yle.fiVeikkaa, ketkä pääsevät toisesta semifinaalista loppukilpailuun

Julkaistu Ke, 26/05/2010 - 00:43
  • Kuva Eurovision 2010 -kokoelma-DVD:stä ja -CD:stä (Kuva: Eurovision.tv)
  • Vaikka Suomi putosikin viisufinaalista, viisut sen kuin jatkuvat. Mitkä maat selvittävät tiensä torstain toisesta semifinaalista viisufinaaliin? Veikkaa ja voit voittaa, palkitsemme parhaat veikkaajat viisu-DVD:llä ja CD:llä.

Veikata voi ihan lonkkatuntumalta tai sitten lauluihin kannattaa tutustua tarkemmin. Jos aiot ottaa veikkaamisen hitusen vakavammin, voivat ESCstats.com:in  tilastot eri maiden menestyksestä ja äänestyskäyttäytymisestä olla avuksi.

  • Oletpa mukana leikillään tai vakavissaan, lähetä vastauksesi 27.5.2010 kello 22.00 mennessä.
  • Älä yritä parantaa omia menestymismahdollisuuksiasi lähettämällä montaa vastausta yhdestä sähköpostiosoitteesta. Jos lähetät useamman veikkauksen, otamme kilpailuun mukaan vain ensimmäisenä lähettämäsi. Linja on tiukka!
  • Menipä veikkaukset kuinka oikein tai väärin tahansa, pääsevät kaikki mukaan kahden Eurovision 2010 -CD:n arvontaan. Oikein veikanneet palkitaan tämän lisäksi osallistumislipulla kahden Eurovision 2010 -DVD:n arvontaan. Jos niin uskomattomasti kävisi, ettei kukaan veikkaisi kaikkia kymmentä maata oikein, arvotaan palkinnot yhdeksän (tai sitten kahdeksan, seitsemän ja niin edelleen) oikeaa maata veikanneiden kesken.
  • Ole myös levollinen: emme säilö sähköpostiosoitettasi tai käytä sitä tämän kilpailun jälkeen minkäänlaiseen suoramarkkinointiin. Kysymme osoitteen vain siksi, että voimme ottaa yhteyttä voittajaan. Henkilökohtaisen ilmoituksen lisäksi julkaisemme voittajien nimet tällä sivustolla ja Euroviisujen FB-ryhmässä.

 

Ensimmäisen semifinaalin veikkauksessa kukaan ei saanut kaikkia kymmentä maata oikein, miten käy nyt?

Viisu-uutiset