yle.fiLehti: Patricia Kaasin euroviisu on "S'il fallait le faire"

Julkaistu Ma, 02/02/2009 - 09:19
  • Patricia Kaas (Kuva: )
  • Ranskan euroviisun virallinen julkistus tapahtuu 9. helmikuuta.

Ranskalaisen Daily Nord -sanomalehden mukaan Patricia Kaas kilpailee Euroviisuissa kappaleella "S'il fallait le faire". Kaasin euroviisu on napattu hänen tuoreelta "Kabaret"-albumiltaan.

Virallisesti Ranskan euroviisu julkistetaan maanantaina 9. helmikuuta järjestettävässä lehdistötilaisuudessa.

Kommentit

Huonoin mitä olen

Huonoin mitä olen kuulu.Patricia kaas syntyi strasburgin ja saksan lähellä.Tiesittekö.Ihan totta.Kabaret'' on minusta Kaasin huonoin albumi.Antaisin kabaret'' albumille 5 pistettä.Ei kannata äänestää!pyytäisin.olkaa niin kilttejä.Ja s'il fallait le on niistä huonoin.Levy ei ole tuore.Ei läheskääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääään!RANSKA HÄVII!

oli hyvä mutta videossa

oli hyvä mutta videossa samaa jonkinverran kun hannalllakin pidin kyllä kummastakin

Hyvä vlinta Ranskalta.

Hyvä vlinta Ranskalta. Pitkästäaikaan ammattitaitoista laulantaa. Tuo video ja eaitys hyvä- Vaikkei olluykaat vielä viisuehdokas. Hyvää kannattaa odottaa.

surkee

surkee

Jännittävä kappale.

Jännittävä kappale. Epävireinen piano taustalla ja jouset. Hieno! Toivottavasti tämä kipale pääsee Ranskaa edustamaan. Viime vuotisten nolouksien jälkeen voisi tehdä Ranskalle ihan hyvää. Täytyy kyllä kuitenkin sanoa, että tuosta kappaleesta puuttuu se jokin. Se pistää miettimään, ainakin minua. :P

Kuulostaa lupaavalta toi

Kuulostaa lupaavalta toi kappaleen nimi :)

Viisu-uutiset