yle.fi"Työlki ellää" -video valmis

Julkaistu Pe, 19/02/2010 - 05:13
  • Kuunkuiskaajat (Kuva: YLE / Laura Pohjavirta)
  • Suomen tämänvuotisesta edustuskappaleesta Euroviisuissa on tehty video. "Työlki ellää" -video on katsottavissa YouTubessa (ks. linkki alla).

Susan Ahon ja Johanna Virtasen muodostama duo Kuunkuiskaajat edustaa Suomea vuoden 2010 Eurovision laulukilpailussa Oslossa toukokuussa. Suomi kilpailee 1. semifinaalissa 25. toukokuuta. Kappaleen "Työlki ellää" on säveltänyt ja sanoittanut Timo Kiiskinen

Kommentit

Miksi tinkeri kun meillä on

Miksi tinkeri kun meillä on oma suomenhevonen? Iloista meininkiä.

Kuunkuiskaajien biisissä

Kuunkuiskaajien biisissä saisi olla nykyistä muhkeammat taustat. Nyt "Työlki ellää" on kansantanhu, joka sopii paremmin Kaustisten kansanmusiikkijuhlille kuin Euroviisuihin.

Hieno esitys! Realismia

Hieno esitys! Realismia satuolentoja.Hevonlantaa ja lumikeijuja.Todella katsottava ja ihailtava kokonaisuus.Paremmin ei olisi voinut tehdä.

Euroviisufani-91, toit

Euroviisufani-91, toit erinomaisen pointsin tässä kielijutussa! Minustakin on täysin turhaa vetää Suomen kielellä laulamista miksikään syyksi, että sen vuoksi ei tulisi menestystä. Eikös Israel voittanut viisut kerran puhtaalla hebrealla?

Niinpä! Ollaan sitä

Niinpä! Ollaan sitä ennenkin pärjätty Euroviisuissa oman maan kielellä. Tuon Serbian voittokappaleen lisäksi entinen Serbia&Montenegro oli 2004 Euroviiuissa toinen serbian kielisellä balaadilla "Lane moje". En minäkään ymmärrä serbiasta sanaakaan ilman tekstityksiä, mutta siltikin tuo Lane moje oli/on erittäin hyvä kappale.
Ja muistaakseni samana vuonna (eli 2004) Belgia sijoittui kolmanneksi _mielikuvitus_ kielisellä kappaleellaan!! Jos mielikuvituskielellä voidaan pärjätä noin hyvin, niin voidaan pärjätä kyllä myös suomen kielelläkin. Vai väitättekö, että mielikuvituskieli on muista eurooppalaisista helpommin ymmärrettävää ja järkevämmän ja hienomman kuuloista kuin suomen kieli? Enpä oikein usko.

Millä kielellä Serbian

Millä kielellä Serbian "Molitva" laulettiin?
Ai joo,Englanniksi!!!

Valitettavasti Euroviisuissa

Valitettavasti Euroviisuissa ei kyllä suomen kielelläpärjätä. Sori...

Kaikella tavalla erittäin

Kaikella tavalla erittäin hyvä video: raikas, todella hyväntuulinen, iloinen ja lämmin video joka hienosti kuvaa Suomen luontoa, josta ulkomaalaisilla ei taida olla juurikaan mielikuvaa. Tämän jälkeen taitaa jonkunlainen olla. Siis siinäkin mielessä varsin onnistunut video. Saa ihmisen hyvälle tuulele.

Ja tämä on myös siinä mielessä onnistunut video, että tätä tulee aina mielellään uudestaan ja uudestaan katsomaan.

Todella tyylikäs video.

Todella tyylikäs video. Kuunkuiskaajat kauniita lumikuningattaria. Videossa selkeä juoni, mukana myös komiikkaa. Saa hyvälle tuulelle!

Ihania just niin Suomalaista

Ihania just niin Suomalaista mut iloista voi kun olis kivaa kun menestytte koska, siihen on hyvä mahikset:) tarttuvaa ja rentoa ja iloista mieltä kaikille, hyvä tytöt näin se pittää olla:)

Kyllä tytöt finaalissa on

Kyllä tytöt finaalissa on <3 loistavaa loistavaa ja vielä kerran loistavaa <3

Oikein hieno video tytöt!

Oikein hieno video tytöt! Tsemppiä Osloon! ;D

Kiva. Vauhtia olisi saanut

Kiva. Vauhtia olisi saanut tosin olla jo aluksi... Ja naurakaa Oslossa myös yleisön kanssa, ei keskenään vaan (tuntuu ylimieliseltä).

Mutta, sata kertaa parempi kuin paljaat pinnat, jota kohta Itä-Euroopasta tulee. Tyylikästä! Finaaliin menee.

Kirpeän raikas, valloittava

Kirpeän raikas, valloittava ja lämmin, tuli fiilis ensikatselusta. Hienoa, että Suomella on tarjota upeaa luontoa ja upeita naisia. Ulkomaalaisille hanget ja nuotiokahvit ovat eksoottista. Kerrankin on video, jossa ei "ratsasteta" puolialastomilla esiintyjillä. Upeaa Kuunkuiskaajat ja onnea Osloon.

Hieno video! Suomalainen ja

Hieno video! Suomalainen ja raikas kuten tytöt itsekin.
Susan,rakastan sun "itämaista" pään liikettä yhdessä kohdassa!
Teit sen myös ainakin alkukarsinnoissa. Tee se Oslossa kans!
Antaa kivan ripauksen esitykseen.
Olette iloisia ja rentoja esiintyjiä ja se välittyy katsojaankin ja tekee iloiseksi väkisinkin.

Viisu-uutiset