To 21.06.2012 @ 12:04Anssi Pulkkinen, Ilmari Huhtala

Äänitarkkaamon maagiset vivut

”Pääsin heti ekalla viikolla tekeen tosi siistejä hommia. Alotin ekan päivän tutustumalla työpisteeseen ja muuhun porukkaan täällä, samalla myös tutustuin vähän Yle Areenaan ja valmistauduin toisen päivän tehtävään.

Toisena työpäivänä luin Areenan käyttäjäpalautteita ja tein niiden pohjalta yhteenvetoraportin, jossa kävin läpi usein toistuvia kommentteja ja kehitysideoita. Raportti lähetettiin Areenan työporukalle ja palaute siitä oli aikalailla vain hyvää.

Sain myös työkoneeni, johon sitten asentelin tarvittavat ohjelmat.

 

 

Kolmantena päivänä aloitin ruokapäiväkirjapohjan teon yhdelle olotilan blogaajalle, sen voi katsoa täältä! Loppuviikon sitten suunnittelin Ylen etusivulle “nostoa”.

Toinen viikko kului kaikennäköisten pikkuhommien parissa ja yhden isomman, jonka sain muutamassa päivässä aherrettua kuntoon. Tämä viikko on nyt sitten mennyt slotin suunnittelussa ja Yle Areenan testailussa, jossa käyn sivustoa läpi ja kerron epäkohdista tai epäloogisuuksista. Olen myös tehnyt omia ehdotuksia, miten näitä voitaisiin parantaa.

Työt täällä ylellä ovat olleet todella mielenkiintoisia. Tämä työpaikka on opettanut ja antanut paljon ja olen saanut mahdollisuuden tutustua “ison talon” töihin ja työmenetelmiin. Olen saanut monipuolisia töitä ja kokoajan on ollut tekemistä, parasta on saada omasta työstä paljon hyvää kannustavaa palautetta ! Muut työntekijät ovat ottaneet minut hyvin vastaan ja antaneet hyvää palautetta työn tuloksista. 

Kiitoksia tästä mahdollisuudesta Yle ja hyvää kesää kaikille !”

Anssi Pulkkinen on kesäkuun ajan Ylen Siistinä Kesäduunarina yle.fi:ssä.

 

 

”Moikka!

Tänään heräsin jo ennen viittä, kun menin seuraamaan Aamu-tv:n lähetystä. Aluksi katselin ohjaamosta lähetystä ja uutisia. Sitten pääsin kuvatarkkaamoon. Siellä kuulin kuvatarkkailijan työstä ja pääsin valitsemaan kuvaa sääosioon. Pian kiiruhdin jo seuraavaan paikkaan eli äänitarkkaamoon ja siellä katselin hämmästyneenä, kun vivut liikkuivat itsekseen automatisoidun uutislähetyksen aikana.

Kirpsakkaan ulkoilmaan sain suunnata seuraavaksi, kun seurasin ohjelmaa kulisseista. Se oli mielenkiintoista ja yllätyin miten rentoja juontajat olivat. Lähetys oli yllättävän nopeasti ohi ja purimme tavarat.

Tulin vielä lopuksi toimistolle, jossa soitin haastateltavalle ja lähdin juhannuksen viettoon.

Hyvää juhannusta!”

Ilmari Huhtala on kesäkuun ajan Ylen Siistinä Kesäduunarina Ylen Uutiskeskuksessa.

 

 

0 kommenttia

Ylen siisti kesäduuni

Tässä blogissa 16–17-vuotiaat nuoret kertovat kesäkuisista työpäivistään Ylellä.

Blogiarkisto