yle.fiKuunkuiskaajat valmistautuvat jo Oslon Euroviisuihin - kuuntele haastattelu

Julkaistu Ke, 03/02/2010 - 11:26
  • Kuunkuiskaajat  (Kuva: )
  • Kuunkuiskaajat kertovat tunnelmistaan karsintavoiton jälkeen ja valmistautumisesta Oslon Euroviisuihin. Viisujen täyteisen kevään suunnitelmissa on tehdä mm. promokiertueet Venäjälle ja Saksaan. Kuunkuiskaajia eli Susan Ahoa ja Johanna Virtasta haastattelee Sanna Kojo (YLE Radio Suomi).

Kommentit

Ruotsin euroviisukarsinnat..

Ruotsin euroviisukarsinnat.. en löydä millään tietoa Melodifestivalenin sivuilta, millon Ruotsin karsinnan biisejä voi kuunnella netissä.. tietääkö joku?

hyvä tytöt

hyvä tytöt hyvimeneeeeeeeeeeeeeeeee oslon bilet pysty

Jospa et nyt aliarvioisi

Jospa et nyt aliarvioisi ihmisiä,hyvä kgp.
Tietysti jokaisen ensimmäinen huom! ensimmäinen tykästyminen on laulullinen ja musiikillinen tytöissä.
Sanoisin,että nuo muut mainitsevasi olivat vain ns.rekvisiitta juttuja ja sivuasioita. Ja tämä laulu menestyy omana itsenään Oslossa. Voit heittää huolesi pois.

Se, että haastattelujen

Se, että haastattelujen jälkeen omat tuntemukset ovat aivan erilaisia kuin ennen sitä, että tytöt ovat pirtsakoita, heillä on ihanat blodikampaukset ja valkoiset hame ja vielä viäntävät suomee suomalaisillekin arvattavalla tavalla eivät tule edistämään kappaleen menestymistä hiukkasen vertaa kun musiikilliset substanssitekijät ovat kevyenlaisia ja eurooppalaista enemmistöä ei-puhuttelevia.- Subjektiiviset tuntemukset ja musiikilliset sisältöasiat ovat valitettavasti eri asioita.

"Laululki menestyy Ja

"Laululki menestyy Ja tunteelki pärjää!" :) Voimia Jaksamiseen! - T: Sebu

Terve tuloa tytöt tänne.

Terve tuloa tytöt tänne. Minulla olisi kaksi kysymystä: Millä murteella te laulatte? Ettekö voisi myös muuttaa tuota nimeänne eglanniksi koska se on niin vaikea lausua muilla kuin suomalaisilla.? PS. Kiva kun ette laula englanniksi :)

Ihana haastattelu! Parhainta

Ihana haastattelu! Parhainta onnea teille Kuunkuiskaajat Osloon!!

Ehottomasti! Olen samaa

Ehottomasti! Olen samaa mieltä,että nyt on pirtsakat likat kivan ja iloisen laulun kanssa edustamassa.
Vaihtelu virkistää rokin ja europopin jälkeen.
Pidämme peukkuja Oslossa toukokuussa!

Haastattelun jälkeen sain

Haastattelun jälkeen sain aivan erilaisen kuvan Susanista ja Johannasta. Tytöt ovat niin pirteitä ja aitoja! Kuunkuiskaajat ovat todellakin parasta, mitä Suomelle on Euroviisuissa tapahtunut (heti Lordin jälkeen). Mielestäni tämä oli juuri oikea edustaja tälle vuodelle!

Viisu-uutiset