yle.fiChiarasta kolmannen kerran Maltan euroviisuedustaja

Julkaistu Su, 08/02/2009 - 01:59
  • Chiara (Kuva: )
  • Myös Kyproksen edustaja valittiin lauantai-iltana.

Malta ja Kypros liittyivät tämänvuotisen euroviisuedustajansa valinneiden maiden joukkoon lauantai-iltana. Maltan edustajaksi valittiin jo kolmannen kerran Chiara (kuvassa). Tällä kertaa hän tavoittelee viisuvoittoa Mark Paelinckin ja Gregory Bilsenin kappaleella ”What if we”.

Chiara edusti Maltaa ensimmäisen kerran Birminghamin Euroviisuissa vuonna 1998 ja sijoittui kolmanneksi kappaleella ”The one that I love”. Neljä vuotta sitten Kiovassa tuloksena oli kakkossija kappaleella ”Angel”.

Kyproksella ylivoimainen voittaja

Kyproksen karsinnan voittoon lauloi vasta 16-vuotias Christina Metaxa kappaleella ”Firefly”. Laulun on säveltänyt hänen isoveljensä Nikolas Metaxas. ”Firefly”-kappaleen voitto Kyproksen karsinnassa oli ylivoimainen, sillä se keräsi liki kaksi kertaa enemmän puhelinääniä kuin toiseksi sijoittunut kappale.

Melodifestivalen-kiertue starttasi Göteborgista

Myös Ruotsin karsintakiertue pyörähti käyntiin lauantaina. Göteborgin Scandinavium-hallissa käydystä ensimmäisestä semifinaalista selviytyivät suoraan finaaliin Alcazarin ”Stay the night” ja Emilian ”You’re my world”. Caroline af Ugglas ja Scotts saivat toisen mahdollisuuden.

Melodifestivalen 2009 -kiertue huipentuu Tukholman Globen-areenassa 14. maaliskuuta järjestettävään finaaliin.

 

Kommentit

maltasta en tiedä

maltasta en tiedä pääseekö valttämättä kymmenen parhaan joukkoon

bbbbbbbbbbbuuuuuuuuuuuuuuuuuu

bbbbbbbbbbbuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! taas balladi,mut kyllä mammal ihan puhas ja hento ääni löytyy

Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!ihan huonoja.

Tuo Kyproksen biisi on ihan

Tuo Kyproksen biisi on ihan hirvee, mutta Malta on ihan kiva.

Maltan kappale oli kyllä

Maltan kappale oli kyllä hyvä, mutta Kyproksen edustajan laulutaidot kyllä vähän arveluttavat... Sitä paitsi Kyproksen biisi oli TYLSÄ!

Kyproksella ok kappale,

Kyproksella ok kappale, mutta laulaja... huhhuh eihä tolla ääni riitä. Jos ois erilaulaja ni biisi vois päästäkki finaaliin, mutta ei tolla laulajalla.

Maltan biisillä voi olla ongelmia myös finaaliin pääsyn kanssa.

Siis tuo kypros...:O voi

Siis tuo kypros...:O voi herranen aika mitä vinkumista ja vonkumista. Vois joku päästää sen kissan jo pois tuolta mekon alta kitumasta...

Nää on olemmat ihan

Nää on olemmat ihan surkeita!! :(

Onpas Maltalla voimakas

Onpas Maltalla voimakas laulu Kyproksellakin on ihan kiva

Viisu-uutiset