yle.fiKuunkuiskaajat Suomen karsinnan voittoon

Julkaistu La, 30/01/2010 - 21:45
  • Kuunkuiskaajat (Kuva: YLE / Laura Pohjavirta)
  • Kuunkuiskaajien "Työlki ellää" edustaa Suomea Eurovision laulukilpailussa Oslossa toukokuussa.

Duo Kuunkuiskaajat, eli Susan Aho ja Johanna Virtanen, on voittanut Suomen karsinnan vuoden 2010 Eurovision laulukilpailuun. Kappale "Työlki ellää" keräsi superfinaalissa huikeat 48 139 puhelin- ja tekstiviestiääntä.

Suomen edustuskappaleen on säveltänyt ja sanoittanut Timo Kiiskinen. Sovituksen ovat tehneet Aho ja Virtanen yhdessä Tom Nymanin ja Jetro Vainion kanssa.

Toiseksi sijoittui Nina Lassander kappaleella "Cider Hill". Se keräsi 43 282 ääntä.

Kolmanneksi jäi Eläkeläisten "Hulluna humpasta", joka sai 23 120 ääntä.

 

Kommentit

Meillä on ihan hyvä

Meillä on ihan hyvä kappale tänä vuonna. Kun otetaan huomioon Suomen karsintojen kokonaistaso, niin siihenkin nähden kappaleemme on hyvä. Ja nyt kun olen muiden maiden kappaleita kuunnellut, niin ei ole kyllä mitään hävettävää siinä seurassa, päinvastoin.
On ihanaa, että emme lähettäneet mitään tusinabiisiä Osloon.
Ulkomaalaisilla foorumeilla on kiiteltykin sitä, että poikkeamme massasta.

Ensi vuonna YLE

Ensi vuonna YLE toivottavasti ottaa tämän kisan sen verran vakavasti,että täyttä roskaa ei kelpuuteta kilpasille.
Uskomatonta,että joku eläkeläisen tasoinen retkue pääsi näinkin pitkälle. Eihän meitä tennis sukkakansaa ole maulla pilattu,mutta näin huono maku on jo häpeä!
Kuunkuiskaajat voivat olla raikas tuulahdus Oslossa tavanomaisten itä-euroopan hootchymama tyttöjen joukossa.

Onnea Suomelle jo etukäteen

Onnea Suomelle jo etukäteen viimeisestä sijasta...

Olisko mahdollista, että

Olisko mahdollista, että seuravan kerran finaali sisältäisi vähemmän pelkosta ja enemmän viihdettä?

Anonyymi

Anonyymi 18.45,Kuunkuiskaajat eivät ole kopio Rybakista. Heidän kokonaisuransa on pidempi ja katsopa nettisivuilta heidän muita biisejään. Amadeustakin väitettiin Rybakin kopioksi.
Mutta miksi nämä 2 hyppivää miestä, joilla oli mustat vaatteet ja paljaat jalat? Miten noin mauton valinta pääsee Suomessa lähetykseen? Jos luomuun/karjalaisuuteen pyritään, niin karjalaisillakin on makua ja kunnoitusta kappaleen kuulijoihin. Ei heinäpelloilla tai pelimannisesityksessä olla paljain jaloin eikä varsinkaan mustissa vaatteissa.

Mielestäni Kajon biisi oli Ninan ja Osmon ohella kilpailun parhaita. Mutta Kajon taustajoukolla oli myös hirvittävät vaatteet, jotka kiinnittävät huomion pääesiintyjältä
Miten Waldon stailauksen kävi viime vuonna?
Ei esiintyjien itse tule tehdä stailausta vaan ammattilaisten

Vinkki Kuunkuiskaajille.

Vinkki Kuunkuiskaajille. Pitäkää tuo valkoinen esiintymisasu. Älkää sortuko siihen, että muutatte Suomen karsinnan asuja, jotka on kertaalleen mietitty. Ei samaa virhettä kuin Laura ja Hanna Pakarinen. Alkukarsinnan asulla olisi näissä esityksissä taatusti herunut pisteitä finaalissa.

paljonko äänestäjiä oli

paljonko äänestäjiä oli kaikkiaan,önko mitään lukuja?

"en usko että kukaan

"en usko että kukaan eläkeläisten kannattaja olis kääntäny kelkkaansa marcon vuoksi,joten kaikki äänesti varmaan omaa suosikkiaan marcosta piittaamatta."

Kysymyshän ei ole siitä, olisiko joku Eläkeläisten kannattaja tullut toisiin aatoksiin, vaan moniko alkufinaalissa muita äänestäneistä sai vaikutteita Markon erittäin kriittisestä mielipiteestä Eläkeläisiä kohtaan.

Kyseessähän oli vähän kuin vaalipuhe, jolla pyritään houkuttelemaan äänestäjiä. Paitsi tässä tapauksessa Marko toimi kaikkien "äänitorvena", antaen parille muulle melko hyvät arvostelut, ja Eläkeläisille murskaavat.

Ja tiedä sitten vaikuttiko kommentit jopa Ninan ja Kuiskaajien väliseen äänisuhteeseen. Voi vain spekuloida tästä asiasta.

Olen kuitenkin realisti ja pidän aikalailla mahdottomana, että Eläkeläiset olisivat saaneet 20 000 lisä-ääntä päästäkseen edes lähelle kisan voittoa. Toisaalta voidaan pohtia, mitä jos.... Eläkeläiset olisivatkin saaneet ääniä enemmän? Silloin Markon kommenteilla olisi mahdollisesti ollut tärkeä vaikutus lopputulokseen.

eläkeläisiä äänesti

eläkeläisiä äänesti vain juntit,kaljaveikot,miten tommosta roskaa päästetään edes esiintymään.eikö tämä ny kumminkin ole sen verran vakava kisa että ei häpäistä maailmalla koko kansaa,Marcolta hyvät kommentit,eläkeläiset ei naurattanut jos se oli tarkoitus,päin vastoin harmitti suuresti niiden artistien puolesta jotka tipahti noitten takia

pikemminkin marcon kommentti

pikemminkin marcon kommentti olis voinut vaikuttaa siten että eläkeläisten äänestäjät olis suivantuneet ja kahta tiuhempaan äänestäneet suosikkiaan.eli en usko että kukaan eläkeläisten kannattaja olis kääntäny kelkkaansa marcon vuoksi,joten kaikki äänesti varmaan omaa suosikkiaan marcosta piittaamatta.

Kyllä hämmästytti Marcon

Kyllä hämmästytti Marcon esiintyminen kilpailussa. Noin ei yksinkertaisesti sovi tehdä!
Onneksi Marcon suosikki ei pärjännyt.

Hei haloo ! Ei Marco voinut

Hei haloo ! Ei Marco voinut vaikuttaa äänestykseen mitenkään. Biiseillä eroa kuin yöllä ja päivällä. Maalaisjärjellä äänet annettu 42% - häviäjät 20% Selkeä kannatuksen puute ja kenties fanien vähyys - isolla äänellä kuin pärjää jos ei osaa kännykällä äänestää.
Hyvä veto YLEltä antaa oman mielipiteen tulla esiin eikä valmista tekstiä huhaa sisällöllä. Rehellisyys maan perii !

Pitihän taas jonkun mennä

Pitihän taas jonkun mennä pilaamaan kisa kommenteillaan ennen äänestystä, sen olisi voinut jättää tekemättä.
Aina on jossain vaiheessa pakko jotenkin yrittää vaikuttaa ihmisten käyttäytymiseen oliko tämä ns. asiantuntijoiden veto tähän kisaan. Kajohan oli paras se lienee selvää mutta kommentaattorin sanoma saattoi vaikuttaa Ninan tai Eläkeläisten prosenttuaaliseen jakautumaan äänestyksessä.
Toivottavasti ensi vuonna ei ole mitään vastaavanlaista lapsellista leikkimistä.

Tyylikäs valinta Suomelta .

Tyylikäs valinta Suomelta . Onneksi ei Eläkeläiset pääseet sillä koska eivät osaa laulaa eikä esiintyä kuin tyhmällä mesomisella. Turha Marcoa syyttää vaan omia faneja - missä ne oli - miksi eivät äänestäneet ??? Suosio vai 20% Muistelkaapa miten LORDI fanit antoi ääniä yli 50% FANIT siis eivät tukeneet uskottavasti.

Humppa! Humppa! Humppa!

Humppa! Humppa! Humppa! Humppa! Humppa! Humppa! Humppa! Humppa! Humppa! Humppa! Humppa! Humppa! Humppa! Humppa! Humppa! Humppa! Humppa! Humppa!

Suomalaisia saa hävetä kun

Suomalaisia saa hävetä kun katsoo heidän tökeröitä kommenttejaan YouTubesta. Kuunkuiskaajat lähtevät Osloon ja hyvä niin!

Ihan kamala valinta.

Ihan kamala valinta. Laulajat ärsyttäviä, ja koko esitys naurettava kopiointiyritys Norjan viime vuoden voittajasta. Harmittaa niin että viisut jää katsomatta ensimmäistä kertaa lähes 40 vuoteen!

"Lähetetty: 1.2. klo

"Lähetetty: 1.2. klo 15:52
Odottelin rehellistä äänestystä mutta toisaalta mitä muuta YLEltä voi edes odottaa?! mikä asiantuntija se Markon?? itse en henk.koht pidä Eläkeläisistä mutta 13 saksan kiertuetta ja paljon myytyjä levyjä euroopassa!! Eikö se ole menestystä Suomen ulkopuolella!!! eipä tarvi enään äänestää ylelle rahaa..."
Samaa mieltä. Markon mielipiteet ennen äänestyksen loppumista oli anteeksiantamatonta. Täysin epätasa-arvoista toimintaa YLE:ltä. Tahallista vaiko tahatonta? En tiedä miten paljon kommentit vaikuttivat äänestäjiin, mutta varmasti vaikuttivat jossain määrin äänestystuloksiin.

Ainut oikea ja reilu tapa olisi ollut antaa kommentit vasta äänestyksen jälkeen. Jolloin ne eivät olisi vaikuttaneet äänestäjiin.

Moni on pahoillaan siitä

Moni on pahoillaan siitä ettei eläkeläisiä valittu edustamaan Suomea mutta kuten sanotaan kaikella on hintansa myös "väärillä" valinnoilla .

Etenkin näin taantuma aikana olisi yritettävä pitää huolta Suomen ns.imagosta maailmalla joten on kai mahdotonta rahassakaan mitattuna laskea miten suuret tappiot olisi Suomalaisille yrityksille ajanmittaan tullut jos nuo eläkeläiset olisivat päässeet muokkaamaan suomikuvaa , ei heidän huumoriaan olisi ymmärretty kuin ehkä Englannissa jos sielläkään ?

Kun kaksi kaunista vaaleaa Suomalaista naista menee edustamaan Suomea kilpailuun joka saa valtavasti katsojia ei sillä voi olla kun myönteisiä vaikutuksia Suomen imagolle ( näin tv:n aikakautena on lähes
ihan sama mitä heidän laulustaan pidetään kun he näyttävät enemmistön silmissä eksoottisilta sekä samalla rikkovat mielikuvia totisista ja tylsistä Suomalaisista )

Kannattaisi nyt ihan tosissaan vaikka Nokia antaa tukea Suomen ryhmälle .

Mikä "kansa"? (-jätän

Mikä "kansa"?
(-jätän tämän tähänkin, kun kerran tarkoitin tämän etusivulle yleiskommentiksi-):
Itse äänestin tuon toiseksi, joka tuli valituksi. Ensiksi äänestin Heli Kajo'n Annankadun kulmassa. Siinä on jotain yleensä suomalaista ja erikseen kaupunkilais- eli tässä stadilaistunnelmaa - melkeinpä blues-sellaista. Jos kohta voi ajatella tuollaisen tarinan voitavan kertoa myös esim. jonkin kirkonkylän raflan kulmilta. Että sinäkin mielessä suomalaista juttua. Musiikkikin oli erikoisen mukavaa ja kertovaa. Mutta tuota oikeastaan jäin ihmettelemään, ettäkö "kansa" valitsi? Millähän kriteereillä tuo äänestystapa että -määrät saadaan kansan ääneksi? Toisaalta hämmästeli kuinka ihan selkeästi YLE'kin rahasti viisuilla - siis lähes 1e./äänestys?! Mutta, kun nyt tuli valituksi se, mikä tuli niin onnea vaan! Kyllä tuokin kappale ihan hyvin eräänlaisesta suomalaisesta jutusta musiikkeineen ihan hyvin menee. Sellainen kansallisuus onkin minusta näiden kisojenkin eräs parhain puoli - silloin kun sitä siis on. Siitä sitä kulttuuria syntyy ja on. Nyt meillä ainakin on. Vielä kerran: onnea Kuunkuiskaajille!

Odottelin rehellistä

Odottelin rehellistä äänestystä mutta toisaalta mitä muuta YLEltä voi edes odottaa?! mikä asiantuntija se Markon?? itse en henk.koht pidä Eläkeläisistä mutta 13 saksan kiertuetta ja paljon myytyjä levyjä euroopassa!! Eikö se ole menestystä Suomen ulkopuolella!!! eipä tarvi enään äänestää ylelle rahaa...

Kyllä saa taas hävetä,

Kyllä saa taas hävetä, kun lukee Euroviisujen virallisia kotisivuja, miten ulkomaalaiset suorastaan haukkuvat meidän valintaamme... Luvassa 0 pistettä monesta maasta, jos ei peräti kaikista...

Jumbosija kutsuu.

Jumbosija kutsuu. Vieraskulttuurinen esitys. Kuinka halpamaisia me Suomalaiset olemmekaan kun yritämme aina epätoivoisesti apinoida kaikkea vierasta. Romanian mustalaiset antavat paljon pisteitä tälle renkutukselle, mutta voi harmittaa heitäkin tämä matkiminen...

No en varmaan sulje

No en varmaan sulje televisiota, koska sieltä tulee paljon täysijärkistäkin katsottavaa. Sitä paitsi haluan käyttömaksulleni vastinetta. En edes ymmärrä, miten protesti kenellekään näkyisi, kun jätän euroviisut katsomatta. Siis kun, ei jos.

Outona pidän sitä ihmiskunnan osaa, joka jaksaa innostua tuollaisesta gay pride-/jytäjumppa-/ pateettinen maailmanparannuksellinen ulina -kilpailusta. Mutta vouhottakaa ihmeessä innostuneena edelleenkin - se on huvittavaa vouhotusta eikä naurun aiheita ole koskaan liikaa.

Täällä on niin monesti jo

Täällä on niin monesti jo tukeuduttu ESCtoday polleihin, niin laitetaan toki lisää:
Kuunkuisjat saamassa äänestyksen perusteella tällä hetkellä pisteitä:
* 0 points (14.3 %)
* 12 points (13.4 %)
* 8 points (9.4 %)
* 4 points (8.9 %)
* 3 points (8.5 %)
* 10 points (8.5 %)
* 2 points (8.5 %)
* 7 points (8.0 %)
* 5 points (7.1 %)
* 1 points (6.7 %)
* 6 points (6.7 %)

Eli hyvältä näyttää, enemmistönä 0pisteet :D

Eikö olisi jo korkea aika

Eikö olisi jo korkea aika tunnustaa, että suomalaisen kevyen musiikin taso ei vaan riitä kansainvälisille areenoille. Kyllä näille tanhuille ja iskelmälle ihan tilausta kotimaassa on mutta ei vaan riitä rahkeet ulkomaille. En tiedä mikä kansainvälisyyden asiantuntija toi Marco on mutta omakohtaisesti maailmaa jonkin verran kiertäneenä voin sanoa, että monesti olen törmännyt keski-eurooppalaisiin, jotka tietävät Suomalaisesta musiikista vain Eläkeläiset ja pitivät heistä kuin hullut puurosta.

Paras ei aina voita. Ei

Paras ei aina voita. Ei nytkään.

Hyvä Kboi: Sulje TV. Se on

Hyvä Kboi: Sulje TV. Se on sinulle ja kaltaisillesi se paras keino protestoida. Anna meidän muiden vouhottaa innostuneena.

Ei kai kukaan voi tosissaan

Ei kai kukaan voi tosissaan uskoa, että Eläkeläisiä äänestetään menestyksen toivossa? Tarkoitushan oli lähettää ukot sinne näyttämään naurettavan laulukilpailun naurettavuus.

Ei kai kukaan voi tosissaan

Ei kai kukaan voi tosissaan uskoa, että Eläkeläisten kaltainen vitsi menestyisi Euroviisuissa? Samantyylisellä pelleilyllä on yrittänyt moni ja jäänyt jäännöspisteille. Eläkeläisten lähettäminen Euroviisuihin olisi ollut pelkkä hyödytön protesti. Ei sen puoleen, en usko että Kuunkuiskaajatkaan kovin korkealle kiipeää, mutta onnea matkaan.

Hei HALOO, aivan oikein,

Hei HALOO, aivan oikein, että nämä eläkeläisukot eivät päässeet häpäisemään Suomea. Kyllä joku roti näissäkin asioissa pitää olla!!!

olen todella pettynyt

olen todella pettynyt tuloksiin..suosikkini oli eläkeläiset,jota myös äänestin.vaikka eläkeläiset eivät voittaneet niin miksi suomi lähettää saman tyyppisen rallatuksen, joka voitti viime vuonna euroviisut?hyvä suomi.

Voi olla, ja uskonkin, että

Voi olla, ja uskonkin, että kun kansa asettaa suuren ennakkosuosikin (Eläkeläiset, ja aikoinaan Idolsissa Pete Parkkonen ja Antti Tuisku), ei sitä sitten äänestetä. Helposti ehkä aletaan ajatella että "no kyllä sitä muut äänestää, ei mun tartte!".
Tai ehkä vaan parempi esiintyjä/esitys/kappale voittaa aina loppupeleissä, eikä ennakkosuosikkien asemassa oleminen auta ollenkaan ketään voittoon.

Kenenkään on turha valittaa vaikkapas Eläkeläisten tappiosta, olisitte äänestäneet ja paljon. :)

"Huomasitteko, kuinka Marco

"Huomasitteko, kuinka Marco Bjurström sanoi, kuinka Kuunkuiskaajien kappale tuntui niin tutulta, ihan kuin se olisi sävelletty jo kymmenen kertaa. Ei olekaan ihme, että kappale tuntui hänestä niin tutulta, kun laulajat esittivät kappaleen jo vuosi sitten Tallinnan laivalla, jossa juontajana oli itse Bjurström"

Suomen karsintaan osallistuvia sävellyksiä ei saa julkisesti esittää ennen 7.12.2009, joten jos Kuunkuiskaajat ovat esittäneet biisin Tallinnan laivalla jo vuosi sitten, heidät täytyisi hylätä selkeän sääntörikkeen vuoksi...

"Kysymys, kun minulta meni

"Kysymys, kun minulta meni ohi?? Kuka/ketkä marco bjurströmin mukaan ei osannut lausua englantia? Ainakin Linn ja sister twister lausuivat englannin oikeaoppisesti meilestäni.."

Riippuu vähän, että mitä pitää oikeaoppisena. Pitää muistaa, että se suomalaisen vieraan kielen opettajan tarjoama "oikeaoppinen" lausunta on kuitenkin aina vain vähän sinne päin.

Kyllä sieltä molemmista aksentit kuuluu aivan selvästi. Hard rockissa/power metallissa, jossa musiikki on "äänekäs" (kuten Linn), tuohon lausuntaan ei kiinnitä sillä tavalla huomiota. Vrt. Tarja Turunen ja Anette Olzon (siis Nightwishin edellinen ja nykyinen laulaja), joilla on molemmilla erittäin vahva oman maansa tyypillinen aksentti.

Nightwish on tosin hyvä esimerkki siitä, että laulajan aksentti ei välttämättä estä menestystä.

Huomasitteko, kuinka Marco

Huomasitteko, kuinka Marco Bjurström sanoi, kuinka Kuunkuiskaajien kappale tuntui niin tutulta, ihan kuin se olisi sävelletty jo kymmenen kertaa. Ei olekaan ihme, että kappale tuntui hänestä niin tutulta, kun laulajat esittivät kappaleen jo vuosi sitten Tallinnan laivalla, jossa juontajana oli itse Bjurström. Mutta en tiedä, onko kappale julkaistu vielä missään?

Mikä näissä maksullisissa

Mikä näissä maksullisissa puhelinäänystyksissä menee aina pieleen?

Koop voitti aikoinaan Idolsin - kansan suosikki Parkkonen oli kolmas. Nyt taas sama - kansansuosikki Eläkeläiset kolmas ja täysin puskista Kuunkuiskaajat voittoon.

Käykö näissä aina niin, että sitä "varminta voittajaa" ei sitten kukaan lopulta äänestäkään vai onko joku tietty demografinen ryhmä muita innokkaampi/ varakkaampi äänestämään? Olisiko tähän jotain vaihtoehtoa?

Kuunkuiskaajat saa niin

Kuunkuiskaajat saa niin paljon haukkuja, että sen täytynee olla hyvä kappale.

Tuollaiset rallatukset menevät perille kuulijoihin joka maassa, uskokaa pois. Sellaisethan ovat useimmiten voittaneet.

Millainen oli Lordin biisi? Yksitoikkoisempaa jumputusta saa etsiä.

Vaikka Eläkeläiset olisi

Vaikka Eläkeläiset olisi ollut oma suosikkini Osloon, ihan silkalla hämmennyslinjalla, niin onneksi paras voitti, vaikka hauskin jäikin kolmanneksi.
Onnea Kuunkuiskaajille - mahtavaa Oslon matkaa!

Kyllä Ylen pitäisi asettaa

Kyllä Ylen pitäisi asettaa jokin taso ehdokaskappaleille jollakin menetelmällä. Nyt kaikki nämä kappaleet olivat ihan surkeita, näitä esityksiä saa hävetä. Onneksi Marko sanoin totuuden esim. elkeläisistä, olis ollu kyllä suuri häpeä Suomelle, jos he olisivat tulleet valituiksi. Ylelle ohjeeksi jos ette löydä tasokkaampa muusikkia ei kannata lähteä kisaan ollenkaan. Jokin kriteeri hommaan.

On taas kiva. Euroviisu

On taas kiva. Euroviisu tappio. Eläkeläisten ois kuulunu voittaa! M.B:n puhe oli kyllä yhtä hiton sabotaasia. Ja eipä yle edes kehannut laittaa pisteiden määrää pelkästä finaalista! Monet varmasti luuli että pelkässä finaalissa valitaan voittaja, mutta tulikin viellä yksi äänestys. Perseestä. Niin luultiin mekin!

Kaikille teille

Kaikille teille väärinymmärretyille sorretuille: vaikka oma kappaleenne ei voittanutkaan on turha tulla tänne kirjoittelemaan ala-arvoista tekstiä ja haistattelemaan voittajia eli Kuunkuiskaajia. Kertoo vain millaisia juntteja itse olette. Vaikkei Suomi ole menestynytkään Viisuissa, on kuitenkin yritetty. Ja jos edustuskappaleen valinta olisi kaltaistenne junttien varassa, Suomi todennäköisesti saisi porttikiellon ainaiseksi Euroviisuihin.

Paljon onnea Kuunkuiskaajille Osloon, kappaleenne on raikas ja iloinen ja teistä huokuu iloisuus laulaessanne mitä ei muista esityksistä voinut sanoa.

Kaksi Tirlittania Suomen

Kaksi Tirlittania Suomen euroviisuihin, mahtavaa!!!

Kuunkuiskaajat:

Kuunkuiskaajat: Taivaallinen. Katsokaa ja kuunelkaa. Saa varmasti teidät hyvälle tuulelle. Mielyttävä tango.

http://www.youtube.com/watch?v=HUUCmvZjOsk

tulee väkisin mieleen että

tulee väkisin mieleen että tässä vaihdettiin yleisön suosikki enemmän salonkikelpoiseen esitykseen... (eikä ilmeisesti ensimmäistä kertaa? ummm ma ma, anyone?)

eli pelkääkö/miettiikö suomalainen sitä mitä muut meistä ajattelee?? JA TÄRKEÄMPI KYSYMYS, MIKSI???

enkä nyt tässä tarkoita sitä että eläkeläisilläkään tuota tulossa olevaa viimeistä sijaa olisi mitenkään parannettu.
Oltaisiin vaan rohkeasti oltu sitä mitä ollaan, eli vähän kummallinen mutta kuitenkin hyvätahtoinen pieni joukko täältä pohjolan perukoilta :)

Ja oltu sitä ylpeydellä!

Mielestäni tästä nyt

Mielestäni tästä nyt näkee tämän maan musatyylin. Haitari ja vähän murretta peliin niin se tuo ääniä, ainakin tilastojen mukaan. Kappaleessa on sellaista vanhan ajan tyyliä, joka sopii erinomaisesti latotansseihin tai Seinäjoelle ja se sai vanhan väestön liikkeelle. Itse yhtyeparilla näytti olevan aikamoinen historia takana, mutta tunnetaanko heitä silti nimen perusteella?

Eikö kuitenkin voitais

Eikö kuitenkin voitais vielä vaihtaa...?!

Jos haluaa protestoida

Jos haluaa protestoida laulukisaa, niin paras keino on laittaa omasta mielestään muita parempi kappale, ei suinkaan mitään sellaista, jolla haluaa osoittaa kuinka surkeat kisat on. Eli ei Eläkeläiset olisi olleet mikään aito protesti, vaan osoitus omasta arvostelukyvyttömyydestämme ja huonosta mausta ja tapojen puuttumisesta. - Totta on, että Ylen on aika katsoa tiukasti peiliin ja uudistaa koko formaatti kansalliselta osalta. - Kyllä nämä on eurooppalaiset kisat, jos se ei meille sovi tai ole mieleisemme, niin jäädään pois, mutta ei pilata muitten iloa ja nolata itseämme (vertaa Viro pari vuotta sitten tai Pommi Kojo, onhan noita). - Osmo Ikonen oli loistava, Heli Kajon kipale finaalin mukavin, valitettavasti lauluääni ei riittänyt vahvaan esitykseen. Menestystä Kuunkuiskaajille, ihan kiva kappale.

Jaha taas tehtiin sama

Jaha taas tehtiin sama juttu!!!!! Suomi nolla pistettä.....jumbopaikka. Bara ni skulle förstå att rösta så att vi har en möjlihet att vinna ,vi kommer ju att bli utskrattade igen .Nina borde ha vunnit

Purnaajat, taidatte kuulua

Purnaajat, taidatte kuulua siihen 20 %:iin, kun ette osaa kuin mollata muita. Olisi hyvä jo luovuttaa, sillä ette voi enää muuttaa tulosta. Teillä ei näytä olevan mitään käytöstapoja muita kohtaan. Arvostella voi, mutta rajansa kaikella. Olette tosi huonolla itsetunnolla varustettuja, kun ette ymmärrä lopettaa. Uskon, että Eläkeläisetkin häpeävät suunsoittoanne ja käytöstänne. Okei nettiin voi kirjoittaa kaikennäköistä, mutta miettikää vähän kuinka tyhmältä tekstinne näyttävät. Rakentavaa palautetta voi aina antaa, mutta toisten mollaaminen on ala-arvoista. Jos suosikkinne ei voittanut, niin mitä siitä voi päätellä, eivät olleet äänestäneiden mielestä riittävän hyviä. Maailmassa on tärkeimpiäkin asioita, kuin teidän ruikutuksianne lukeminen. Ottakaa jo opiksenne. Jos ette ota nnin fiksuutenne ei ole riittävä ymmärtämään, että euroviisut ei maailmaanne kaada. .

Viisu-uutiset