yle.fiSuomen euroviisuehdokkaat on jaettu alkukarsintoihin

Julkaistu To, 22/10/2009 - 13:15
  • Euroviisujen Suomen karsinta 2010 (Kuva: YLE)
  • Suomen Euroviisujen alkukarsinnat käydään kolmena peräkkäisenä perjantaina 8. tammikuuta alkaen.

Ensimmäisessä alkukarsinnassa 8. tammikuuta kohtaavat Amadeus, Boys Of The Band (BOB), Bääbs, Nina Lassander ja Pentti Hietanen.

Viikkoa myöhemmin toisessa alkukarsinnassa jatkopaikkoja tavoittelevat Heli Kajo, Veeti Kallio, Antti Kleemola, Monday ja Sister Twister.

22. tammikuuta järjestettävän kolmannen alkukarsinnan kilpailijat ovat Eläkeläiset, Osmo Ikonen, Kuunkuiskaajat, Linn ja Maria Lund.

Jokaisesta alkukarsinnasta kolme parasta etenee 30. tammikuuta Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestettävään Suomen karsinnan finaaliin puhelin- ja tekstiviestiäänestyksen perusteella. Lisäksi YLEn raati valitsee alkukarsinnoissa pudonneiden joukosta yhden finaaliin ns. villin kortin turvin.
 

Audio- ja videotiedostot

Kommentit

Eihän tuossa ole

Eihän tuossa ole selvästikään mitään muuta vaihtoehtoa kuin Osmo Ikonen. Toivottavasti on rustannut hyvän biisin, meininki on takuuvarmasti kohillaan joka tapauksessa. Tää on hauska: http://www.youtube.com/watch?v=p4t4ppk9pWw.

Okei, ne ketkä tovaa saada

Okei, ne ketkä tovaa saada Anna Abreuta euroviisuihin edustajaksi, niin se on jo myöhästä. Ja kuten Iltalehdessäkin Abreu sanoi etteivät viisut tällä hetkellä kiinosta, niin ne ei sitten kiinosta. Yhdentekevää(kö)? Mutta kyllä sanon että tämän vuoden Suomen viisuehdokkaat on aika pohjassa.. Odotin paljon parempaa, mutta ei, tällaisia jotka tykkää vetää enimmäkseen Suomeksi. Ei hyvä Suomi, ei hyvä. Kunhan sinne menisi edustamaan joku näistä englannin kielellä, samantekevää kunhan on englanniksi laulettu, vähintään toiseksiviimeiseksi saa jäädä, sitten kelpaa.

Aika säälittävä lista,

Aika säälittävä lista, mutta onneksi sieltä löytyy eläkeläiset. Eihän sitä kukaan tajua Suomen tai germaanisen keskieuroopan ulkopuolella (jos tajuavat sielläkään, pitävät vaan meiningistä), mutta antaapahan maasta rehellisen kuvan: pikkuhiljaahan Suomen koko populaatio alkaa olla alkoholisoituneita vanhainkotilaisia.
Mutta kun kyseessä on varmaan ainoa ryhmä jolla on edes jonkunlaiset mahdollisuudet pärjätä rajojen ulkopuolella, niin eiköhän sitä vientiapua sitten niille ole tarjottava. Toivottavasti saavat jotain omaa aikaiseksi, kun ei Euroviisuihin varmaan Europe coverilla pääse...

Totta lakatkaa! Siis jos me

Totta lakatkaa! Siis jos me laitettais se euroviisuihin ne muut maat nauraa päin naamaa meille!

Lakatkaa jo siitä Anna

Lakatkaa jo siitä Anna Abreusta kinaaminen. Nainen itse sanoi vasta Iltalehden haastattelussa, että tässä vaiheessa eivät viisut kiinnosta. Itse en ainakaan haluaisi nähdä sellaista artistia edustamassa Suomea jolle viisut ovat samantekevää.

tuosta viimesestä

tuosta viimesestä alkukarsinnasta tulee aika kova, kun näyttämöllä sekä eläkelaiset ja Osmo... Itse suuresti toivon, että ymmärretään, että huumorihumpalla ei todellakaan pitkälle pötkitä, ainoastaan nolataan taas koko Suomi... Liputan niin täysiä Osmon puolesta! Lahjakkaampaa ja hienonpaa soundia saa etsiä kaukaa<3

siis anna abreu pitäs saada

siis anna abreu pitäs saada euroviisuihin kattokaa sen video se liquid se sopis hyvin euroviisuihi voin kuvitella sen shown jo tän kappaleen perusteella

KEJSI TOLA OLI AINOO HYVÄ

KEJSI TOLA OLI AINOO HYVÄ VIISUIS

Linn taitaa olla alle 18v

Linn taitaa olla alle 18v eli otetaan mekin Albanian malli käyttöön. Albaanit laittavat joka vuosi viisuihin nuoren laulukisojen voittajan ja ovat aina pärjänneet hyvin.

Linn laulaa jopa paremmin kuin Albanian Kejsi Tola :)

Onnea valituille artisteille

Onnea valituille artisteille !
Tosiasia on, että tämän tason kisoissa pärjää vain hyvällä, tyylikkäällä ja erottuvalla kappaleella sekä hyvä-äänisellä, vahvalla artistilla versinkin nyt uuden äänestyskäytännön jälkeen.

Mistä ihmeestä nämä

Mistä ihmeestä nämä Euroviisuehdokkaat on revästy ?
Esim. Anna Abreu on valittu kaksi kertaa Suomen parhaimmaksi naissolistiksi Emma Gaalassa, kielitaitoinen ja esiintymiskykyinen nuori nainen joka tietääkseni haluaa ulkomaisille markkinoille.
Hävettää kun muut maat valitsevat parhaimpiaan.Suomen karsintojen taso on laskenut.

Eläkeläiset ? Ensi vuonna

Eläkeläiset ?
Ensi vuonna on myös semifinaaleissa asiantuntijaraadi
( 50 % ).Eläkeläisillä ei ole mitään mahdollisuutta, tekevät vain Suomesta naurettavan.Kas kun ei Matti Nykänen.

Eläkeläiset FTW

Eläkeläiset FTW

Kuka nämä tyypit äänesti

Kuka nämä tyypit äänesti mukaan ? Onko tämä parasta mitä Suomi voi tarjota ?

Viisu-uutiset