yle.fiOdotettavissa: Viisudynamiittia

Julkaistu Ti, 25/05/2010 - 20:04
  • Tytöt korujen kera (Kuva: Aila Havia-Venäläinen)
  • Kuunkuiskaajat kertovat nukkuneensa viime yönsä erittäin hyvin ja parhaiten koko puolitoista viikkoisen rupeaman aikana.

Johanna Virtasen mukaan perhosia alkoi kuitenkin olla vatsanpohjassa jo aamulla:

- Nyt on kunnon odotus ja täpinät päällä. Nyt on laitettu moottorit lämpiämään ja illalla päästetään pikaveneet käyntiin ja sitten vain nautitaan. Ja dynamiitit ja räjähteet!

- Eilen illalla viimeinen kenraaliharjoitus oli niin rento ja me kaikki olimme niin auki siinä tilanteessa, että nyt on tosi hyvä ja rento fiilis mennä sinne. Että samalla meiningillä ja yritetään pitää se sama fiilis, niin sitten on hyvä, sanoo Susan Aho.

Kommentit

Asia nyt vaan on niin, että

Asia nyt vaan on niin, että suomen kielellä ei pärjätä. Kuulostaa ulkomaalaisten korvaan niin rumalta että ei ei.. Takaisin englannin pariin vaan.

Joo joo,Éläkeläiset

Joo joo,Éläkeläiset olisivat pärjänneet...älkää nyt hullujanne kirjoitelko! Vaikka Euroviisujen taso on pahasti kärsinyt,niin ei se nyt niin huonoksi ole mennyt,että Eläkeläiset pärjäisivät!

Hyvä mieli jäi siitä

Hyvä mieli jäi siitä että esiintyivät ja edustivat raikkaasti ja iloisesti Suomea vaikka jatkopaikkaa ei sitten tullutkaan. Suomella oli hieno edustaja. Mikä onni ettei Suomi lähettänyt Eläkeläisiä lisäämään Suomi-ahdistusta. Sen lisäksi että olisivat jääneet pois finaalista (ei kai kukaan oikeasti voi uskoa että Eläkeläiset olis pärjänny, haloo!) niin vielä harmittaisi synkistely ja ahistus mitä olisivat edustaneet... ja hävettäisi että tätäkö itsemurhamielikuvaa Suomestako taas välitetään muille

Ihan oikein!Ei yhtään

Ihan oikein!Ei yhtään harmita.Onneksi Islanti pääs jatkoon.suosikki kun on :) Ny Turmion Kätilöt edustamaan ensi vuonna!!!!

Hahaha! Ulos jäivät,

Hahaha! Ulos jäivät, raakkujat. Ihan oikein, ei yllätä ollenkaan. Laulu hirveä ja esityskin surkeeta.

No huuh. Pakko hehkuttaa

No huuh. Pakko hehkuttaa kuinka huonoa musaa näissä viisuissa esitetään. Pelottavaa kuraa. Eläkeläiset olisivat saattaneet jopa pärjätä.

Veikkaan että Kreikka antaa

Veikkaan että Kreikka antaa Suomelle täydet pisteet. Kuittaavat innokkaimman takuumiehen sillä.

Ja, va ska man säga.

Ja, va ska man säga. Finlands bidrag låter ganska likt Serbiens och Sloveniens. Väldigt öst, tror inte det här går hem. Och hör ni, representerar det här faktiskt vårt land? Hmm..

*Huoh* Eikö jo voitas

*Huoh*
Eikö jo voitas pikkuhiljaa alkaa laittaa ehdolle
jotain sellasta, mikä oikeesti vois pärjätä tuolla?!?
Hitto vie, kaikki aina niin mitäänsanomattoman tylsiä :s
Tässäki maassa kuitenkin on hyviä laulajia ja lauluntekijöitä.. Kuka nää ehdokkaat päättää? Joku ketä haluaa säästää rahaa, sillä ettei varmana voitettas..
No, miten vaan. Eipähän ole mitään jännittävää...

Mitä paskaa noi

Mitä paskaa noi tekstitykset oikein on? Mua ei ainakaan kiinnosta tietä mistä ne puhuu, jos on ihan pakko lisätä tollaista turhaa, laittaisitte edes alkuperäiskielellä. Ja onko noi vielä poltettu videon päälle? Mä en ainakaan saanut niitä pois. Haistakaa nyt jo paska.

Sais vielä Betfair:lle

Sais vielä Betfair:lle vedonlyönnin Suomen voiton puolesta tässä karsinnassa. Kerroin on 21 nyt. Belgian kerroin pienin, 4,10.

tämäkö nyt on suomea

tämäkö nyt on suomea edustamassa?

Hyvä tytöt! =)

Hyvä tytöt! =)

Viisu-uutiset