yle.fiSignmark feat. Osmo Ikonen ja Jari Sillanpää veivät viimeiset suorat finaalipaikat

Julkaistu Pe, 23/01/2009 - 21:44
  • Signmark (Kuva: YLE / Tommi Taipale)
  • Janita ja Vink toiseen mahdollisuuteen.

Signmark feat. Osmo Ikonen on voittanut Suomen Euroviisujen kolmannen alkukarsinnan. Viittomakielellä esitetty "Speakerbox" keräsi 46,5 prosenttia kaikista rekisteröidyistä puhelin- ja tekstiviestiäänistä.

Toisen varman finaalipaikan vei Jari Sillanpään esittämä balladi "Kirkas kipinä". Kappaleen äänisaalis oli tasan 34 prosenttia. Karsinnan kaksi muuta kilpailijaa, Janita ja Vink, pääsevät tavoittelemaan finaalipaikkoja toisessa mahdollisuudessa.

Suomen karsinnan finaali järjestetään lauantaina 31. tammikuuta Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa.

Kommentit

MÄ LUPAAN ETTÄ WALDO`S

MÄ LUPAAN ETTÄ WALDO`S PEOPLE PÄÄSEE MOSKOVAAN ( ` _ ´ )

Signmarkin Speakerbox on

Signmarkin Speakerbox on ASL:ää (=American Sign Language). Toimittajat voisivat hieman skarpata puhuessaan Signmarkista, jonka äidinkieli on suomalainen viittomakieli, joka on muuten ruotsalaisen viittomakielen sukukieli.

Waldo´s people Moskovaan,

Waldo´s people Moskovaan, tai sitten Jari Sillanpää, molemmat sen tyypisiä lappaleita että on lähivuosina pärjannyt hyvin. Kerrankin jotain muuta kuin heviä.

Se on ihan se ja sama kumpi,

Se on ihan se ja sama kumpi, Waldo's people tai Singmark, menee Moskovaan. Pistesijoille kumminkin päästään! Vähintään finaalissa 10 parhaan joukkoon!
Jos sinne lähetetään joku Jari Sillanpää tai joku muu niistä ei sitä voittoa tuu kumminkaan, vaikka toivoa ja tukea olisi kuinka paljon.. Päästään vaan pistesijoilla viimesten joukkoon. Tuskin edes finaaliin.

Signmark on surkea, Waldo´s

Signmark on surkea, Waldo´s People:n kappale taas jäi tosi hyvin mieleen.
Te luulette että signmark voittaa koko kisan mutta se on tylsä.
WALDO´S PEOPLE IS #3 OR #3 AT FINAL!

Signmark on paras.

Signmark on paras. Ihastellen kuuntelin ja katselin sitä mieletöntä energiaa, joka Signmarkin esityksestä välittyi. Sai hyvälle tuulelle. Tämä edustaa uutta Suomea! Nuorta, innovatiivista ja rohkeaa sekä ennakkoluulotonta. Mahtava juttu.

Kyllä se on Waldos people

Kyllä se on Waldos people tai signmark joka pääsee moskovaan :D Meiän mummu ja pappa(jotka vihaa räppiä) niin sano että "kyllä ne taitaa olla ne räppäripojat jotka pääsee moskovaan" :D
No se on vaan hyvä että niitten "iskelmäpappojen" seassa on kaks näin mahtavaa ja ylivoimasta bändiä ;D meiän mummu itte tykkää remusta ja tapanista mutta se sano että ei sellasella pärjää euroviisuissa, että luulis muitten vanhusten setajuavan...

Luin saksalaisten

Luin saksalaisten euroviisifanien kommentteja netissä ja 3. karsinnan ykköseksi saksalaiset nostivat ehdottomasti Jari sillanpään. Perusteluna oli täydellisesti ammattimainen esitys, hyvä lauluääni ja kappale oli täydellinen balladi. Myös Signmarkin esitystä pidettin mielenkiintoisena.

2. karsinnan tuloksia pidettiin Saksassa todella kummallisina. Remun mahdollisuuksiin menestyä Moskovassa ei uskonut kukaan. Sen sijaan suurta ihmetystä herätti se, että Passionworks ei päässyt suoraan finaaliin. Waldo`s people ansaitsi saksalaisten mielestä finaalipaikan, koska esitys meni nappiin. Itse kappale on kuitenkin melko tavanomainen.

1. karsinnasta saksalaiset nostavat esiin vain Kwanin, jonka esitys tosin meni lievästi sanottuna pieleen. Tapani Kansan mahdollisuuksiin Moskovassa eivät saksalaiset usko.

Kolmannessa karsinnassa ei

Kolmannessa karsinnassa ei ollut oikein mitään hyvää, mutta toisessa oli sitä jotain. REMUN ON PAKKO PÄÄSTÄ MOSKOVAAN EDUSTAMAAN MEITÄ! toinen vaihtoehto on sitten Tapani kansa, mutta itse valistsisin remun ensimmäisenä! Kaikki waldot ym mitä ne muut on niin ovat ihan lusmua musiikkia!

Signmarkin takana turhat

Signmarkin takana turhat räppääjät pois. Kolme jotka esityksen tekevät riittävät. Turha siellä takana se joukko häärii...pilaa vaan esitystä ja tekee sekavaksi. Sigmark eteen ja vieressä laulavat kaverit Osmo ja se toinen kaveri,,,se on siinä.

Brookille Sulla kuulostaa

Brookille

Sulla kuulostaa olevan asenneongelma viittomakieltä kohtaan ja Latvia oli eri juttu, kun oli kuuleva laulaja!

Ei jaria aivan mitätön

Ei jaria aivan mitätön kappale ei saundaa varmaan vaihtasin kanavaa jos radioo kuuntelisin. Se on niin masentava kappale kuka sellaista jaksaa kuunnella. En minä ainakaan!

Voi totá Sillapäätä.

Voi totá Sillapäätä. Olis väsähtänyt esitys...ja oli valovuosien päässä täydellisyydestä. Tuli mieleen Geir Rönningin -esitys Why...jonka tuloksen tiedämme.... ei Sillanpäätä enäää....vaan Waldo tai Signmark...molemmat energisiä.

Sillanpäällä ei ole sitä

Sillanpäällä ei ole sitä soundia millä euroviisuissa pärjää. Sitten se tansija toi heti mieleen, että mitä se siellä heiluu ilman minkäänlaista logiikkaa. Tansijoita ja temppuilijoita saa olla, mutta niitä pitää sitten olla vähintään 2,jotta siitä jotain tajuis.

Sigmarkilla hieno idea antaa musiikkia viittomakieleksi joten ihan ansaittu paikka tämmöisille hyväntekijöille.

Olisin halunnu kyllä Vinkin mukaan, mutta toisessa mahdollisuudessa sitten.

Taas on unohdettu, että

Taas on unohdettu, että Euroviisut ovat sävellyskipailu eikä esityskilpailu.
Kumpi tässä nyt lauloi, Sigmarkk vai Ikonen? Viittomat on nähty jo euroviisuissa taisi olla vuosi 2004, kun Latvia esitti viittomakielellä laulun kertosäkeen.Jari voittoon.

EHDOTTOMASTI SIGNMARK

EHDOTTOMASTI SIGNMARK PARAS!!!

Euroviisuilla ei ole kilpailtu ikinä viittomakielistä. Signmark edustaa maamme kunniaa ja se on ehdottomasti paras! Lordihan voitti erikoisuudestaan :) Herätkää hyvät ihmiset!

ONE STEP CLOSER TO MOSCOW,

ONE STEP CLOSER TO MOSCOW, SIGNMARK !

En ole katsonut yhtään

En ole katsonut yhtään Suomen karsinnoista tv:tä, vaan kuunnellut kappaleet netistä.
Ehdottomasti Passionworks:n I Surrender-biisi aivan paras. Ympärille saisi puvustuksella ja pyrotekniikalla tosi näyttävän show:n.
Laitetaan vaan joku äijänkäppänöistä esiintymään, niin jumboja ollaan. Taitaa semmoiset äänestää, jotka ei ole viisuja ennen seuranneet.
Pitäisi olla myös kielto, että jos on aiemmin viisuissa ollut eikä päässyt viiden joukkoon, niin uudelleen ei olisi asiaa edes ehdokkaaksi asettua.

Sillanpää aivan

Sillanpää aivan kauhee...eiköhän riitä yksi kerta viisuissa.

Jos jompi kumpi näistä

Jos jompi kumpi näistä menee Moskovaan, niin mä lupaan olla katsomatta Euroviisuja. Signmarkilla ihan kiva kertsis, mutta ei se lyö Waldo's Peoplea. Ihmettelin esityksen aikana, että mitä hemmettiä tää silmälasipäinen mies ja toi blondi tekee tuolla taustajoukois? Ne vaa heiluu vai mitä, hä?

Jari Sillanpään esitys on nyt ihan ok - parempi kuin Tapani Kansan, jotenka hei pliis hyvät suomalaiset mummelit ja melkein-eläkeläiset, jos äänestätte, niin äänestäkää molempia tasapuolisesti, jottei niistä molempikaan pääse edustajaksi. Ja hyvät suomalaiset - nuoremmat - yhdistetään voimamme ja kasvatetaan puhelinlaskujamme yhdessä äänestämällä jotakin, joka pärjää Euroviisuissa, Waldo's Peoplea, kiitoosshh. :)

Btw, ihmettelin kyllä suuresti, miten Vink ei päässyt. Ehkä 3. semifinaalin äänet menivät edellisiin semifinaaleihin? Tänä vuonna kun on monta hyvää ehdokasta, niin ei tiedä mistä valita, joten äänet hajaantuu ja arrgh!
Toivotaan parasta ja pelätään Kansaa.

Signmark vai Kwan... Kumpi

Signmark vai Kwan... Kumpi lähtee Moskovaan?

Miksi Ylen piti pilata

Miksi Ylen piti pilata Signmarkin esitys vaihtamalla kuvakulmaa
jatkuvasti? Kaikkien viittomakieltä ymmärtävien oli varmasti
vaikeuksia seurata sujuvalla tavalla laulua kamerakuvakulmien
vaihtuvuuden takia. Ihmettelin myös aluksi, miksei tulkki olisi voinut
olla koko ajan näkyvissä Jaanan/Peksin/Signmarkin puhuessa?

Näiden asioiden huomioon ottaminen olisi ollut Yleltäkin hieno asia.
Viittomakielisillä on yhtä suuri oikeus tulla ymmärretyiksi kuin
meillä suomen kielisilläkin. Signmark on nostanut oman äidinkielensä
esille uudella tavalla, joka varmasti on monen viittomakielisen
henkilön silmissä upeaa!

Toivottavasti myös Yle huomioi Signmarkin suosion oman
vähemmistöryhmänsä keskuudessa ja kunnioittaa sitä!

Visuaalisempia viisufinaaleita toivoen

HYVÄ SIGNMARK ! Näytä

HYVÄ SIGNMARK ! Näytä maailmalle. Hyvä ja iloinen ryhmä esitys. Sillanpää on aikaisemmin voittanut nyt riittää. Nyt uusien laulajien vuoro voittaa...
Onnea Signmark loppu finaaliin..

mä en TAJUA miten

mä en TAJUA miten Sillanpää ja signmark voitti Vinkin, nii paljon parempi esitys

Miten tosta Sillanpään

Miten tosta Sillanpään kappaleesta voi saada hitin? Ei sitten mitenkään, tunnelma oli lähes kuollutta. Ehdottomasti paras oli Signmark. Siitä tullaan kuulemaan ja paljon vielä.

Vaisu Sillapää. Ei

Vaisu Sillapää. Ei mitään uutta...ja kansa alkaa olla samaa mieltä vaikka selvisikin finaaliin. Signmark oli mahtava liveä...ja voi sitä iloa ja rentoa meininkiä..hyvä pojat

Aivan loistavaa Jari

Aivan loistavaa Jari sillanpää jälleen kerran,upea laulu ja hienosti esitetty tausta-kuorolle myös erityiskiitos mahtavasta tuesta.Tästä laulusta tulee vielä hitti saatte nähdä, siinä on jotain mikä säväyttää. KIITOS !!!!

Aivan mahtavaa!Sitten ei kun

Aivan mahtavaa!Sitten ei kun Moskovaan.

Todella upea ja kihelmöivä

Todella upea ja kihelmöivä esitys! Sanoma tuli selväksi kaikessa yksinkertaisuudessaan, selkeydessään ja kauneudessaan. Signmarkilla ei ole ainoastaan Suomi takanaan, vaan koko globaali viittomakielinen yhteisö elää hengessä mukana! One for all and all for one!!!

signmark rulettaa!

signmark rulettaa!

Viisu-uutiset