yle.fiPalaako Italia takaisin Euroviisuihin vuonna 2011?

Julkaistu Ti, 07/09/2010 - 08:02
  • Jalisse (Kuva: )
  • X Factorin voittajasta kaavaillaan Italian euroviisuedustajaa.

Tänä iltana klo 22.00 Suomen aikaa starttaa italialaisella Raidue-televisiokanavalla X Factor -kykykilpailun neljäs tuotantokausi. Mielenkiintoiseksi uusien kykyjen etsinnän tekee se, että kisan voittajalle on todennäköisesti luvassa edustusmatka Eurovision laulukilpailuun Saksaan ensi keväänä.

- Voittaja ei tällä kertaa pääse automaattisesti San Remo -festivaaliin, vaan osallistuu hyvin todennäköisesti Euroviisuihin, sanoo kilpailun taiteellinen johtaja Gianmarco Mazzi Mediasetin haastattelussa.

Mikäli Mazzin puheisiin on uskominen ja Italia nähdään Euroviisuissa ensi keväänä, maa tekisi paluun viisukilpailuun 14 vuoden poissaolon jälkeen. Edellisen kerran Italia osallistui Euroviisuihin Dublinissa vuonna 1997. Jalissen (kuvassa) esittämä ”Fiumi di parole” sijoittui neljänneksi.

Kommentit

Mitä ihmettä?? Kuka ihme

Mitä ihmettä?? Kuka ihme tuon edellisen viestin on kirjoittanut? Ja kuka täällä on nyt muka valittanut? En ymmärrä tuota Anonyymin 10.9.2010 klo 16.43 kirjoittamaa viestiä! Voisiko joku selittää?

Älä sinä Donald-91 aina

Älä sinä Donald-91 aina valita.

Niin olisikin erittäin

Niin olisikin erittäin mukava ja kiva saada Italia takaisin Euroviisuihin!! Olenkin sitä jo odottanut monta vuotta. Eli pitäisipä nuo puheet paikkansa! Heillähän on tunnetusti ainakin kaunis kieli, jolla voisi laulaa.

Oispa toi totta, olis niin

Oispa toi totta, olis niin kiva saada Italia takas viisuihin!

Viisu-uutiset