yle.fiDidrik Solli-Tangen voitti Norjan karsinnan

Julkaistu La, 06/02/2010 - 23:01
  • Didrik Solli-Tangen (Kuva: NRK)

Didrik Solli-Tangen on voittanut ylivoimaisesti Norjan karsinnan vuoden 2010 Eurovision laulukilpailuun. 22-vuotiaan Solli-Tangenin esittämä kappale "My heart is yours" keräsi 466 675 ääntä. 

Norjan edustuskappaleen ovat säveltäneet ja sanoittaneet Hanne Sörvaag ja Fredrik Kempe.

Kommentit

Varsinainen ylilyönti tuo

Varsinainen ylilyönti tuo Norjan biisi!Tekotaiteellisuutta mahtipontisuutta ja yli-yritystä löytyy..Sävellyskään ei kummoisempi.Solisti toki osaa laulaa kireällä äänellään.

Kyllä Norjalla taitaa olla

Kyllä Norjalla taitaa olla "myyvempi" kappale kuin Suomella.
Se on ovela yhdistelmä viime vuosien hittibiisejä.
Ehkä vähän liiankin ilmeinen "sekoitus".

Ken elää,se

Ken elää,se näkee...
Suomen kappale on jo nyt parempi kuin Hollannin,Islannin ja Tanskan ja Kyproksen. Norja,siinä ja siinä....

Norja ei äänestä meitä

Norja ei äänestä meitä siksi koska he tajuavat hyvän päälle, ja hyväähän Suomesta ei tule..

Ompa pojalla komea ääni.

Ompa pojalla komea ääni.

kohtalainen kappale, mutta

kohtalainen kappale, mutta toivon sydämeni pohjasta että suomi pistää paremmaksi. on se ennenkin nähty että kauniit kappaleet jäävät huonommalle sijalle kuin vaihdikkaat ja iloiset.
en ainakaan äänestä tätä. miksi norja ei koskaan äänestä meitä?

Siinä on kyllä mies ja

Siinä on kyllä mies ja ääni samassa, täydellisessä paketissa. Luulen Norjan kipuavan aika korkeille sijoituksille tänäkin vuonna. Todella kaunis biisi ja Didrik ääni on hunajaa korville varsinkin kun lopussa hän päästää sen valloilleen. Ei ole kyllä mitään negatiivistä sanomista täsä kipaleesta.
Ja mitä Kempeen tulee, herrahan on oikeastaan nero, jos Charlotte Perrelin ja Malena Ernmanin naamat eivät olisi olleet kauhukammiosta varastettuja botox-tuotemalleja, niin varmasti oli Ruotsikin yltänyt molempina vuosina korkeille sijoituksille. Sillä kyllä ulkonäöllä on näinä päivinä väliä enemmän kuin ammattilaisetkaan sitä haluavat myöntää, Didrikn ei ainakaan kannata olla peloissaan ulkonäkö kritiikistä sen verran mies silmää miellyttää.

Todellakin,toivoa

Todellakin,toivoa sopii,että ensi vuonna YLE saa uuden älynväläyksen näihin viisuihin ja kelpuuttavat vain kunnon musiikkia. Ei missään tapauksessa enää rimaa alittavia eläkeläisten tapaista typerää pilailumusiikkia.
Se oli pohja noteerauksien pohja noteeraus Yleltä.
KUKA ihme keksi ottaa Eläkeläiset mukaan kilpaan joihin he kuuluvat kuin hajuvesi lihapullaan?

YLE kutsui ne pellet kisaan,

YLE kutsui ne pellet kisaan, joten se kertoo YLE:n asenteesta tätä kisaa kohtaan. Ja muutenkin liian monta nobodya oli kutsuttu karsintaan. Siis todellakin onko Euroviisut joku kykyjen etsintäkisa? Sitäkö YLE luulette tämän olevan?
Jos lähetettäviä kappaleita tähän kisaan oli vain 265 kpl niin onhan se hävettävän vähän. Länsinaapurissa mittelöön osallistuu reilusti yli 3000 kappaletta. Onhan siinä mistä valita. Jotain outoa tässä YLE:n toiminnassa on tätä kisaa kohtaan.

Kiinnostus euroviisuihin on

Kiinnostus euroviisuihin on Norjassa ja Ruotsissa eri luokkaa kuin Suomessa. Kappaleisiin ja esiintyjiin satsataan, maan parhaimmat artistit asialla.
Katsoja- ja äänestysluvut huikeat verrattuna Suomen vastaaviin.

Suomessa euroviisut tuntuvat olevan ennemminkin kykyjenetsintäkisa, varsinkin tänä vuonna. Joukkoon otetaan vielä joku pelle, jotta ihmiset voivat protestoida ??

Jos Kuunkuiskaajat pääsevät Oslossa finaaliin asti, saamme olla tyytyväisiä. Ammattilaisraadien luulisi kappaletta arvostavan, mutta äänestäjille Työlki ellää on "liian suomalainen".

Toivottavasti Suomi ei sorru vetämään huumorilinjaa enää tulevaisuudessa. Eläkeläiset sekoittivat koko kisan. Eläkeläiset olisivat kuuluneet semifinaaliin Osmo Ikosen sijaan. Mies oli itse tehnyt esittämänsä kappaleen. Näinkö vähän Suomessa arvostetaan lahjakkuuksia ? Olisikohan esim. Alexander Rybak voittanut Suomessa ? Maria Lund olisi kuulunut finaaliin puhelinäänestyksen kautta.
Itse ihmettelen miksi Eläkeläiset ylipäätään kutsuttiin mukaan ?
Norja tulee olemaan tänäkin vuonna kärkikahinoissa mukana.

Norjalta ovat loppuneet omat

Norjalta ovat loppuneet omat musiikintekijät, kun euroviisun säveltäjäksi valittiin ruotsalainen Fredrik Kempe. Hän sävelsi myös Ruotsin viisut "Hero" (2008) ja "La Voix (2010)".

IHanananananannanana ♥

IHanananananannanana ♥ Mahtavaa!

Kuiskaajista pidetään

Kuiskaajista pidetään Euroopassa. Monissa arvioissa tämän hetken seitsemän maan valinnan jälkeen Suomi on kolmen parhaan joukossa. Monissa arvioissa jopa paras. Kreikassa ja Turkiassa ja Saksassa ainakin pidetään. Suomen biisi on alkuperäismusiikkia ja se iloisuus mitä tytöt lavalla esittävät. Olkaamme ylpeitä edustajistamme. meillä ei ole mitään hävettävää...

Norjan kappale on liian

Norjan kappale on liian tavanomainen. Alussa laulajan ääni soi epäpuhtaasti mutta loppua kohti äänenkäyttö parani. Karismaa toki löytyy. Rybak ehdottomasti parempi. Mutta 10 parhaan joukkoon menee finaalissa, koska vetoaa suureen yleisöön.Norway-too ordinary. Didrik's voice had problem in the beginning, then it became strong. Good chances in the top 10.
Odotan innolla RUotsin valintaa!

Olen kyllä samaa mieltä

Olen kyllä samaa mieltä siitä, että Suomessa nämä viisut ovat ikäänkuin läpihuutojuttu. Jos kerran isot rahat näihin osallistumisesta maksetaan kaikkine järjestelykuluineen, niin miksi ei sitten panosteta kunnolla ja todella yritetä saada aikaiseksi loistokappaleita.
Vai onko niin, että ne parhaat kappaleet jäävätkin sinne alkukarsijoiden(YLE) haaviin ja mitä kummallisimmat vaan päästetään kansan valittaviksi?
Suomen ykkösartisteja ei kisoissa näy, yhteistä tahtoa ei löydy levy-yhtiöiden ja YLEn välillä. Ihan eri hiileen puhalletaan. Sitten "asiantuntijat" narisee telkkarissa että kun ei ole yhtään hyvää kappaletta.
Ei edes Lordin voitto nostattanut voitontahtoa. Pientä yritystä oli, mutta siihen se lässähti.
Kannattaako joka vuosi osallistua vai voitaisko miettiä ensin uudet keinot ja sitten uudelta pohjalta aloittaa?

Kuunkuiskaajilla ei ole

Kuunkuiskaajilla ei ole mitään jakoa näissä kisoissa. Tämä Norjan edustuskappale on kieltämättä aika hyvä...itse asiassa tuonee Norjalle jälleen hyvän sijoituksen top 5:ssa. En tiedä voittaako, mutta hyvin lähelle menee.
Tässä nähdään, että miten erilaista meininki on naapurimaissa ja kun laatuun ja esittäjiin panostetaan. Milloin Suomessa panostettaisiin tähän karsintaan oikein kunnolla? Nytkin oli lähes miljoona katsojaa telkkarin välityksellä ja YLE vaan ylenkatsoo sen kun ehtii.

Tietysti Norjan kiinnostus

Tietysti Norjan kiinnostus viisuihin ja suuri äänestysluku
selittyy myös sillä,että euroviisuilut käydään Oslossa.
Suotavaa olisi,että jos ollaan viisuissa mukana vastaisuudessakin,niin otetaan nämä sen verran vakavasti,että floppeja ei pääse mukaan. Ei enää mauttomia "vitsejä". Näistä tämän vuoden osanottajistamme onneksi juuri ammattitaitoisimmat voittivat.

Hyvä kappale, tosin aika

Hyvä kappale, tosin aika laskelmoitu. En nyt tarkoita tätä silti pahalla. Pojoja kerää takuuvarmasti ja tyypillinen voittokappale. Ei mitään uutta, niinkuin ei suurin osa euroviisukappaleista, sitä yhtä ja samaa ne ovat vuodesta toiseen. PAITSI MEIDÄN KUUNKUISKAAJAT!

Että yksi kilpailija saanut

Että yksi kilpailija saanut Norjassa yli 450 000 ääntä ja Suomessa karsinnat keräsivät yhteensä jotain 300 000 ääntä?! :DD joopajoo. Hienoa, että tänä vuonna karsinnat kiinnostivat suurta yleisöä paremmin, mutta kyllä täytyy sanoa, että missä vika... Onkohan YLE epäonnistunut Euroviisu karsinta brändin luomisessa, varmaan jo vuosi kymmen sitten... tai sitten Euroviisut eivät vain Suomessa kiinnosta

Miksataan yhteen

Miksataan yhteen Titanic-elokuvan teemamusa ja "You Raise Me Up", niin lopputuloksena on Norjan kappale "My Heart Is Yours".

Muistuttaa todella paljon

Muistuttaa todella paljon Celine Dionin Titanicin tunnuskappaletta.

12 sveitsi 10 norja 8

12 sveitsi
10 norja
8 suomi
7 alankomaat
6 tanska
5 albania
4 ?
3 ?
2 ?
1 ?
sitten kuin neljä edustajaa valitaan teen uuden listan

Hyvähän tuo oli Didrikin

Hyvähän tuo oli Didrikin kappale.Kaunis ja melodinen.
Mietin tässä,miten nöyryyttävää suomalaisille olisi ollut eläkeläiset tämänkin esityksen rinnalla. Ihmettelen edelleen,että se humppasekasotku huonoilla äänillä varustettuna pääsi koko karsintaan! Se oli jo skandaali!

Voi surkeus. Komea mies,

Voi surkeus. Komea mies, mutta kappale tuhanteen kertaan kuultu. Markku Laamanen olisi laulanut paremmin.

IHANAA DIDRIK!! <3 Hyvä,

IHANAA DIDRIK!! <3 Hyvä, hyvä

Westlifen "You Raise Me Up"

Westlifen "You Raise Me Up" tulee ekaksi mieleen.

Hieno ääni. Tulee olemaan

Hieno ääni. Tulee olemaan 5 parhaan joukossa.
Norjassa on käytössä myös ammattilaisraadi ja jälki sen mukaista. Kumpa Suomi ymmärtäisi ottaa oppia.

Toivottavasti ei menesty.

Toivottavasti ei menesty. Aika surkea.

Olihan tuo Didrik

Olihan tuo Didrik Solli-Tangenin esitys erittäin hyvä! Vähän hidashan tuo tahtoi kyllä alussa olla, mutta kun se joka kerta pääsee vauhtiin, niin se alkaa vaikuttamaan sitten niin hyvältä. On kyllä niin kaksijakoinen laulu kyllä. Alussa vähän meinaa olla hidas, mutta laulun lopussa sitten paljon nopeampi, ja näin ollen erinomainen. Se oli omalla tavallaan täydellinen esitys kyllä. Eli hakeekohan Norja täänä vuonna nyt jo toista perättäistä viisu-voittoa? Minä ainakin soisin sen tuolla kappaleella heille. Antaisin tästä esityksestä 12 pistettä!

Jes Paras voitti my heart is

Jes Paras voitti my heart is yours on ihana...........
Onnea Didrik olet minun suosikki number 1
Norja voi voittaa tänäkin vuonna 2010!

Olisivat valinneet A1:n.

Olisivat valinneet A1:n. Tykkäsin siitä enemmän.

Viisu-uutiset