yle.fiValko-Venäjän euroviisu vaihdettu

Julkaistu Pe, 19/03/2010 - 17:54
  • Valko-Venäjä (Kuva: )
  • "Butterflies"-kappaleen taustalla on tunnettu venäläinen tuottajaguru Max Fadeev.

Valko-Venäjän edustuskappale on vaihdettu. Maan edustajaksi valittu kokoonpano 3+2 kilpailee Oslossa kappaleella "Butterflies". Alunperin yhtyeen piti kilpailla kappaleella "Far away"

"Butterflies"-kappaleen taustalta löytyy tunnettu venäläinen tuottajaguru Max Fadeev, jonka suojatit ovat edustaneet Venäjää Euroviisuissa kaksi kertaa. Mm. Helsingin Euroviisuissa Serebro-yhtye sijoittui kolmanneksi Fadeevin tuottamalla kappaleella.

Valko-Venäjä kilpailee Euroviisujen ensimmäisessä semifinaalissa 25. toukokuuta. 

Kommentit

Pitkästyttävä...Il Divoa

Pitkästyttävä...Il Divoa tavoitteleva,mutta kauas jäävä kappale.

Ei tuo nyt niin huono ollut

Ei tuo nyt niin huono ollut tuo uusikaan, mutta jää kuitenkin selkeästi alkuperäisen varjoon. Keskitasoa parempi kuitenkin. Miksi Valko-Venäjä muuten ylipäätään vaihtoi kappalettaan?? Arvosana 8.

En ole vielä kuunnellut

En ole vielä kuunnellut tuota Valko-Venäjän uutta edustuskappaletta, mutta minulle sen vaihtaminen oli ihan oikeasti JÄRKYTYS!! Valko-venäjä olisi nimittäin voittanut Euroviisut "Far away" -kappaleellaan mennen tullen, olisi se ollut nimittäin niiiin hyvä. Se alkuperäinen oli niin hyvä että huhhui! Mutta pitää nyt kuunnella tämä uusi kappale. Sanonpahan vaan että tuskin yltää samalle tasolle.

Uskomattomia nämä

Uskomattomia nämä kommentit, että jos joku maa on valinnut viisunsa, niin sitä ei sitten saa vaihtaa :DDDD. Liikkuuhan täälläkin huhuja, että Kuunkuiskaajien tilalle lähtetettäisiin Waldo's people kappaleessa Losers, koskapa Työlki ellää kerää YouTubessa kehuja niin idästä kuin lännestä, Englannista Venäjälle. Sehän saattaapi vaikka menestyä, eikä Ylemaksuttomilla ole varaa menestyä!

Niin tietty Norton

Niin tietty Norton kommentoi: Yritys HYÖKÄTÄ tietokoneellesi estettiin...

Jep! Norton kommentoi

Jep! Norton kommentoi linkkiä välittömästi: Yritys tietokoneellesi estettiin. Tää on niin tyypillistä tuolla itämailla, kappale hyvä, mutta mafia paska.

linkistä tuli heti virus,

linkistä tuli heti virus, laittakaa parempi linkki.

HYLÄTÄÄN HYLÄTÄÄN HYLÄ

HYLÄTÄÄN
HYLÄTÄÄN
HYLÄTÄÄN
HYLÄTÄÄN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Valko-Venäjä ja Ukraina

Valko-Venäjä ja Ukraina pitäisi hylätä!

Odottakaas nyt vielä, että

Odottakaas nyt vielä, että kuullaan millainen kappale on Ukrainalta tulossa. Ukrainan tilanteen nyt jollain tapaa ymmärtää, ja luulisi jokaisen suomalaisen tietävän jo, millaista se on, kun poliitikot ja politiikka pääsevät yleisradion toimintaan hänskäämään. Valko-Venäjällä taas ei mitään hyvää syytä vaihtaa kappaletta lennossa, joten sen voimme kyllä rauhassa unohtaa välistä ! ( Valko-Venäjän biisin kohdalla jääkaapille .. )

olen samaa mieltä kuin

olen samaa mieltä kuin Anonyymi 14:51.Suomi jättäkää Valko-venäjä ja Ukraina pisteittä.

Älkää äänestäkö

Älkää äänestäkö näitä takinkääntäjiä taktikoita ja ryssiä!

No Valko-Venäjä menetti

No Valko-Venäjä menetti ainaki äänestäjänsä....Siis yksi suurista suosikeistani oli Far away....Kyllä pitää olla tyhmää.....-.-

Eikö ole mitään

Eikö ole mitään sääntöjä olemassa,että kun viisu on valittu,niin ei saa vaihtaa enää? Kohta moni muukin vaihtaa viisunsa,kun katsovat ensin mitä muualla sanotaan heidän kappaleestaan.No,ihan kaunishan tämä uusi biisi on,mutta laittavatko vaihtoon vielä,vai onko tämä nyt se pysyvä ehdokas Osloon?

olen samaa mieltä kaikkien

olen samaa mieltä kaikkien kanssa.
onko tuossa touhussa enään järkeä?
THIS IS SO FAR AWAY

Aika typerä temppu -.- x(

Aika typerä temppu -.- x( Olisivat vain pitäneet sen aiemman biisin, ku se oli sentään parempi

alkaa jo pikkuhiljaa

alkaa jo pikkuhiljaa ärsyttämään tuommoinen vaihtaminen...............

mitä Valko-Venäjä nyt

mitä Valko-Venäjä nyt Ukrainaa alkaa matkiin

Viisu-uutiset