yle.fiRockyhtye maNga valittu Turkin edustajaksi

Julkaistu Ke, 13/01/2010 - 07:54
  • maNga (Kuva: )

Rockyhtye maNga on valittu Turkin edustajaksi vuoden 2010 Eurovision laulukilpailuun. Turkin yleisradioyhtiö TRT valitsi euroviisuedustajan kolmen ehdokkaan joukosta ilman julkista karsintaa. Muut ehdolla olleet artistit olivat Sebnem Ferah ja Emre Aydin.

maNga palkittiin viime vuonna parhaana eurooppalaisena bändinä MTV Europe Music Awards -gaalassa.

Kommentit

Jännä tämmönen uus genre

Jännä tämmönen uus genre (Rap rock/Nu rock). On hyvä,ett Turkki lähettää välil jotain muutakin,kuin itämaisil rytmeil maustettuu poppii.

Mor ve ötesiä äänestin

Mor ve ötesiä äänestin pari vuotta sitten ja taidanpa tutustua tämän vuoden turkkilaiseen ehdokkaaseen jo hyvissä ajoin.

maNga laulaa Oslossa

maNga laulaa Oslossa Englanniksi. Bändi on entuudestaan tuttu euroopassa. Tietäen Turkin saaman kannatuksen, bändi tulee olemaan varmasti finaalissa kärkiviisikossa, oli kappale mikä hyvänsä. Onneksi myös ammattilaisraadeilla on sanansa sanottavana.

Ainakin hyvä musiikkityyli

Ainakin hyvä musiikkityyli on (nu rock, rock). Toivottavasti myös hyvä laulu. Yhtyeen laulu julkaistaan helmikuussa. maNga on esiintynyt myös Unkarissa ja Englannissa, joten suosiota yhtyeellä varmaan on monessa maassa.

Kuulostaa hyvältä, sikäli

Kuulostaa hyvältä, sikäli kun viisubiisissäkin on sama meininki.

Hyvällä kappaleella on

Hyvällä kappaleella on aina mahdollisuudet voittaa, mutta emmehän me ole edes vielä kuulleet maNgan edustuskappaletta. Toivotaan, että heilläkin olisi hyvä kappale Euroviisuissa.

SIIS TÄÄ ON NIIN

SIIS TÄÄ ON NIIN IHQ
KOMEITA JÄTKIÄ TURKISTA
UNELMIEN TÄYTTYMYS
SIIS NOI ON NIIIN IhQ
mAnGa VOITTOOON
SIIS DAA

Viisu-uutiset