yle.fiKuunkuiskaajat, Linn ja Eläkeläiset suoraan finaaliin

Julkaistu Pe, 22/01/2010 - 21:45
  • Eläkeläiset (Kuva: YLE / Laura Pohjavirta)
  • YLEn raadin valitseman villin kortin finaaliin sai Maria Lund.

Euroviisujen alkukarsinnat on saatu päätökseen. Viimeisestä kolmannesta alkukarsinnasta finaaliin selviytyivät Kuunkuiskaajat kappaleella "Työlki ellää"Linn kappaleella "Fatal Moment" ja Eläkeläiset kappaleella "Hulluna humpasta".

Yleisö äänesti alkukarsinnoista yhteensä yhdeksän artistia finaaliin. Niiden lisäksi YLEn raati valitsi alkukarsinnoissa pudonneiden kuuden artistin joukosta yhden finaaliin ns. villin kortin turvin. Sen sai Maria Lund kappaleella "Sydän ymmärtää"

Suomen karsinnan finaali käydään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa lauantaina 30. tammikuuta. Suomen edustaja Oslon Euroviisuihin valitaan kaksivaiheisessa puhelin- ja tekstiviestiäänestyksessä.

Kommentit

On se hyvä,ettei nämä

On se hyvä,ettei nämä kumikamelieläkeläiset voittaneet eivätkä päässeet edes lähellä voittoa!
eikä niitä ole kuultu edes radiossa häviön jälkeen.
hieno juttu!!!!

Haloooooooooo! Ettekö jo

Haloooooooooo! Ettekö jo tajua!? Siellä on raati :)

LAINAUS: *Lähettäjä:

LAINAUS:
*Lähettäjä: perlander (ei varmistettu) Lähetetty: 24.1. klo 13:11

Eläkeläisten kannattajat pieruhuumorilaisia!
Just, vai että kansanomaista musiikkia. Miettikää nyt, miten kansanomaista Lordi oli?
Suomalaiset ovat tyhmiä äänestäjiä. Osmo noteraattiin jo ulkomailla asti, mutta eiku pieruhuumori ja hoonosti laulavat ruotsin kieliset jatkoon. Taitaa olla pikku kylät kokoontuneet urakalla äänestämään. Hankikka elämä ja ottakaa oppia naapurimaista, joissa paras biisi voittaa aina! Jos sähköpianon päällä tekonaiminen naurattaa, niin olette kyllä säälittäviä luusereita!
*

Tässä taitaa olla esimerkki ihmisestä, joka ei ymmärrä mistään mitään, ja yrittää näytellä fiksua ja sen tähden vältellä kaikkea mikä saatetaan liittää johonkin "tyhmään". Siinä juuri piilee Eläkeläisten loistavuus! Jos olette kuunnelleet Kumikamelia, jonka sivuprojekti Eläkeläiset on, tajuatte, miten älykkäitä ja lahjakkaita bändin miehet oikeasti ovat.
Parasta huumoria on se, kun saa hetkeksi heittäytyä.

HEI HALOO

HEI HALOO IHMISET!!!!!!!!!!!!!

VAIKKA SAKSALAISET ANTAIS ELÄKELÄISILLE 12 PISTETTÄ NIIN SAKSAN RAATI ANTAIS 0 PISTETTÄ JOTEN ME SAATAISIIN VAAN 6 PISTETTÄ eli TURHA ÄÄNESTÄÄ TOLLASTA PASKAA

Pikku vinkkinä kaikille

Pikku vinkkinä kaikille välkylle, jotka äänestivät omien sanojensa mukaan monta kertaa samaa artistia viime perjantaina: Ylellä on niin hienot koneet, että ne näkee mistä numerosta ääni tulee. Eli suomeksi: Yksi numero=yksi ääni. Loppujen viestien lähettely on rahan haaskaamista. Muistakaa tämä ensi lauantaina. Ja niille kaikille, jotka pelkää, että me hävitään viisut: Entä sitten? Muistaakseni näin on käynyt ennenkin.

Vanhana euroviisukonkarina

Vanhana euroviisukonkarina Saksa olisi aikoja sitten itse lähettänyt jonkun humpan kilpailemaan,mutta he toki ymmärtävät ettei muilta mailta tulisi kannatusta.(suomelta korkeintaan). Eli jos ei viisastuta ennen Tampereen finaaleja,niin paremmalla onnella ensi vuonna!

Eläkeläiset erottuu hyvin

Eläkeläiset erottuu hyvin joukosta,mutta pisteitä ei ehkä tulisi muualta kun Saksasta ja se nyt ei riittäis.

Humpalla nyt ei vaan

Humpalla nyt ei vaan hävitä. Humpalle sen sijaan häviää ensi lauantaina jo moni.

Eläkeläset

-Amadeus=yksinkertaisesti

-Amadeus=yksinkertaisesti loistava

-Amadeus=yksinkertaisesti

-Amadeus=yksinkertaisesti huono
-Linn=nolo
-Sister Twister=feikki eli epäaito
-Nina Lassander=kauheeta tarpeetonta kuraa
-Heli Kajo=yritystä 8+
-Maria Lund=myötä häpeää
-Antti Kleemola=huono kopio viime vuoden liettuasta
-Pentti Hietanen=muhahahaa
-Kuunkuiskaajat=karmea kylmiä väreitä
-Eläkeläiset=eihän näistä muista oo mihinkään niin humpalla viisuihin!

Mikä erottuu kisoissa

Mikä erottuu kisoissa joukosta.......Eläkeläiset erottuu, mutta vain negatiivisessa mielessä.
Hulluna humpasta kappale ja esitys ala-arvoinen edustamaan maatamme.

Aivan sama onko

Aivan sama onko Eläkeläisten vai Amadeuksen vai minkä hyvänsä ehdokkaan fani, kannattaa miettiä sitäkin mikä erottuu kisoissa joukosta...

Amadeus ja Linn korkeimmalla

Amadeus ja Linn korkeimmalla listassa, suomalaiset ei nähtävästi halua voittaa Euroviisuja. :D Niitä ei Euroopas tunne kukaan, Eläkeläiset sentään heittäny muualla Euroopas keikkaa jo monta vuotta.

Ja se että Eläkeläiset muka "nolaa" meidät on seki aivan täyttä sontaa. Kuinkas kävi Lordin kanssa? Ensin itkettiin turuilla ja toreilla kuinka hävettää kun ne edustaa Suomea, mutta sitten kun ne voitti koko kisan samaiset häpeäjät oli eniten äänessä mainostamassa kuinka ne tiesi jo alusta asti että niin käy.

Se, että mummot tykkää

Se, että mummot tykkää niin kovasti jostain amadeuksesta yms. skäidästä ja on niin kovasti Eläkeläisiä vastaan niin muistakaa että se ei mikään turha humppapumppu ole keskieuroopan alueella (katsokaa vaikka http://www.humppa.com/keikat/).

Ikävä kyllä suomalaiset ovat juuri tasan niin juntteja etteivät tajua ettei joku suomalainen iskelmätähtönen pärjää tuollaisissa kilpailussa vaikka kuinka olisi mummojen suosikki.

Suosikit: -Amadeus

Suosikit:
-Amadeus 15,3%
-Linn 15,3%
-Sister Twister 12,2%
-Nina Lassander 9,5%
-Heli Kajo 6,3%
-Maria Lund 6,1%
-Antti Kleemola 4,7%
-Pentti Hietanen 3,3%
-Kuunkuiskaajat 2,1%
-Eläkeläiset 1,7%
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Muut artistit ovat juuri ne jotka ei päässeet finaaliin.

Eläkeläisten vihaajien on

Eläkeläisten vihaajien on nyt ryhdyttävä tositoimiin etteivät ne lähde Osloon, eli mitä asialle voi tehdä?

Muistakaa äänestää suosikkianne ja hommata muutkin äänestämään vaikka Amadeusta.
Tähän asiaan on vain yksi keino: ÄÄNESTÄMINEN ja mieluiten monta kertaa. Ja jos se ei auta, niin sitten on tyydyttävä lopputulokseen. Nyt on vielä kaikki mahdollisuudet avoinna.

esctoday.com -sivustolla on

esctoday.com -sivustolla on äänestetty Suomen karsintojen semifinaalien parhaita kappaleita:

1. semifinaali: http://esctoday.com/vote/poll.php?id=966

•Amadeus - Anastacia (58.5 %)
•Nina Lassander - Cider hill (24.5 %)
•Bääbs - You don't know tomorrow (10.2 %)
•BOB - America (I think I love you) (4.1 %)
•Pentti Hietanen - Il mondo &egrav; qui (2.7 %)

2. semifinaali: http://esctoday.com/vote/poll.php?id=971

•Heli Kajo - Annankadun kulmassa (45.5 %)
•Monday - Play (29.5 %)
•Sister Twister - Love at the first sight (13.4 %)
•Veeti Kallio - Kerro mulle rakkaudesta (6.3 %)
•Antti Kleemola - Sun puolella (5.4 %)

3. semifinaali: http://esctoday.com/vote/poll.php?id=979

•Osmo Ikonen - Heaven or hell (43.4 %)
•Maria Lund - Sydän ymmärtää (18.9 %)
•Kuunkuiskaajat - Työlki ellää (17.0 %)
•Linn Nygård - Fatal moment (15.1 %)
•Eläkeläiset - Hulluna humpasta (5.7 %)

JOS HALUATTE SUOMEN KERÄÄVÄN ÄÄNIÄ OSLOSSA, äänestäkää näiden tulosten pohjalta AMADEUSTA tai HELI KAJOA, Osmo Ikonen kun karsiutui finaalista.

Ah... send this to Oslo and

Ah... send this to Oslo and I'll vote! Cheers from Norway!

tällasia kommentteja löytyy utubesta jatkuvasti joten voitte vastustajat olla hiljaa ketkä haukkuu eläkeläisiä.Vai onko norjalaiset,saksalaiset,britit ja venäläisetkin perus suomalaisia juntteja?:D

Niin. Huumori on vaikea laji

Niin.

Huumori on vaikea laji jonka jokainen kokee eri tavalla. Ymmärrän kyllä jos tämä ei naurata, mutta itseäni jaksaa vieläkin huvittaa vaikka kyseessä on 10 vuotta vanha vitsistä lähtenyt tempaus. Se ettei Eläkeläisten touhu ole mielestäsi huumoria, ei tarkoita etteikö se jonkun toisen mielestä olisi.

Jos ei naurata niin en yksinkertaisesti sitä pysty selittämään, jos ei uppoa niin ei uppoa. Pitänee varmaan vielä alleviivata, että huumorillahan he tuonne kisaankin lähtivät mukaan kun kerran pyydettiin. Enkä usko että tarkoituksena on hakea lisää näkyvyyttä tai rahallista voittoa. Mitä olen ymmärtänyt niin he eivät itse aktiivisesti edes hae keikkoja, mutta minkäs teet kun porukka haluaa nähdä ja pyyntöjä tulee. Taitaa kaikilla olla ihan asialliset siviilipuolen ammatit ja Eläkeläiset on lähinnä harrastus.

Itse näen ainakin huumoria siinä että täysin älyttömällä konseptilla ja itseään hehkuttamatta bändiä kysellään jopa euroviisuihin. Missä sen ei voisi kuvitella pärjäävän lainkaan mutta ilmeisesti muutama muukin henkilö Suomessa jakaa huumorintajuni. Musiikillisten ansioiden takia heitä tuskin monikaan äänesti.

Eläkeläisten kannattajat

Eläkeläisten kannattajat pieruhuumorilaisia!
Just, vai että kansanomaista musiikkia. Miettikää nyt, miten kansanomaista Lordi oli?
Suomalaiset ovat tyhmiä äänestäjiä. Osmo noteraattiin jo ulkomailla asti, mutta eiku pieruhuumori ja hoonosti laulavat ruotsin kieliset jatkoon. Taitaa olla pikku kylät kokoontuneet urakalla äänestämään. Hankikka elämä ja ottakaa oppia naapurimaista, joissa paras biisi voittaa aina! Jos sähköpianon päällä tekonaiminen naurattaa, niin olette kyllä säälittäviä luusereita!

Sepä se kun eläkeläisten

Sepä se kun eläkeläisten ähellys ei ole huumoria!!
Mikä siinä muka naurattaa? Huumori on vaikea laji. Se tuli tässä varsin selväksi.

On kyllä melkoista

On kyllä melkoista keskustelua täällä =)

Sinänsä minua ei yllätä yhtään että Eläkeläisten vastustajat vetävät heti esiin häpeä-kortin. Miten Suomen maineen nyt taas kerran käy, koskaan ei olla tällaista roskaa lähetetty kisoihin aiemmin!! Eikun hetkinen, muistan hämärästi hirveän haloon parin vuoden takaa kun joku yhtye lähti pilaamaan maineen lopullisesti. En ole varma mutta saattoivat jopa voittaa?

Omasta mielestäni Euroviisut on turha kilpailu eikä voittajalla ole henkilökohtaisesti väliä. Jos Eläkeläiset finaaliin menee niin olen kylläkin tyytyväinen, tuovat mukaan ainakin huumoria. Ja saattavat nousta yllättävän korkealle, heillä kun tuota kannatusta on ihan jonkin verran myös rajojemme ulkopuolella.

Tosin jos ammattiraadilla on asiaan mitään sanottavaa niin Eläkeläisiä ei tulla Oslossa näkemään. Ja kaikille niille jotka eivät ymmärrä jätkien huumoria, löysätkää hiukkasen pipoa niin ei tarvii täällä avautua...

eläkeläisten kannattajat

eläkeläisten kannattajat ovat tosi sivistynyttä porukkaa! ainakin tän foorumin tekstien mukaan...ihan olette kuin hulluna humpasta!Sellaiset fanit kuin esiintyjätkin!!!!

Keskustelijat, älkäämme

Keskustelijat, älkäämme kirjoittako mitä sylki suuhun tuo!!!!!!
Todella iljettävää kieltä välillä!!!!! Juntteja me tosiaan taidamme olla!!!!! Jos uskoisimme "eurooppalaisia" lähettäisimme Amadeuksen Osloon(youtube), Anastacia näyttää viehättävän, mutta me juntit taidetaan tarjota "olutkapakki"biisi!!!!Harmi,että kansa ei taida tietää tällä kertaa!!!!!

Jo nyt on jumal-auta tämä

Jo nyt on jumal-auta tämä keskustelu täällä.. Koittakaa nyt vähän keskittyä ja syventyä näihin biiseihin mitä tarjolla on. Eläkeläiset edustaa suomen enemmistöä kukkeimmillaan, ja komeimmillaan! Olkaamme ylpeitä omasta kulttuuristamme! Euroviisuihin mennään sillä oman maan musalla eikä millään kopiolla keskieurooppaa ja amerikkaa..

Keskustelun taso saa minut

Keskustelun taso saa minut ejakuloitumaan.

Eläkeläiset soittaa

Eläkeläiset soittaa pääasiassa humppa- ja jenkkaversioita maailmalla tunnetuista rock ja popkappaleista. Nyttemmin yhtye on säveltänyt myös omaa materiaalia.
Miten tälläistä voidaan edes kutsua euroviisukarsintoihin ?
Eläkeläisten kappale ja lavakäyttäytyminen häpeäksi Suomelle.

Ei, ei eläkeläisiä

Ei, ei eläkeläisiä euroviisuihin! Uskon vahvasti, että tulos on sama, kuin Tsekin edustusryhmän viimevuotinen sijoitus ekassa semifinaalissa!

Jos Eläkeläiset

Jos Eläkeläiset äänestetään suomen edustajaksi Osloon niin toivon sydämmeni pohjasta että Suomi jää 0 pisteeseen semifinaalissa! Ja kaikki laittaa YLE:n kihoille viestiä järjestetyistä tuloksista mitkä kyllä pitää paikkansa!

haha naurettavaa kun ihmiset

haha naurettavaa kun ihmiset puhuu: joo nyt suomi nolataan kun eläkeläiset laitetaan osloon.euroviisut yksi iso vitsi ensinäkin joten nauran ihmisille keitä se kiinnostaa.Tänä vuonna täytyy katsoa kun eläkeläiset lähtee osloon! hyvä piristysruiske maailman huonoimman musiikin kisoissa eli euroviisuissa.Suomalaiset vaa niin tosikkoja kaikessa.eläkeläiset aivan mahtavaa että olette mukana ja haistatatte p:n koko euroviisuille.LAITTAKAA SUOMALAISET SIT ENSVUONNA TAAS JOKU SILLANPÄÄ SINNE NI 0 PISTETTÄ TULEE mut katotaa viel tän vuonna ku eläkeläiset korjaa koko potin.Unibet sen jo tiesi et eläkeläiset lähtee suomee edustamaan kun niillä pienin kerroin eläkeläisille

Huokaus, se nyt on ainakin

Huokaus, se nyt on ainakin selvää, että finaaliin ei mene ainuttakaan hyvää esitystä. Siis hertanjumala, itse olisin halunnut osmon finaaliin, yksinkertaisesti vaan hyvä biisi, joka uppoaisi varmasti muihinkin kuin suomalaisiin, sillä sehän oli englanniksi. Ärsyttää nyt kyllä pirusti kun suomi lähettää osloon taas jonkun sekunda esityksen, tuskin tänä vuonna edes sijoitutaan.. paitsi sinne pohjalle. Osmon olisi pitänyt selviytyä jatkoon ja hassua, vaikka äänestin häntä monta kertaa, ei tulosta näy. Häpeän taas vaihteeksi suomea ja viisutunnelmat latistuneet, koska sitä arvaa jo etukäteen , että suomella ei ole mitään mahdollisuuksia koko viisuissa

http://poplight.zitiz.se/arti

Nina Lassander on finaalin

Nina Lassander on finaalin paras, Eläkeläiset lähes huonoin.

Voi elämä!! Eikö kukaan

Voi elämä!! Eikö kukaan oikeasti tajua kuinak upee kappale on Cider Hill!!?? Sillä kumottais koko eurooppa tullen mennen.

Eläköön Humppa!! älkää

Eläköön Humppa!! älkää narisko siellä, kyllä kansa tietää! ELÄKELÄISISSÄ ON TOIVO!

ei,ei,ei...

ei,ei,ei...

Juntti Suomi!! Ei voi kun

Juntti Suomi!!
Ei voi kun kihistä häpeästä,kun parhaat eivät päässeet jatkoon. Osmo oli ihan sairaan hyvä, osaa laulaa ja upea ääni. Onkohan äänestys ollut edes rehellinen kun kolme huonointa pääsi jatkoon ja tälläkin sivustolla pahoitellaan runsain mitoin Osmon tippumista,kuten myös itse! Mutta juntti kansa saa mitä tilaa! Tänä vuonna ei mennä jatkoon millään finaalin kappaleella. Se joka on äänestänyt Eläkeläisiä (peräkylän kammarin pojat ja karvanappi kuskit), Amadeusta (tuulipuku/ sauvakävelijä mammat) tai Linn (Noh, ruotsin kieliset) voivat olla varmoja, että surkeat pisteet tulee Euroopalta. Se oma junttinäkemys voisi jäädä ihan pirttien ja porttien sisälle, ja opittaisiin äänestämään sitä,jolla on mahdollisuus! Mikä mättä Suomi? Ruotsissa tämä touhu jo osataan! Pirkko Peruspöljä äänestää kun "sillä Amadeuksella on niin ihana tukka ja se on niin söpö" Ja karvanappipojat äänestäisivät heti, jos olisi pelkkä orkesteri joka vain piereskelisi!
Kaikki erinlaiset ja raikkaat kappaleet (Huom!englannin kielellä lauletut), jossa tekijät osasivat jopa laulaa kuten BOB ja Osmo ovat pudonneet. Eikö ammattiraati voisi tulla takaisin. Tyhmä kansa saa mitä tilaa: häpeä sijoituksen ja räkäset naurut minulta! Olivatko kaikki tyylikkäät ja fiksut kuuntelijat eilen muualla! Anteeksi Osmo Suomen puolesta.

Lordi voitti teatraalisella

Lordi voitti teatraalisella show llaan ja olisi voittanut vaikka olisi kiinan kielella laulanut, Elakelaisilta en sellaista show ta nahnyt, joten eivat ole vertailukelpoisia.

Jalkimmainen sopisi kaljabaari markkinoille, voittaisi heti kuninkuuden jopa Saksassakin.
Osmon poistippuminen oli ikavaa ,Lundin uudellen mukaan paasy ei, eihan hanta aanestajat valinneet, miten voimme kuvitella hanen parjaavan loppufinaalissa ilman aanestajien aania.Siella ei ole salaline raati hanta nostamassa uudestaan ylos.

..ei nuo eläkeläiset

..ei nuo eläkeläiset kumminkaan pärjää Oslossa!!!!!!!!!!!

Osmon ois pitäny päästä

Osmon ois pitäny päästä jatkoon!!! Ei tästä nyt enää sitten tuu yhtään mitään :((

Olipa Lund järisyttävä

Olipa Lund järisyttävä yllätys. Näytti kyllä ainakin minulle, mistä se kana pissii. Loistava esitys, kiva jazz-vaikutteinen irroittelu, upea ulkonäkö, loistava muusikko, tämä on just tätä, mitä euroviisut on parhaimmillaan, vaikkei voitakaan, voi silti ylpeänä katsella ammattaitoista esitystä.

Lopeta osmo näitten

Lopeta osmo näitten kommenttiesi lähetys. Yksitoikkoinen biisisi ei mennyt jatkoon, ja hyvä niin. Ei auta itkeä täällä, hanki jotain töitä, ja lopeta tämä muusikon urasi, et sinä tällä leipääsi tule saamaan, olet vain meidän veronmaksajien elätettävänä sossun kautta!

Tämä linn! Jessus mitä

Tämä linn! Jessus mitä paskaa... ei melodian hiventäkään, mutta kun rantahurrit keskittivät pennosensa tälle tekeleelle, niin pääsivät läpi. Sellaista pakkopullaa, että oli jopa huonompi kuin sentään laulaa osaavan Pakarisen takavuosina. Koko ajan odotti, että milloin tämä yhden nuotin 'ihme' loppuu, ja kyllä nauratti, kun meni jatkoon! Ei rokki synny sähkökitaralla, kyllä siihen tarvitaan nuottejakin!

"MIKÄ TEITÄ RAATIA VAIVAA!

"MIKÄ TEITÄ RAATIA VAIVAA! OSMO OLIS OLLU PARAS! SIIS MARIA LUND EI OSAA LAULAA!"

Miksi kaikki monet moititte Maria Lundin esitystä ... ja syytätte että ei osaa mukamas laulaa? Juuri tuo laulutaidon puute kyllä jäi kaihertamaan mieltäni sillä mielestäni asia on päinvastoin. Ei Maria toki ole edesmennen äitinsä (Tamaran) tasolla mutta kyllä kyllä ainakin Youtubesta löytämieni videoiden perusteella sanoisin että laulutaito on kyllä peritty ja taso parhaimmillaan klassisessa. Hämääkö teitä vain tätä retroiluesitys ja siihen kuuluva laulutyyli???

Tämän kertainen karsinta

Tämän kertainen karsinta ei mennytkään odotusteni mukaan (kaksi ensimmäistä menivät suunitelman mukaan).

Mikä tätä kansaa oikein vaivaa kun kisoihin on a) otettava tätä raskasta musaa mukaan b) miksi se kiehtoo niin paljon äänestäjiä että nämä kaksi ruotsinkielistä pohjalaisbändiä Linn ja Twister Sister etenivät finaaliin.

Itse olisisin jo ennalta valinnut tästä jatkoon O. Ikosen, M. Lundin ja Kuunkuiskaajat. Nämä on nyt ainoat joita ylipäätänsä näistä olisi ilennyt laittaa jatkoon. Vahva musiikkitausta ei voi kuin vaikuttaa positiivisesti lopputulokseen!!

Jos nyt valinta osuu Eläkeläisiin (jota vahvasti epäilen) ... kuvitellaanpas tilanne jossa he esiintyvät Oslon lavalla (unohdetaan kokonaan kieli ja sanoitus).... miltä tämä nyt näyttää? -- aika säälittävältä!! Jos aikovat esittää jotain samaa kuin tämänkertaisessa karsinnassa... häpeän maanrakoon! Eihän tuossa edes ollut oikein "mitään hyvää ideaa"... näytti vain niin hirvittävän halvalta!

KUISKAJAAT VOITTOON!!!!!

KUISKAJAAT VOITTOON!!!!!

tarkoitin 50- kymppistä,

tarkoitin 50- kymppistä, eikä viittäkymmentä

Tarkoittaako Svea Mamman

Tarkoittaako Svea Mamman tyyli 50 länkisääristä blondia, joka luulee olevansa 20-kymppinen. EI HALOO pois meiltä sellaiset.

Juokaa viinaa elkääkä

Juokaa viinaa elkääkä valittako siellä. Kyllä kansa tietää! =)

MIKÄ TEITÄ RAATIA VAIVAA!

MIKÄ TEITÄ RAATIA VAIVAA! OSMO OLIS OLLU PARAS! SIIS MARIA LUND EI OSAA LAULAA!
Hitsin suomalaiset! Miksette ottaneet Osmoa! Ite äänestin! Mikä teijän päässä on vikana?! OIKEESTI!

Viisu-uutiset