yle.fiSuomen euroviisufinaalin esiintymisjärjestys

Julkaistu Ma, 26/01/2009 - 15:56
  • Kutsuartistit (Kuva: YLE)
  • Kenestä Suomen edustaja Moskovan Euroviisuihin?

Suomen euroviisukarsinta huipentuu lauantaina 31. tammikuuta järjestettävään finaalitapahtumaan. Suora lähetys Tampereen messu- ja urheilukeskuksesta alkaa TV2:ssa ja Radio Suomessa klo 20.00.

Suoran lähetyksen aluksi käydään jatkokarsinta, jossa kohtaavat alkukarsinnoissa pudonneet kuusi esitystä. Toisen mahdollisuuden saaneet kutsuartistit ovat esiintymisjärjestyksessä Passionworks feat. Tony Turunen, Tiara, Riikka, Vink, Janita ja Sani. Katsojat äänestävät heistä kaksi finaaliin.

Finaalissa ovat vastakkain alkukarsintojen voittajat sekä toisesta mahdollisuudesta jatkoon äänestetyt esitykset. Finaalin esiintymisjärjestys on Kwan, Jari Sillanpää, Signmark feat. Osmo Ikonen, Tapani Kansa, Waldo's People ja Remu.

Finaaliäänestys on kaksivaiheinen. Ensimmäisellä äänestyskierroksella kolme eniten puhelin- ja tekstiviestiääniä kerännyttä esitystä etenee ns. superfinaaliin. Superfinaalissa äänestetään karsinnan lopullinen voittaja ja Suomen edustaja Moskovan Euroviisuihin kolmen ehdokkaan joukosta.

Finaalitapahtuman juontavat Jaana Pelkonen ja Mikko "Peltsi" Peltola.
 

Kommentit

No olishan se jotain uutta ,

No olishan se jotain uutta , Suomesta kuuro edustaja. Tai uutta ja uutta , monesti on tuntunut ettei ne muutkaan aina ole " kuulleet " omaa "saundiaan " !!!

vähän rahankeräyksen

vähän rahankeräyksen makua. ihan turhaan niin monta karsintaa ne ketkä tippu ni tippu.eikä enää mitään mahollisuuksia. Ja sit vasta 3 :sta paras äänestetään....
kyl se kerrallaki luulis selviivän. WALDO VIISUIHIN! AINOO VARTEENOTETTAVA EHDOKAS. MUKAANSATEMPAAVA SELKEE KERTOSÄE ET JÄÄ PÄÄHÄN vähän ruotsalaistyylinen ni vois pärjätäkki!!! ÄÄNESTÄKÄÄ WALDOA!

SIGNMARK Moskovaan! Siinä

SIGNMARK Moskovaan! Siinä Euroopalle vähän uutta tuulta Suomesta! Suomessa on paljon hyvää musiikkia joten on sääli, jos tarjoamme joka vuosi samanlaista, emmekä koskaan vaihda sitä samaa kaavaa. Suomalainen hevi/rock menestyy jo ulkomailla, samoin europoppijumputus. Euroviisut on loistava tapa osoittaa suomalaisen musiikin monipuolisuus, vaikka välttämättä emme sillä tavoin parhaiten menestyisikään. Toki muu Eurooppa odottaa, että Suomesta tulee heviä, mutta miksi emme voisi joskus tehdä edes pientä poikkeusta???

Signmarkin esitys erottuisi

Signmarkin esitys erottuisi Moskovassa ainutlaatuisuudellaan! Poppoo on sympaattinen, heillä on esiintymisessään ilahduttavaa, positiivista energiaa, Osmolla upea lauluääni, ja mikä tärkeintä, biisi on aidosti HYVÄ! Muista vaihtoehdoistamme on vaikea sanoa samaa.

Kwanin kappale tasapasku ja

Kwanin kappale tasapasku ja tylsä, ei tarttuvaa kertosäettä. Waldo? 90-luvulla nämä. Sillanpää kävi jo kokeilemassa ilman menestystä. Muista ei kai kannata edes keskustella.

Signmark on ainoa, jossa yhdistyy tuore idea ja hyvä kappale. Olisi suuri virhe jättää tämä tilaisuus käyttämättä. Äänestäkää nyt hyvät ihmiset potentiaalisin menestyjä jatkoon!

Signmarkin esitys on raikas

Signmarkin esitys on raikas ja kiinnostava, Waldo`s people kuultu jo liian monesti,samoin Passionworks jo ennenkin kuultu.

Mitähän se viittoo kun ei

Mitähän se viittoo kun ei ymmärrä, amerikkaa kuulemma.

Mieletöntä, että koko

Mieletöntä, että koko eurooppa odottaa Signmarkin voittoa. He aikovat pystyttää kampanjoita ym. Meillä on lordimainen mahdollisuus, jos vaan Signmark valitaan Moskovaan.

suomi sais hyvää mainetta

suomi sais hyvää mainetta ku signmark pääsis moskovaa. äänestäkää siis signmarkia!!!

signmarkilla on energiaa!!!!

signmarkilla on energiaa!!!! moskovaan siis.

signmarkilla ois mahiksii

signmarkilla ois mahiksii moskovas

Riikka is the best this

Riikka is the best this year... its amazing
go go go Riikka ...;)

S I G N M A R K

S I G N M A R K !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

S I G N M A R K

S I G N M A R K !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WALDOT EHDOTTOMASTI

WALDOT EHDOTTOMASTI MOSKOVAAN ! :---)

Waldo's people Moskovaan!

Waldo's people Moskovaan! Jari Sillanpäällä hieno kappale mutta ei ole tarpeeksi suuri ääni esittämään sitä. Signmark ei valitettavasti tuu pärjäämään sillä se ei jää pyörimään päähän heti ensimmäisen kuuntelukerran jälkeen kuten hyvän euroviisun kuuluu. Ainut kaikista kappaleista joka soi lähes joka päivä on Waldo's peoplen joten ehdottomasti voittoon!

Waldo´s people number one

Waldo´s people number one moskovaan !!!!!!!

Waldo´s people

Waldo´s people paras!!!!!!!!

Ehdottomasti Waldo´s people

Ehdottomasti Waldo´s people näistä vaihtoehdoista Moskovaan!!!
paras biisi ja laulajat!!!

Signmark feat. Osmo Ikonen

Signmark feat. Osmo Ikonen edustamaan Suomea!! Ehdottomasti tasokkain ja paras biisi!

Signmark oli ihan loistava!

Signmark oli ihan loistava!

Waldos people

Waldos people euroviisuihin!! tai Remu!! päättäkää te!!:D mielummin waldos!!

Passionworksin ja Vinkin

Passionworksin ja Vinkin live-esiintyminen oli kyllä aika lailla karmeeta. Jos jompi kumpi nyt pääsee toisen mahdollisuuden kautta niin toivottavasti petraavat esiintymiseen. Kuitenkin itse olen ehdottomasti Waldo's Peoplen kannalla, vaikkei heidänkään live-esiintyminen ole yhtä hyvä kuin levyllä =)

Waldot viisuihin!!

Waldot viisuihin!!

Passionworks Moskovaan!!!!!!

Passionworks Moskovaan!!!!!! Herätys Suomi.

Viisu-uutiset