yle.fiAndrea Demirović edustaa Montenegroa Moskovassa

Julkaistu La, 24/01/2009 - 11:57
  • Andrea Demirovic (Kuva: )
  • Edustuskappale kuunneltavissa RTCG:n verkkosivuilla.

Montenegron yleisradioyhtiö RTCG on valinnut Andrea Demirovićin edustajakseen vuoden 2009 Eurovision laulukilpailuun. Montenegrossa ei järjestetty julkista karsintaa, vaan RTCG poimi Demirovićin ilmoittautumisensa määräaikaan mennessä jättäneiden ehdokkaiden joukosta. 

Demirovićin klpailukappale Moskovassa on "Just get out of my life", ja se on kuunneltavissa RTCG:n verkkosivuilla (ks. linkki alla).

23-vuotias Andrea Demirović on julkaissut tähän mennessä kaksi albumia, joista viimeisimmän viime vuonna. Esiintymiskokemusta on kertynyt mm. Sunčane Skale -festivaalista ja Serbia-Montenegron euroviisukarsinnasta vuodelta 2005. Tuolloin hän sijoittui kilpailussa viidenneksi kappaleella "Šta ce mi dani".  

Demirović on ensimmäinen naissolisti, joka edustaa Montenegroa Euroviisuissa. Maa on mukana Euroviisuissa kolmatta kertaa itsenäisenä valtiona.

 

Kommentit

täähän vois olla vaikka

täähän vois olla vaikka ruottin ehdokas!!!

Hei, tää toimii =) Vielä

Hei, tää toimii =) Vielä vähän noita jousisoittimia lisää ja "asennetta" ääneen/taustalaulajiin niin paketti on musiikillisesti kasassa. Mun Top-3 on seuraavanlainen ainakin toistaiseksi...

1 Albania (Kejsi Tola ”Më merr në ëndërr”)
2 Turkki (Hadise "Düm Tek Tek")
3 Montenegro (Andrea Demirovićin "Just get out of my life")

Siis tää biisi... O_O En

Siis tää biisi... O_O
En olisi heti uskonut, että se on Montenegrosta
Tämähän on hyvä
Nousi omalla viisupuntarillani (joka tosin on vain tiedostoissani koneella) sijalle 3. ja se on nyt nousussa... Mutta epäilenpä, että tilanne pysyy nyt tällaisena ainakin 31.1 saakka
1 Albania
2 Turkki
3 Montenegro
4 Valko-Venäjä

Viisu-uutiset