yle.fiTapani Kansa ja Kwan 1. alkukarsinnan voittajat

Julkaistu Pe, 09/01/2009 - 21:45
  • Tapani Kansa (Kuva: YLE / Merja Hannikainen)
  • Ensimmäiset finaalipaikat Tapani Kansalle ja Kwanille.

Tapani Kansa voitti perjantai-iltana käydyn Suomen Euroviisujen ensimmäisen alkukarsinnan. Kansan esittämä "Rakkautta on, rauhaa ei" keräsi kaikista puhelin- ja tekstiviestiäänistä 37,4 prosenttia.

Toisen jaossa olleen suoran finaalipaikan sai Kwan-yhtyeen kappale "10 000 Light Years", jolle heltisi 31,9 prosentin äänisaalis.

Riikka ja Tiara saivat toisen mahdollisuuden finaalipaikan lunastamiseen. Toinen mahdollisuus ja Suomen karsinnan finaali järjestetään Tampereen messu- ja urheilukeskuksen Leonardo-hallissa 31. tammikuuta.

Kommentit

Olisin kaivannut Kwanin

Olisin kaivannut Kwanin biisiltä paljon parempaa suoritusta,ja olisin toivonut muutakin lavalle kuin bändin esim. tanssioita,koreografia tai edes liikuneet siinä lavalla,ei ne äänestäjät viisuissa muistaisi edes että tällänenkin biisi oli äänestettävissä jos esitys näyttää vain tavalliselta keikalta.

Oli se Tapani Kansan moka

Oli se Tapani Kansan moka aika nolo,miks se piti päästää jatkoon.Ei tollasilla iskemähumpilla pääsee edes toiseksi viimeiseksi jos se päästetään viisuihin laulamaan,kauhea häpeä itselleni tulisi jos esim. Tapani Kansa laulaisi viisuissa.

Oli toi kyllä aika noloo

Oli toi kyllä aika noloo että joutuu alottaa alusta biisin kun "yleisön taputus häiritsee" mitenköhän sitten kävis siellä Moskovassa niinkun täällä jo todettiin.

hei, kuten aikaisemmin

hei, kuten aikaisemmin todettiin. Kyllä tyhmempikin tajuaa ettei Tapsa tai Kari tai kuka vaan mummojen viihdyttäjä pärjää euroviisuissa maailmalla.. Oletko tyhmä kun et sitä vielä tajunnut?

evsku: mistä sä tiedät,

evsku: mistä sä tiedät, et pärjääks esim. Tapani Kansa viisuissa?

Kyllähän viimevuonne Kari

Kyllähän viimevuonne Kari Tapio meinas päästä euroviisuihin mutta onneks sitten ei päässy :D niin ehkä tänäkään vuonne mikään iskelmähumppa ei pääse euroviisuihin...suomihan olis viimene. Mun mielestä pitäis sen perusteella äänestää että mikä vois edes pärjätä euroviisuissa

ENSI VIIKON KARSINNOISSA

ENSI VIIKON KARSINNOISSA ÄÄNESTÄKÄÄ!

Ettei kaiken maailman hirvitykset kuten Tapani Kansa pääse jatkoon. Kuka idiootti voi oikeesti luulla, että tommonen pystyyn kuollut vanha ukko pärjäisi ulkomaiden raadeissa?? Kuka? Jos olette yhtään seuranneet ulkomaisia palstoja ja vedonlyöntejä niin voittajaksi on yligvoimaisesti veikattu Passiowork -bändiä, siispä muistakaa äänestää se jatkoon ja lopuksi voittoon koska ulkomailla jo liputetaan tämän bändin ja biisin nimeen. Kwan oli todellinen pettymys eilen. Ei minkäälaista lavaesiintymistä, ei mitään. Huh, mikä karsinta eilen oli. Suomi on todellakin pulassa jos sama tyyli jatkuu! Toivottavasti Passionworks onnistuu livenä.

Riikan viisukappale oli

Riikan viisukappale oli AIVAN HIRVEÄÄ ULINAA!!! Koko eurooppa häpeäisi jos se pääsisi viisuihin. Se jäisi hännille, Riikan kappaleella ei olisi mitään mahdollisuuksia voittaa. Kwan oli paljon parempi, Kwanin biisissä on soundia mitä ei muilta löytyny.

Riikan viisukappale oli

Riikan viisukappale oli aivan kylmiäväreitä nostattava. Riikan viisukappale oli erilainen, laulullisesti aivan upeaa lisäksi pakko mainita upea taustalaulu yhdistettynä valtavan upeaan riikan lauluun, huh! Niskakarvatkin nousivat pystyyn... Tiarankin kappale oli erilainen kuin ennen ja todellakin iskevä. MUTTA MITÄ IHMETTÄ, kaksi todellakin parasta sai punaisen lapun. Kwanin kappale oli aivan järkyttävä vollotus! Siis oikeasti, meni ihan nuotinvierestä ja kuulosti muutenkin rumalta. Kannattaa varmaan laittaa tuomosia Tapaneita ja Kwaneja, joilla on ennestään jo valtavat fanijoukot, kun taas Riikka ja Tiara eivät ole vielä niin tunnettuja edes. On tämä kans niin väärin, että oikein pistää vihaksi Riikan puolesta. En kyllä ihmettele, miksi monet hyvät bändit eivät halua osallistua euroviisuihin, siellä ei nimittäin hyvät pärjää.

Tapani Kansaa ei missään

Tapani Kansaa ei missään nimessä euroviisuihin, mutta kyllä tais olla äänentoistossakin vikaa. Kaikissa esityksissä äänet ihan epätasapainossa, toisissa kuului vain musiikki ja toisissa pelkästään laulu.

Jos alkukarsinnoissa yleisö

Jos alkukarsinnoissa yleisö häiritsee Tapani Kansaa, miten kävisi Moskovassa? Siellä on hieman enemmän meteliä... Aloittaisiko kyseinen artisti sielläkin kappaleen pari kertaa uudelleen, vai sanoisiko jo ennen kappaletta että "suut kiinni, mä laulan nyt"!

Voi luoja tota Tapani

Voi luoja tota Tapani Kansaa.. Niin itteensä on herra täynnä et hohhoijjaa. Kappalekin on ihan järkyttävää pskaa. Masentava sanoitus + laahaava sävellys = surkea viisu, 4. Onneksi herra saa sydärin sen jälkeen kun Passionworks ja Waldo's People pääsee jysäyttämään oikeen kunnolla! Pliis kaikki vähän vanhemmat ihmiset, tää on nykyaikaa. Jos Kansa pääsis Moskovaan niin mehän saatais hävetä silmät syvältä päästä...

Seuraavassa karsintaerässä

Seuraavassa karsintaerässä onkin sitten jo kunnon biisejäkin mukana, useampikin.

Ihan pikku vinkki nyt katos

Ihan pikku vinkki nyt katos pinkki ku hävis VINK. Apu nyt olis Moskovassa tarpeen!
Ihan pikku vinkkinä pyytäkää apuun VINK!

Viisu-uutiset