ansaitumammalta. Koulun lisäksi olen saanut oikeaa työkokemusta ja kesän menot voi rahoittaa omasta pussista! Voisin kehua työelämää Ylellä vielä tovin jos toisenkin, mutta nyt täytyy rientää. Pääsemme Siistien kanssa seuraamaan Runoraadin- studiokuvauksia ja uuteen paikkaan meno täällä suuressa Ylessä on aina vähän jännittävää. Onneksi työväki täällä on ystävällistä ja avun kysyminen on helppoa!”

Veera Soivio on kesäkuun ajan Ylen Siistinä Kesäduunarina Summerissa.

 

”Kesäiset terveiset kopista!

Nyt on kulunut kaksi päivää viime blogista, mutta paljon jo ehtinyt tapahtumaan. Eilen oli "Teinipomo"- sarjan ennakkonäytös, johon me siistit kesätyöläiset pääsimme koeyleisöksi. Ennen näytöstä meidät valokuvattiin ja saimme herkkuja syödäksemme ja juodaksemme, kokonaisuudessa varsin mukava tapahtuma.

Tänään taas pääsemme osallistumaan "Runoraati"- ohjelman kuvauksiin ja seuraamaan miten oikeasti teeveetä tehdään. Työtoimenkuva on pysynyt samana ja homma on rentoa ja vapaata, eipä mitään valittamista.” 

Rami Ilola on kesäkuun ajan Ylen Siistinä Kesäduunarina Ylen arkistointikeskuksessa.

 

”Moi ja terveisiä yle.fi-osastolta!

Ensimmäisenä työpäivänä tuntui, että tähän ensimmäiseen megapostaukseen on megapitkä aika. Puolet kuukaudesta on kuitenkin nyt takana, ja kuusituntiset työpäivät kuluvat usein niin nopeasti, ettei kelloon tarvitse pahemmin vilkuilla – kertonee jotain työn mukavuudesta!

Itse työskentelen yle.fi:ssä kahden muun siistin kesäduunarin tavoin. Olen kaksi viikkoa tutkinut Elävän arkiston laajaa sisältöä ja kertonut omia mielipiteitäni muun muassa siitä, miten palvelua voitaisiin kehittää nuorille. Tänään kirjoitan raporttiini viimeiset sanat ja valmistelen ensi viikoksi esitystä, jossa saan kertoa mielipiteeni Elävästä arkistosta –loput kaksi viikkoa tutkinkin sitten Summeria.

Työ on ollut erittäin mielenkiintoista, itsenäistä ja sopivan haastavaa. Yle on työympäristönä mahtava: ihmiset ovat avuliaita ja ystävällisiä, ja joka päivä oppii paljon uutta. Kiitos siis Ylelle erittäin siististä kesäduunista!

Ihanaa kesää kaikille!”

Sanna Hanén on kesäkuun ajan Ylen Siistinä Kesäduunarina yle.fi:ssä.

 

”Moi!

Täällä yle.fi:ssä kaikki on sujunut hienosti! Jatkan hommaani Summerin kommentoimisen parissa. Päivääni kuuluu palautesähköpostin lukeminen, kirjoittaminen sekä tietenkin päivittäinen Summerin katsominen. Ensi tiistaina minulla on esitys tuottajalle, vähän jo jännittää…

Työn lomassa olemme kaikki päässeet käymään Yle Uutisissa. Oli hauskaa nähdä uutisstudiot kameran toiselta puolen, kaikki siellä oli niin pientä! Eilen jokainen sai kutsua kaksi kaveria katsomaan ja kommentoimaan syksyllä telkkarissa nähtävää Teinipomon ensimmäisen jakson ensi-iltaa. Tänään olisi vuorossa Runoraadin kuvauksien seuraamista ja esitykseni viimeistelyä. Päivät ovat kuluneet nopeasti hyvässä seurassa ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa.

Nauttikaa kesästä!” 

Ella Porra on kesäkuun ajan Ylen Siistinä Kesäduunarina yle.fi:ssä

 

”Työskentelen yle.fi:ssä ja oon saanut paljon erilaisia hommia: sain esimerkiksi tehdä yhden olotilan blogaajalle ruokapäiväkirjan hänen blogiin, suunnitellut yle.fi etusivulle nostoja, kirjoittanut muutaman raportin käyttäjäpalautteista koskien yle areenaa, uutisia ja urheilua ja päässyt työskentelemään todella mukavien ja osaavien ihmisten kanssa!

 

Hyvää kesää kaikille, nauttikaa lämmöstä nyt kun sitä on ;)”

Anssi Pulkkinen on kesäkuun ajan Ylen Siistinä Kesäduunarina yle.fi:ssä.

 

”Tack för gårdagens förhandspremiär av “Teinipomo”! Det roliga fortsätter, idag blir det intervju om att sommarjobba för YLE och så får vi delta i inspelningen av “Runoraati”. Nästa vecka åker vi upp i det höga YLE tornet och så får vi  besöka YLEX. Däremellan blir det förstås jobb. Jag håller nu på med mitt första riktiga reportage. Jätteintressant tema, men avslöjar inte mer. Ni får höra det från radion istället. :)

Kom ihåg att lyssna på Jouren, Radio x3m kl.10-14 alla vardagar. Sjukt bra program!”

Karolina Lång on kesäkuun ajan Ylen Siistinä Kesäduunarina Yle X3M:ssä.

 

”Lähes kaksi viikkoa Ylellä on nyt takana. Aika on kulunut nopeasti. Työ on ollut todella rentoa ja leppoisaa. Tällä viikolla olen etsinyt taustatietoa muun muassa Savonlinnan Oopperajuhlista, joista teemme jutun heinäkuussa. Viime perjantaina tuotantotiimillämme oli vetäytymispäivä, joten lähdimme päiväksi Suvisaaristoon. Siellä istuskelimme auringonpaisteessa, söimme hyvin ja pidimme palavereita. Pidän työkavereistani todella paljon. En voi korostaa liikaa sitä, kuinka hyvin minut on otettu vastaan. Olen oppinut jo kulkemaan toimitustalosta Isoon Pajaan ja takaisin. Jes! Erityisesti kirjaston tietopalvelu on tehnyt minuun suuren vaikutuksen. Informaatikot ovat oikeita velhoja taikoessaan kirjoja ja artikkeleita mistä tahansa aiheesta!”

Riikka Ilmonen on kesäkuun ajan Ylen Siistinä Kesäduunarina Ylen Kulttuurissa.

 

”Ensimmäiset kaksi viikkoa täällä Ylellä ovat tänään takana ja toiset kaksi tulossa. Kuuden tunnin työpäivät tuntuvat olevan ohi ennen kuin huomaakaan, koska tekeminen on niin motivoivaa. Saamani kuva toimittajan työstä on vastannut odotuksiani, ja voisinkin kuvitella tekeväni vastaanvanlaisia hommia täyspäiväisesti jossain vaiheessa elämääni. Työskentelemisen ollessa näinkin mukavaa, voin vain kuvitella miten vaikeaa täältä lähteminen tulee parin viikon päästä olemaan. Onneksi luvassa on vielä muutamia mukavia yhteisiä reissuja muiden Siistien kesäduunareiden kanssa, sekä mahtavia tilaisuuksia (televisio-ohjelman kuvauksia jne.) joihin ei muissa kesätöissä varmasti olisi törmännyt."”

Cilla Aulén on kesäkuun ajan Ylen Siistinä Kesäduunarina Ylen Asian Elämäntavassa.

0 kommenttia

Ylen siisti kesäduuni

Tässä blogissa 16–17-vuotiaat nuoret kertovat kesäkuisista työpäivistään Ylellä.

Blogiarkisto