yle.fiKristina Slovakian karsinnan voittoon

Julkaistu La, 27/02/2010 - 23:59

Kristina Peláková on voittanut Slovakian euroviisukarsinnan kappaleella "Horehronie". Ammattilaisraadin äänestyksessä kappale sijoittui vasta toiseksi, mutta yleisöäänestyksen voitto takasi ykkössijan myös kokonaispisteissä. Kappaleen tekijät ovat Martin Kavulič ja Kamil Peteraj.

Slovakia kilpailee Suomen tavoin Euroviisujen ensimmäisessä semifinaalissa 25. toukokuuta.

Kommentit

Samoin olisin kyllä

Samoin olisin kyllä lähettänyt ennemmin Heli Kajon,Antti Kleemolan tai Amadeuksen. Oli paljon vahvempia ja enemmän kansainväliseen makuun. Itse en asu Suomessa,joten en ole äänestämässä, mutta ensi vuonna suomalaiset ajatelkaa jo semifinaaleissa,ketä äänestätte, ettei toistu sama joka vuosi.Suomella on ollut monesti hyviä kappaleita semifinaaleissa ,jotka olisi voineet pärjätä,jotka jostain kumman syystä putoaa pois. Mutta nyt ei voi muuta kuin peukut pystyyn Kuunkuiskaajille,mielelläni kuuntelen heitä vaikka lomalla radiosta, vaikka en euroviisuihin heitä olisi lähettänyt.

Mielestäni Kuunkuiskaajat

Mielestäni Kuunkuiskaajat oli luonnollinen valinta Suomen kansalta kun valittavana oli superfinaalin Nina Lassander, Kuunkuiskaajat ja Eläkeläiset. Ammattilaisraadien luulisi osaavan arvostaa Työlki ellää kappaletta. Puhelinäänestys ?

Nina Lassanderin : Hyvä ääni, varma esiintyjä ja näyttävä esitys.
Eläkeläiset : Suomen kansa pelasti meidät täydelliseltä katastrofilta. Kappale ja esitys ala-arvoinen tämän tason kisoihin. Hulluna humpasta kappale olisi kuulunut tippua jo semifinaali vaiheessa.

Itse olisin lähettänyt Osloon Amadeus Lundbergin hienolla äänellään tai Heli Kajon pirteällä kappaleellaan.
Maallamme on tänä vuonna kappale joka edustaa hyvin suomalaisuutta, joten olkaamme ylpeitä siitä.
Onnea Osloon tytöt !

Nyt sattui kyllä pahempi

Nyt sattui kyllä pahempi valintamoka kuin jopa vuonna 2000! Tää on kansallinen häpeä, vielä nolompi kuin taannoin Jasmin!

Voittaja joku näistä:

Voittaja joku näistä: Saksa,israel,azerbajdzan,Viro,Norja,ruotsi... Suomi ei mene finaaliin 4 viimesen joukossa semissä.

EUROVISION SONG CONTEST 2010

EUROVISION SONG CONTEST 2010 WINNER IS SLOVAKIA,KRISTINA AND HOREHRONIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YouTubessa katsottavissa

YouTubessa katsottavissa olevien tämän vuoden viisuista tehtyjen TOP-listojen (jossa on vähintään 10 maata) mukaan voi laskea pisteitä näille euroviisuihin osallistuville maille. Huomasin, että niiden top-lista -videoiden perusteella Slovakia olisi ottamassa täysin ylivoimaisen voiton tällä Horehronie-kappaleellaan tänä kevänä!! Ja hyvä niin, jos niin todellakin kävisi. Nimittäin kun sitä on kuunnellut uudestaan ja uudestaan, niin se on tuntunut paljon paremmalta, mitä ensimmäisellä kerralla. Kappale on kaunis, iloinen ja sopivasti omaperäinen. Täydellinen kappale ja esitys! Ehdottomasti 12 pistettä sittenkin minulta. Voittaja-ainesta.

Ehdoton voittaja!

Ehdoton voittaja!

http://www.youtube.com/watch?

http://www.youtube.com/watch?v=emLef70Q0pI

Erittäin hieno viisukappale samoin kuin tämä uusin video myös :)

Hohoijaa!..Haukotus.Mielenkii

Hohoijaa!..Haukotus.Mielenkiinnoton ja persoonaton,eli sitä samaa mössöä!

Todella hieno biisi

Todella hieno biisi

Mukava tunnelma biisissä!

Mukava tunnelma biisissä! Varmaa finaalikamaa;)

Ihan kiva, joskaan ei

Ihan kiva, joskaan ei nostata karvoja pystyyn. Silti parempi kuin moni muu näissä karkeloissa.

Onpa hidas kappale. Odotin

Onpa hidas kappale. Odotin alun jälkeen, että vauhti olisi kappaleessa lisääntynyt, mutta ei. Siitä selkeä miinus. Mutta plussaa tulee kuitenkin siitä, että laulu on jollain tavalla mielestäni hieman omaperäinen verrattuna muihin tänä vuonna valittuihin edustuskappaleisiin. Ei tälle kovin kärkipään arvosanaa oikein voi antaa kun on niin hidas kappale. Sanotaan että 6 pistettä.

tarkotin tuossa aiemmassa

tarkotin tuossa aiemmassa UKRAINAA EI UKRAINEA

aika samanlainen kuin

aika samanlainen kuin ukrainen voittaja vuodelta 2004

MATKII VÄHÄN TUO ESITYS

MATKII VÄHÄN TUO ESITYS RUSLANA,SERTABIA JA ELENAA

Joo...pisteitä ropisee

Joo...pisteitä ropisee idän suunnalta ainakin.
On siinä jotain kivaakin...
Tämä ryysy ja riepu muoti ja ne jäbät taustalla on just sitä blokin tyyliä! Ihana juttu,että Kuunkuiskaajat ei sellaista tartte eikä semmoiseen sortuiskaan!!
toisaalta..jos kipale on tylsä,niin rekvisiittaa tarvitaan..

tää on niin mun

tää on niin mun suosikki... Ekan kerran ku kuulin tän biisin n.3vko sit niin rakastuin samantien. toivottavasti tää pääsee finaaliin ja voittaa koko viisut. Tänä vuonna on niin tylsiä balladeja et taidan nukahtaa sinne spektrum areenalle ku joudun kuuntelee pelkkii balladeja :)

Viisu-uutiset