yle.fiIslannin ja Norjan karsinnat jatkuvat lauantaina - kuuntele ehdokkaat

Julkaistu Pe, 15/01/2010 - 07:59
  • Maria Arredondo (Kuva: NRK)
  • Kaksinkertaisen euroviisuvoittajan Rolf Lövlandin sävellys mukana Norjan 2. alkukarsinnassa.

Islannin ja Norjan euroviisuedustajan etsintä jatkuu lauantai-iltana. Molemmissa maissa käydään tuolloin toinen alkukarsinta.

Norjan toinen alkukarsinta järjestetään Bodössä. Yleisöäänestyksen perusteella kaksi parasta seitsemästä ehdokkaasta pääsee suoraan finaaliin. Kolmanneksi ja neljänneksi sijoittuneille on luvassa paikka jatkokarsintaan. Jatkopaikkaa on tavoittelemassa mm. Maria Arredondo (kuvassa) Rolf Lövlandin säveltämällä kappaleella "The touch".

Viikko sitten perjantaina käydystä Norjan ensimmäisestä alkukarsinnasta jatkoon pääsivät vuoden 2008 Norjan euroviisuedustaja Maria Haukaas Storeng kappaleella "Make my day" sekä black metal -yhtye Keep of Kalessin kappaleella "Dragontower"

Islannissa kussakin alkukarsinnassa on mukana viisi kilpailijaa, joista kaksi parasta yleisöäänestyksen perusteella pääsee finaaliin.

Islannin ensimmäisestä alkukarsinnasta finaaliin pääsivät Íris Hólm kappaleella "The one" ja Matthias Matthiasson kappaleella "Out of sight".

Kommentit

Jos Norjan karsinnat voittaa

Jos Norjan karsinnat voittaa Keep of Kalessin,niin sillon on 95%:san mahollisuus,ett Norja voittaa kotikisansa.Hankala on muitten taistella jotain Black metal-bändii vastaan,paitsi ehk maNga.Täytyy kattoo vaan kattoo,millä biisil ne lähtee Osloon.

Lähettäjä: Kyseliä (ei

Lähettäjä: Kyseliä (ei varmistettu) Lähetetty: 15.1. klo 15:21

Entä jos Norjan edustaja voittaa Oslossa niin järjestetäänkö siellä toiset euroviisut peräkkäin?

Kunhan se vaan on Keep of Kalessin! \,,/

nina on kun 2009 isladin

nina on kun 2009 isladin lauljatar vale ja kaunis sävel,
amadeus kun rybak,pentti niku 2007 molitva serbia,sa nhädä touko kuusa mite suomi menesty

Venke Knutson jatkoon!

Venke Knutson jatkoon!

Järjestetään! Jos he

Järjestetään! Jos he eivät muuta päätä ite, se on aika kallis tapahtuma järjestää. Voi olla että he vain järjestävät sitä toisessa kaupungissa. Niin kuten esim. Irlanti teki kun he voittivat 3 kertaa peräkkäin :)

Entä jos Norjan edustaja

Entä jos Norjan edustaja voittaa Oslossa niin järjestetäänkö siellä toiset euroviisut peräkkäin?

Viisu-uutiset