yle.fiSuomi esiintyy finaalissa numerolla 24

Julkaistu Ti, 12/05/2009 - 23:19
  • Moskova 2009 (Kuva: EBU)
  • Suomi esiintyy lauantaina Euroviisujen finaalissa numerolla 24. Kisassa nähdään kaikkiaan 25 maan edustajat ja loppupään paikkoja pidetään usein parhaina.

Waldo’s Peoplen Karoliina Kallio nosti tiistain semifinaalin jälkeen järjestetyssä lehdistötilaisuudessa arvalla esiintymisnumeron 24. Lähtökohdat finaaliin ovat Suomen kannalta hyvät, sillä viimeisimpinä esiintyvät jäävät paremmin äänestäjien mieleen.

Lehdistötilaisuudessa Waldo’s Peoplen Marko Reijonen sanoi viisukappaleen nimeen viitaten, että he lost control (menettivät kontrollinsa) kun Suomen finaalipaikka varmistui. Reijosen mukaan hän odottaa innolla odottaa tulevia paria vapaapäivää, sillä töitä on painettu todella ankarasti kymmenen päivää.

Kallio ja Reijonen myös kiittivät Venäjää hyvin sujuneista viisujärjestelyistä sekä Moskovaa, sillä he ovat viihtyneet hyvin kaupungissa.

Finaalin esiintymisjärjestys

Toisesta semifinaalista loppukilpailuun torstaina selviävät arpovat itselleen esiintymisnumeron perjantain vastaisena yönä.

02 Israel - Noa & Mira Awad "There Must Be Another Way"
03 Ranska - Patricia Kaas "Et S'il Fallait Le Faire"
04 Ruotsi - Malena Ernman "La Voix"
06 Portugali - Flor-De-Lis "Todas As Ruas Do Amor"
07 Islanti - Yohanna "Is It True?"
09 Armenia - Inga & Anush "Jan Jan"
10 Venäjä - Anastasia Prikhodko "Mamo"
12 Bosnia-Hertsegovina - Regina "Bistra Voda"
14 Malta - Chiara "What If We"
17 Saksa - Alex Swings Oscar Sings! "Miss Kiss Kiss Bang"
18 Turkki - Hadise "Düm Tek Tek"
22 Romania - Elena "The Balkan Girls"
23 Iso-Britannia - Jade Ewen "It's My Time"
24 Suomi - Waldo's People "Lose Control"
25 Espanja - Soraya "La Noche Es Para Mi"

 

Kuvat:

Kommentit

Samaa mieltä edellisen

Samaa mieltä edellisen kanssa. Malenalla on upea ääni ja persoonallinen kappale! Kaiken lisäksi mukavan oloinen ihminen! (Oliko Peltsi kännissä kun niin asiattomia ja lapsellisia kommentteja päästi?)

Jaana on ihana ja loistava

Jaana on ihana ja loistava juontaja! :) Mutta Peltsin kommentit tiistain semifinaalissa suorastaan hävetti.. se vihjailu Malenan sukupuolesta, ei luoja. Ruotsin Malena on kaunis nainen, toivottavasti pärjää! ;)

Pitäisi tosiaan voida

Pitäisi tosiaan voida valita alkuperäisen selostuksen ja suomalaiskommenttien välillä. Mahdollistahan se olisi, A ja B ääniä käyttämällä, kuten esim. lätkämatsien Mertaranta vs. ruotsinkieliset. Taitavat Peltsi ja Jaana kuitenkin pölöttää suoraan orkkisäänten päälle...

Te salaliittoteorioiden

Te salaliittoteorioiden toitottajat! Joka ikisellä maalla on naapureita,ja monilla kovinkin samankaltaista musiikkimakua ja -perinnettä esiintyy. Jospa ottaisitte sen tajuttoman tiukan pipon päästä ja nauttisitte showsta,tai jättäkää katsomatta.
Ps: Ihan asiantuntijoiden laskemana...Pelkät naapuriäänet ei riitä voittoon.....

Jaana pitäis saada kokonaan

Jaana pitäis saada kokonaan pois juontohommista. Huonoja juttuja ja ässä söhähtää ärsyttävästi. Peltsistäkin kuulee ettei jaksa Jaanan tylsiä juttuja kuunnella.

Selostajat televisiosta saa

Selostajat televisiosta saa loistavasti pois kun laittaa radion päälle (94,0) ja kuuntelee Jorman ja Sannan hyvää ja asiantuntevaa juontoa.
t. Hanna

Selostajat ovat aivan

Selostajat ovat aivan loistavia --- voisiko kuunnella vain Jaanan ja Peltsin kommentteja
ja jättää kamalat viisut kuulematta? Mitenköhän se onnistuu teknisestsi?

Selostajat vaihtoon. Tai

Selostajat vaihtoon. Tai tarviiko niitä lainkaan. Voisi katsoa suoraa lähetystä ilman höpinöitäkin. Pistelaskutkin näkee ilman selostajia.

Peltsin kommentit todella

Peltsin kommentit todella lapsellisia. Eikö juontajan pitäisi olla puolueeton?!? Juontajavalinnassa ei rima todellakaan ole ollut korkealla.

vähä enmän kommenteja

vähä enmän kommenteja sillai enen esitystä olis kivempi kattoo
vahvaa kahvii sinne koppiin ni hereillä pysytte..

Ylen juontajat olivat

Ylen juontajat olivat todella huonoja eilen... Asiaankuulumatonta käytöstä etenkin Peltsiltä... Ei ole hauskaa kuunnella tuollaista tekopyhää juopon puhetta. Jonkinlaisia vaatimuksia pitäisi juontajien käytöstä kohtaan asettaa.:(

Ilman suomen Jaanaa,

Ilman suomen Jaanaa, Peltsiä ja Askoa juontamassa olisi todellakin ollut paljon köyhempi show!:) kiitos loistavista kommenteista ja hienosta juontoshowsta!;)

itäblokin maat todellakin

itäblokin maat todellakin äänestävät naapurimaitaan, käynyt jo kenties näiden monien kymmenien vuosien aikana ilmi? Ja JUONTAJAT OLIVAT (suomen Jaana ja Peltsi ja se yks joku) OLI LOISTAVIA!;D ois köyhää ilman teitä!

JUONTAJILLE kiitokset

JUONTAJILLE kiitokset hauskasta juonnosta!:D kyllä nauratti;)

Italia boikotoi Euroviisuja,

Italia boikotoi Euroviisuja, koska itäblokin mailla on sen mielestä ylivoima kun muka naapurimaat äänestää toisiaan.

Juonnon saa pois digiboxin

Juonnon saa pois digiboxin äänivalikosta. Auto on se mikä pitää sitten valita.

Israel voi osallistua

Israel voi osallistua viisuihin, sillä Euroviisuihin voivat osallistua kaikki EBU:n jäsenmaat. Osa jäsenmaista sijaitsee maantieteellisesti Euroopan ulkopuolella, tarkan listan jäsenistä voi katsoa täältä: http://www.ebu.ch/en/ebu_members/actives/index.php

Mitä ihmettä Israel tekee

Mitä ihmettä Israel tekee Euroviisuissa, eihän se ole edes maantieteellisesti Eurooppaa??? Miksei samalla Egypti ole Euroviisuissa???

Oiskohan se tyhmää jos

Oiskohan se tyhmää jos pukee Lauantaina Leijona asun päälle :D Pakko se on kannustaa toden teolla että Ruotsi voitetaan.

Koska on finaali kun ei lue

Koska on finaali kun ei lue mihnään vaikka kuinka etsii?

Eiks Italia ole koskaan

Eiks Italia ole koskaan näissä kisoissa mukana?

Hei saiko tuon Jaanan,

Hei saiko tuon Jaanan, Peltsin ja Askon juonnon mitänkään pois? Tuliko joltain toiselta kanavalta pelkkä show sellaisenaan ilman ulkopuolisten pälätystä? Itseäni alkoi eilen raivostuttamaan kun ne hössöttivät se päälle puhuminen, kun olisi halunnut kuulla mitä host-heput sanoivat.

Toivotaan Suomelle

Toivotaan Suomelle kunnollista vastusta, jottei Suomen viisuvoitto olisi läpihuutojuttu !

Mä kans samaa

Mä kans samaa mieltä..viisustudiota pykäämään. Jaanalle, Peltsille ja Askolle kiitos kivasta juontoshowsta=)

Nyt vain kisastudio pystyyn

Nyt vain kisastudio pystyyn lauantaina :D

Kerrankin onnetar suosi

Kerrankin onnetar suosi Suomea esiintymispaikan arvonnassa.

Viisu-uutiset