yle.fiKolmas kerta toden sanoo Unkarille

Julkaistu Ma, 23/02/2009 - 16:39
  • Zoltan Adok (Kuva: )
  • Zoltán Ádok Unkarin kolmas ehdokas Moskovan Euroviisuihin.

Unkarin yleisradioyhtiö MTV on valinnut jo kolmannen kerran edustajansa tämänvuotiseen Eurovision laulukilpailuun. Ensimmäisenä tehtävään valittu Márk Zentai hylättiin, koska hänen kappaleensa oli julkaistu ennen Euroviisujen säännöissä mainittua aikarajaa. Toinen ehdokas Kátya Tompos puolestaan luopui edustustehtävästä vapaaehtoisesti työkiireisiinsä vedoten.

Zoltán Ádok (kuvassa) alias Ádokzoli on MTV:n kolmas ehdokas Unkarin euroviisuedustajaksi. 32-vuotias Ádokzoli on tunnettu kotimaassaan paitsi laulajana myös tanssijana ja koreografina. Hän on työskennellyt mm. Budapestin operettiteatterissa ja esiintynyt lukuisissa musikaaliproduktioissa kotimaansa lisäksi mm. Itävallassa, Sveitsissä ja Saksassa. 

Ádokzoli kilpailee Moskovan Euroviisuissa kappaleella "Dance with me". Se on hänen "Tánclépés"-nimisen debyyttialbuminsa nimikkokappale. Albumin teossa on vaikuttanut mm. ruotsalainen Thomas Törnholm.

Kommentit

Dance with me:n voitte

Dance with me:n voitte katsoa musiikki videona www.eurovision.com.Muuten hyvä laulu!

toimii!!! Alku tosin lupasi

toimii!!! Alku tosin lupasi parempaa ja kertsi vähän lattee ehkä miehen rajallisen laulutaidon vuoksi. Hyvä video ja todellakin osaa tanssia.

Erittäin hyvä ja varmasti

Erittäin hyvä ja varmasti vielä parempi kun puristetaan kolmeen minuuttiin.

jos tää vetäytyy

jos tää vetäytyy euroviisu tehtävästä nii ei oo järkee ite unkarilla osallistuu.

Unkarin laulu on hyvää

Unkarin laulu on hyvää reipasta ja soljuvaa discomusaa. Toivottavasti on finaalissa.

Viisu-uutiset