yle.fiRiittääkö Bulgarian edustajan laulutaito Euroviisuihin?

Julkaistu To, 26/02/2009 - 18:57
  • Krassimir Avramov (Kuva: )
  • BNT tekee lopullisen päätöksen Euroviisuihin osallistumisesta 10. maaliskuuta.

Bulgarian euroviisukarsinnan viime lauantai-iltana ylivoimaisesti voittaneen Krassimir Avramovin kisamatka Moskovaan on uhattuna erikoisesta syystä. Avramovin laulutaitoa ei pidetä riittävän hyvänä Euroviisuihin. 

Karsintakilpailun jälkeen monet Avramovin kilpakumppaneista ja heidän tukijoukkonsa ovat protestoineet voimakkaasti Avramovin valintaa vastaan. Heidän mielestään Avramov ei kykene esittämään ”Illusion”-kappaletta live-tilanteessa ja Avramovin esiintyminen Moskovassa olisi häpeäksi Bulgarialle.

Myös Bulgarian yleisradioyhtiön BNT:n viihdepäällikkö Luben Kanchev on moittinut Avramovin laulutaitoa. Hän kuitenkin pitää protestoijien vaatimuksia Avramovin hylkäämisestä ja karsintakilpailun uusimisesta mahdottomina, koska puhelinäänestyksessä kaikki sujui ongelmitta. Avramov keräsi yli 55 % puhelinäänistä toiseksi sijoittuneen jäädessä noin 12 %:iin.

Krassimir Avramov itse ei ainakaan toistaiseksi ole osoittanut halua luopua edustustehtävästä vapaaehtoisesti. Viime päivät hän on keskittynyt parantamaan laulutekniikkaansa tunnetun bulgarialaisen laulupedagogin Petya Buyuklievan johdolla. Avramovin torstai-illaksi kaavailtu live-esiintyminen Bulgarian televisiossa peruuntui viime hetkillä.

Mikäli Buyuklievan opeista ei ole toivottua apua, Bulgaria saattaa vetäytyä Moskovan Euroviisuista kokonaan. Kanchevin mukaan BNT tekee lopullisen päätöksen Euroviisuihin osallistumisesta 10. maaliskuuta.

Kommentit

MIKÄ ja MITÄ tämä

MIKÄ ja MITÄ tämä oli??
kovin oli sekasotkuinen laulu sekä lavashow takana!
Ei ihme,että bulgarialaiset joukolla vastustavat tätä.
Kuitenkin,parempi kuin esim.meidän karsinnan eläkeläiset eli
jotain positiivista löytyi!

Vautsi olipa erikoinen.

Vautsi olipa erikoinen. Showssakin on ihan uusia juttuja. Tästä varmasti puhutaan paljon.

Ongelma saattaa olla

Ongelma saattaa olla monitoroinnissakin... Eihän tuossa äänessä sinällään pahaa vikaa, mutta nuotin vierestä se menee. Voi olla, että taustat ei kuulu tuohon kohtaan, jossa hän laulaa. Ihan hyvä falsettivahvistustekniikka, mutta kuulemisongelmia. Ja onhan se tietty aina äänielimistön ja korvan yhteistoiminnasta kiinni, mutta varmasti teknisesti huonompiakin laulajia tuolta löytyy, joilla on esim. helpompi biisi, jossa vaan pari säveltä, niin osuu kohalleen...

Kappale on hyvä, mutta

Kappale on hyvä, mutta laulaja pilaa sen. Kummallista, että he valitsivat noin huonon
laulajan.

Kummallista touhua! Kun

Kummallista touhua! Kun Bulgaria vihdoinkin ensimmäistä kertaa valitsee oikeasti hyvän kappaleen, niin heti ollaan itkemässä. Selvä ykkönen tähän asti valituista.

Miksköhän tälle on

Miksköhän tälle on annettu näin huonoa palautetta?

Päinvastoin! Toistaiseksi

Päinvastoin! Toistaiseksi ylivoimaisesti paras valituista 35:stä viisusta!

Karmeeta ulinaa.

Karmeeta ulinaa.

ton jätkän itseluottamus

ton jätkän itseluottamus on varmaan aika korkeel ton jälkee

Avraamovin kilpakummpaneiden

Avraamovin kilpakummpaneiden puolella olen kyllä.. Tän miehen ääni on suoraansanottuna aivan kamala.. Kertsis on kyllä hyvä ku taustalaulajat vetää :D

Kunpa valittais Lazar ton

Kunpa valittais Lazar ton tilalle toi on niiiin surkee :(

Huono voi persiistä miten

Huono voi persiistä miten tämä meni edustamaan =p

Järkyttävän huono!

Järkyttävän huono!

Toivottavasti

Toivottavasti epäonnistuu
En halua tuota kamaluutta viisuihin :-/

Viisu-uutiset