yle.fiKuuntele Viron euroviisuehdokkaat

Julkaistu Ti, 02/02/2010 - 05:45
  • ERR (Kuva: )
  • Viron edustajaksi ehdolla 10 laulua.

Viron edustuspaikkaa vuoden 2010 Eurovision laulukilpailuun tavoittelevat kymmenen sävelmää ovat kuunneltavissa Viron yleisradion ERR:n verkkosivuilla (ks. linkki alla). 

Viron euroviisuedustaja valitaan Eesti Laul 2010 -finaalissa 12. maaliskuuta.

Kommentit

Luulenpa että Groundhog Day

Luulenpa että Groundhog Day lähtee edustamaan Eestiä. Biisi toimii erityisesti muutaman kuuntelukerran jälkeen, ja sitä soitetaan jo Tallinnassa ahkerasti radiossa. Päihittää Kuunkuiskaajat mennen tullen!

Hahhahhaa,kgp..alkaa olla

Hahhahhaa,kgp..alkaa olla melko vaikeaa säveltää enää sellaista,missä ei olisi jotain jostakin! Jollekin joku muistuttaa aina jostain muusta kipaleesta.Maailma on lauluja ja sävellyksiä täynnä.

Niille, jotka mietiskelevät

Niille, jotka mietiskelevät eri maiden esim. Viron kappaleiden "aitoutta" ja omaperäisyyttä totean, että kevyt musiikki rokkiin saakka on aina ollut varkaiden paratiisi. Sillekin, joka väittää Kuunkuiskaajien olevan aitoa ennen julkaisematonta suomalaiseen muusiikkiin pohjautuvaa kansanperinnettä - sanon: ja paskat. Kappale on todella sävelletty ennen Timo Kiiskistä tosi monta kertaa.Aitoja kohtia on todella vähän - mutta tämähän kuuluu pelin sääntöihin! Näin me ja muut pelaamme!

Minusta Iiriksen "Astronaut"

Minusta Iiriksen "Astronaut" on aika mukava.
Onhan se sellainen Kate Bush vaikutteinen,mutta Kate on jo menneen talven lumia,ja Iiris uusi ja tuore laulaja.
Violina ft. Rolf ei hullumpi.
kiva kuunnella myös muiden kilpailijoiden kappaleita.

Viron edustajat ovat aina

Viron edustajat ovat aina mielenkiintoisia, ja useat viel hyviäkin. Kate Bushin ja Björkin laulutyylien lainaamisesta kommentoisin sen verran, että itse kuuntelenkin mieluummin niinkin noin loistavilta artisteilta kuulostavia laulajia kuin sellaisia, jotka radiossa sekoittaisi toisiinsa milloin tahansa. ;)

Virolaisten suosikki Lennan Rapunzel on kyllä minunkin ehdoton lemppari. Rolf Junior myös ihan kiva, samoin Iiris Vesik.

Kuuntelin nämä Viron

Kuuntelin nämä Viron viisufinalistit. Ainoa mistä pidin, oli Violina feat. Rolf Junior - Maagiline päev

siinä on kappale jos jotakin.. päihittää jopa kuunkuiskaajat! Toivon että Violina ja Rolf pääsevät edustamaan Viroa osloon :)

Kovin on tutuntuntuista

Kovin on tutuntuntuista garage- ja grunge-painotteista popmusiikkia. Sinänsä melko uutta euroviisuissa, muttei niinku muuten.

Mietin koko ajan kuunnellessani, että mistä tämäkin biisi on lainattu.

Viron naislaulajat taas ovat lainanneet laulutyylinsä ainakin Björkiltä ja Kate Bushilta.

Viisu-uutiset