Pe 11.06.2010 @ 15:18Laura Forsén

Jepjepjep

YLEn siistin kesäduunin ensimmäisen viikon viimeistä päivää vietän parhaillaan istuskellen yksinäni Viestintä&Markkinointi puolella Pasiesimiehen kopperossa. Kaikki muut kanssaduunareistani ovat ties missä seminaareissa jo toista päivää ja työnteko sujuukin tässä leppoisasti kera ilmaisen kahvin ja ilman valvovaa silmää.


Perjantaina 19. maaliskuuta olin juuri ulostautunut ensimmäisistä YO- kirjoituksistani täristen ja hikoillen. Suorituksen huuman jälkimainingeissa sain puhelun ja tiedon, joka muutti siihen astisen enemmän tai vähemmän siistin päiväni aivan hillittömän siistiksi. Sain tietää päässeeni siistille YLElle siistiksi ihmiseksi koko siistinkesäkuun ajaksi, siis siistii.

Kavereiden kateellisista kommenteista huolimatta, oletin työn olevan jotakin vähemmän hehkeää tai miellyttävää arkistointia ja mapitusta. En kykene kuvailemaan kokemaani onnen ja pelon sekaista järkytystä saadessani ensimmäisenä päivänä tietooni työni todellisen laadun. Siitä mistä koulussa olen maksanut kurssimaksuja, saan nyt tosiaan palkaa ja TYÖKOKEMUSTA.


Luova prosessi vaatii ponnisteluja ja suuren työn kautta olen vihdoin saanut kerättyä muilta kesäsiisteiltä haastatteluja dokumenttipätkääni varten. Tähän mennessä työni on ollut mielenkiintoista, kahvia, itsenäistä, kahvia ja luovaa, kahvia. Kaikki täällä ovat olleet suureksi avuksi ja todella inspiroivia, aina kun ovat paikalla, eivätkä tapaamisissaan, ja toivon onnistuvani siinä, mitä minulta odotetaan.


Toki saattaa tuntua, ettei työlläni täällä ole oikeastaan mitään merkitystä muille kuin itselleni. Alankin tästä pikkuhiljaa käynnistellä taas kameraa ja kuvailla omaa naamakerrointani. Ehkäpä muitakin siistejä saattaa vilahtaa sitten intraTV:ssä. Eipä muuta kun koittakaa jaksaa siellä arkistoissa ja mapituksissahhah.

Tervehtii Forsén Laura

Laura Forsén on kesäkuun ajan YLEn Siistinä Kesäduunarina YLE Viestintä ja Markkinointi-osastolla.

0 kommenttia

Ylen siisti kesäduuni

Tässä blogissa 16–17-vuotiaat nuoret kertovat kesäkuisista työpäivistään Ylellä.

Blogiarkisto