yle.fiKuunkuiskaajille menestystä Douze Points -esikatseluissa Lontoossa

Julkaistu Ma, 12/04/2010 - 18:52
  • Kuunkuiskaajat (Kuva: YLE / Laura Pohjavirta)
  • Suomi sijoittui ensimmäisessä semifinaalissa peräti kolmanneksi.

Suomen finaalipaikka tämänvuotisessa Eurovision laulukilpailussa on selviö, mikäli on uskominen Lontoossa järjestetyn Douze Points -esikatselutilaisuuden äänestäjäkuntaa. Kuunkuiskaajien esittämä "Työlki ellää" sijoittui äänestyksessä ensimmäisen semifinaalin osalta komeasti kolmanneksi.

Voiton äänestyksessä vei Islannin edustuskappale Hera Björkin esittämä "Je ne sais quoi". Toiseksi sijoittui Albanian Juliana Pasha kappaleella "It's all about you".

Toisen semifinaalin osalta Douze Points -esikatselu järjestetään tämän viikon torstaina. 

Kommentit

Mitä hitsiä te täälä

Mitä hitsiä te täälä marisetta, ei sille enää mitää voi. Kannustakaa nyt tai olokaa hiljaa kun kerran on valittu tämä edustamaan suomea ja olokaa ensvuonna enemmän asialla oman mielikappaleen suhteen!!! Suomi on finaalissa iha salettii!!:)

Arvelisin että jäädään

Arvelisin että jäädään taas jälleen kerran viimeisten joukkoon. Ei tällaista kuuntele kuin iskelmä ihmiset ja valitettavasti maailma ei ole täynnä niitä. Huono valinta.

Se on kumma, että Suomen

Se on kumma, että Suomen pitää aina lähettää mitä ihmeellisimpiä yhtyeitä näihin kisoihin. Se mikä menestyy jossain Radio Suomen listoilla ei todellakaan tarkoita sitä että se pärjää kansainvälisesti. Milloin löytyy se tasaisuus näissä Suomen euroviisukappaleissa? Säveltäjiksi olisi saatava näitä kärkinimiä kuten Patric Sarin, Chisu, Rauli Eskolin...muutamia nyt mainitakseni. Ruotsissa tästä esityksestä on sanottu näin: NAURUVAROITUS! Muutenkin esityksestä on ulkomailla mainittu, että pseudo-etno.... eli se teidän aitoudestanne.

Katselin Saksan tv: n

Katselin Saksan tv: n haastattelua Kuiskaajista.Rempseää ja hauskaa! Johan huo Sakut lupas pisteitä antaa.Myös Euro tv:n haastattelu sujui mukavasti.Esitys Hollannissa sai ihmiset mukaansa taputtamaan.Toivotaan jatkoon pääsyä.Facebookin listalla Kuiskaajat eka-semissä ovat sijalla 8.

Voittaako tänä vuonna

Voittaako tänä vuonna slovari tai balladi vai ripeä folkpoppi? Jos balladi, Suomi ei pärjää. Mutta jos rivakka ja menevä biisi on "kansojen" mieleen, Kuunkuiskaajat ovat korkealla, viiden kärjessä. Veikkaan sijoja 4 - 8.
Tälleen tällä kertaa

Turha itkeä tälläkään

Turha itkeä tälläkään kertaa. Suomalaiset valitsevat aina tällaista keskinkertaista ja vanhanaikaista. Tarjolla olisi nytkin ollut heli kajo, osmo ikonen ja¨jopa amadeus.. paras eli Osmo ikonen jätettiin finaalin ulkopuolelle. Heaven and hell sata kertaa parempi kuin suosikit tanska tai islanti..

Eli siis 21 suosikkia

Eli siis 21 suosikkia minulla yhteensä :P Valko-venäjää en päästäisi finaaliin vaikka on miun suosikki onkin.... muut jyrää valitettavasti yli ekas semis......

Ekasta semistä finaaliin:

Ekasta semistä finaaliin: Moldova, Slovakia, Suomi, Latvia, Bosnia & Herzegovina, Belgia, Malta, Albania, Portugali ja Islanti

Toisesta semistä finaaliin: Armenia, Tanska, Ruotsi, Azerbaijan, Hollanti, Romania, Bulgaria, Kypros, Croatia ja Israel.......

Kaikki noista miun suosikkeja paitsi israel..... mutt piti joku säälistä päästää finaaliin..... ja noitten lisäksi miun suosikkina jo suoraan finaalissa oleva Saksa. Kaikki miun suosikit ovat samalla linjalla ja toivon että joku suosikeistani voittaa :)

Suomen tytöt ansaitsevat

Suomen tytöt ansaitsevat paikan finaaliin.
Huonompia ja teennäisempiä kappaleita on tarjolla mm. Islanti, Romania, Moldova, Venäjä, Ukraina, Iso-Britannia, Makedonia, Viro, Bosnia-Herzegovina, Liettua.

Ruotsin Annalla on persoonallinen ääni mutta tylsä kappale. Sama pätee Norjaan. Didrik laulaa hyvin mutta kappale teennäinen, liikaa yritystä.

Itse olisin lähettänyt Osloon Heli Kajon, Amadeuksen tai Nina Lassanderin.
Kuunkuiskaajat kosiskelee itäblokin maita ?
Muistan kuinka myös Amadeuksen Anastacia kyseenalaistettiin ennen finaalia. Kopio viime vuodesta, kappale nuoleskelee tiettyjä maita. Kyseessä oli kuitenkin karsintojen paras laulaja, itse esitys oli minulle hiukan pettymys.

Olen samaa mieltä. Suomen karsintojen tasoa on nostettava. Kappaleisiin ja artisteihin on panostettava. Pellet, kuten Eläkeläiset pois euroviisukarsinnoista. Pelle-esitykset pärjäävät Suomessa harmittavan pitkälle, osa kansasta haluaa protestoida.

Ehkä lontoossa mut ei

Ehkä lontoossa mut ei ruotsissa ---->http://www.iltalehti.fi/euroviisut/2010042811556118_ev.shtml

Skandinaavien äänestykset

Skandinaavien äänestykset Ruotsin tv:ssä suosivat hajutonta ja mautonta ruotsi-poppi linjaa.
Niistä äänestyksistä ei kannata välittää.
En uskaltaisi luvata Suomelle menestystä tänä vuonna, mutta onneksi kappale on sellainen ettei tartte hävetä silmiään päästä. Ei mitään hävettävää, kävi niin tai näin. Edustavat tytöt. Eikä mitään "linda lampeniuksia", kuten joku ruotsalainen älykääpiö arveli.

Joo, Lassanderin kappaleen perään ei kannata nyt enää itkeä.Olisin äänestänyt sitä, jos se olisi ollut ponnekkaammin sovitettu.
Paremmalla sovituksella se olisi ollut loistokappale, mutta siitä oli tehty liian uninen ja pysähtelevä versio.

On taas vain todettava, että tasoa on Suomessa nostettava, muuta lääkettä ei ole menestykseen. Siinä on Ylellä pohdittavaa.Jos eivät viitsi tähän panostaa, niin voidaanhan sitten jäädä koko karkeloista pois.

Kyllä Kuunkuiskaajat on

Kyllä Kuunkuiskaajat on käsittämätöntä sontaa; sitähän ne siinä videossa lapioikin. Se on kuulkaa nolla pistettä, olkaa hyvä!

Vaikuttaa valitettavasti

Vaikuttaa valitettavasti siltä että Kuunkuiskaajat ja Työlki ellää ei menesty euroviisulavalla. Eri maiden OGAE Euroviisuklubien äänesyksessä Suomi on kerännyt tähän mennessä 2 pistettä. Pisteet tulivat Hollannilta.
Työlki ellää on ilmeisesti liian suomalainen ja tavannomainen kappale kilpailemaan kansainvälisesti. Petyin varsinkin Norjan pisteisiin. Luulisi maan osaavat arvostaa Suomen kappaletta. Itse en suuremmin perusta OGAE:n pisteisiin, mutta uskon kuitenkin pisteiden antavan jotain viitettä tulevasta. Viime vuonna Norja voitti äänestyksen.

Itse kilpailussa odotan ammattilaisraadien osaavan arvostaa Suomen kappaletta. Suomi kuuluu mielestäni ehdottomasti finaaliin.

Yksi ystäväni sanoi et

Yksi ystäväni sanoi et Viisut voittaa aina joku erikoinen
(viittaa lordiin) oletteko samaa mieltä hänen kanssaan?

Mitä ihmeen kosiskelua

Mitä ihmeen kosiskelua kuunkuiskaajien biisi muka on ?.Täysin aitoa Suomalaista lauluperinnettä etno-retro muodossa jonka kuiskaajat valitsi muiden biisien joukosta.Ei siis tarkoituksella tehty mihinkään viisuihin ketään nuoleksimaan.Jos ottaisit ensin selvää laulusta ja sen syntyhistoriasta,niin tietämättömyytesi ei olisi paljastunut.

SVT:n raati taisi koostua

SVT:n raati taisi koostua pelkistä murkuista, eikä viittaa mihinkään. Kuka piipittää Lassanderin esityksen perään,jää vähemmistöön.Hirveä esitys kokonaisuudessaan.Pystyyn kuolleita amatöörejä estraadi puolillaan ja laulukin turhanpäiväinen.Varma jumbo olisi jo Oslon semifinaalissa.

Kuunkuiskaajat olivat

Kuunkuiskaajat olivat ensimmäisen ulkomaisen raadin arvioitavina tänään tiistai iltana SVT:n 1 kanavalla. Suomi pääsi ensimmäisessä osalähetyksessa toiseksi viimeiseksi ennen Serbiaa. Raati ei ainakaan uskonut tällä itäblokkilaisia maita kosiskelevalla kappaleella olevan mahdollisuuksia. Osaa harmitti, että ei ymmärtänyt mistä kappaleessa puhuttiin!lavaesiintymistäkin pidettin jäykkänä vaikka tytöt kuulemma hyvin hymyilivät.
Itse pidän selvän, että tämä kappalee menestyy vain Radio Suomen soittolistoilla, valitettavsti ne kanavat eivät tavoita muita maita.- Harmittaa vieläkin, että Lassander tiputettiin nyt kun muita maita on päässyt kuulemaan olen aivan varma että sillä olisi ollut selkeästi paremmat mahdollisuudet kilpailussa kuin kuutytöillä!

En ymmärrä Islannin

En ymmärrä Islannin kappaleen suosiota. Heralla on toki hyvä ääni mutta itse kappale on tekemällä tehty ja hyvin tyypillinen euroviisujumputus. ( Ruotsalaiset asialla.) Ei mitään uutta. Ei sovi esittäjälleen. Toivon ettei pääse finaaliin.

Norjan kappaleella hienoääninen esittäjä mutta kappale mielestäni taktikoitu siirappia valuva balladi.

Voittoa toivon : Israel ( kaunis balladi, hyvä ääni ja vahva tulkinta ) Croatia tai Saksa.

Saksan "laulaja" se puhuu

Saksan "laulaja" se puhuu koko laulun

BELGIA ON SURKE -12 POINTS

BELGIA ON SURKE -12 POINTS

Slovakialla on upea kappale!

Slovakialla on upea kappale! Norjalla kanssa, mutta en soisi niille nyt heti toista voittoa. Lisäksi Moldovan biisi ois just hvää baarimusaa ja Azerbaidzankin on hyvä!

itse en pidä saksan

itse en pidä saksan kappaleesta tänä vuonna. se on jotenkin liian tutun tuntuinen, mutta jos miettii niin suomi ja slovakia ovat ainutlaatuisimmat tänä vuonna!!!

Joo mul on sama ton saksan

Joo mul on sama ton saksan kaa jotenkin sen laulajan laulutapa ja olemus ärsyttää toivottavasti ei voita! Biisinä vois olla ihan kiva jos ois eri laulaja...

Slovakia 12 points Belgium

Slovakia 12 points
Belgium 10 points
Potugal 8 points
Moldova 7 points
Norway 6 points
France 5 points
Spain 4 points
Israel 3 points
Croatia 2 points
Ireland 1 point

Yleensä tykkään Saksan

Yleensä tykkään Saksan kappaleen tyylisistä kappaleista paljon, mutta jotenkin ärsyttää tämän naisen laulutaito, sehän vaan puhuu suurimman osan laulusta....

Saksa tulee saamaan ainakin

Saksa tulee saamaan ainakin musiikin ammattilaisten äänet ja on aika kärjessä myös puhelinäänissä. Ainut viisu tänä vuonna jota oikeasti jaksaa kuunneella enemmän kuin kerran.

Saksa on huippu !

Saksa on huippu ! Tänävuona siis. Saksa on kaikista paras euroviisukappale tänä vuonna . jos multa kysytään Saksa voittaa tänä vuona ja siitä kappaleesta saa hyvän fiiliksen :) :)

Kuunkuiskaajat eivät minun

Kuunkuiskaajat eivät minun mielestäni kalpene lainkaan muiden viisujen ja niiden esittäjien rinnalla.Työlkii ellää on iloinen ja erilainen laulu ja Johanna ja Susan ovat nättejä,rentoja ja ammattitaitoisia esiintyjiä. Mitä siinä muuta tarvitaan enää,kuin paljon onnea matkaan!

Kuunkuiskaajien "Kahden ja

Kuunkuiskaajien "Kahden ja "Ruutuliina" kappaleista "otteita"
Ollaan lintuja tai ollaan perhosia kunhan ollaan kahdestaan.Ei häiritä saa viellä toiset meitä kun me salaa suudellaan.Et saa Et saa sä mennä avaamaan vaikka toiset kilpaa ovenn kolkuttaa et saa et saa sä mennä avaamaan tämän illan tahdon sinut kokonaan omistaa ee et saa ee et saa mennä avaamaan.Pankaa ruutuliina valjaisiin pankaa ruutuliina valjaisiin.Kahvit on laitettu pöytään valkeaan kahvit on laitettu käykää istumaan käykää istumaan Pappi oven takana miettii sanojaa.Pappi oven takana polttaa tupakkaa ja miettii sanojaan Pankaa ruutuliina valjaisiin.

oletteko sattuneet katsomaan

oletteko sattuneet katsomaan YouTubesta muita kuunkuiskaajien kappaleita? Niissä näkyy äärimmäisen korkea ammattitaito ja toivon että euroopasta löytyy sellaisia äänestäjiä, jotka arvostavat osaamista, sillä jos osaamisen perusteella voittoa jaettaisiin niin voitto olisi varma! se on totta että nykyään laulajan ulkonäkö on liian tärkeä! :(

Uskomattoman kova taso,

Uskomattoman kova taso, todella monta hienoa biisiä kisassa. Tänä vuonna ON PÄÄSTÄVÄ ison screenin ääreen! Myötähäpeää tuskin tarvinnee tuntea :)

Euroviisut on oikeasti

Euroviisut on oikeasti tarkoitettu itse musiikkiin ei esiintyjien ulkonäköön yms. Kuunkuiskaajien esitys on todella hyvä koska siinä panostetaan enemmän lauluun. Kappale on tarttuva ja jää mieleen. Toki lavashow on myös ihan tärkeä mutta silti kannattaa keskittyä musiikkiin niin menestys on varma.

1. saksa 2. azerbaijan 3.

1. saksa
2. azerbaijan
3. tanska
4. israel
5. armenia

esc 2010 norway oslo final 1

esc 2010 norway oslo final
1 norway 254
2 israel 222
3 armenia 203
4 romania 197
5 germany 169
6 iceland 137
7 slovakia 123
8 turkey 109
9 denmark 96
10 moldova 75

Albania 12

Albania 12 points!!!!!!!!!!!!
Finland 12 points!!!!!!!!!!!!
Slovakia 12 points!!!!!!!!!
Romania 12 points!!!!!!!
Jne

Deutschland 12

Deutschland 12 points!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 israel (Aivan

1 israel (Aivan ihana)
2.norja (syötävän seksikäs)
3.tanska (mutta vain se mies) Ei oo kyllä muita hyviä tällä kertaa!

Saksan kappale on (kerranki)

Saksan kappale on (kerranki) hyvä :D
Suomella ok, en kauheesti tollasesta musiikista tykkää, mut toivon menestystä :)

AnMi sinähä oot hyvin

AnMi sinähä oot hyvin isänmaallinen.

Norja voittaa 2010. Paljon

Norja voittaa 2010. Paljon parempi biisi kuin viime vuonna ja esittäjäkin on 10 kertaa parempi ääneltään ja ulkonäöltään.
Heja Norge!!:)Tanska Ok, Islanti huonompi kuin Johanna viime vuonna.
Mutta Ruotsilla ja Suomella on ihan kamalat biisit. Toivottavasti jäävät semeihin kumpikin..

Työlkii ellää

Työlkii ellää -disco-remix on hauska :D Kuuntele!

http://www.youtube.com/watch?v=Z8hLGUC6D6E

Saksan biisistä tulee

Saksan biisistä tulee jotenkin positiivinen hyvä fiilis.
Duffy tyyppinen ja tätä päivää! Germany 12 points!

parhaat tänä

parhaat tänä vuonna

1.Suomi
2.Islanti
3.Azerbaitzan

suosikkejani ovat tänä

suosikkejani ovat tänä vuonna vuonna

5.Islanti
4.Armenia
3.Kreikka
2.Slovakia
1. TIETENKIN SUOMI!!! vauhdikas ja iloinen kappale!

Ei pitäny viime vuonnakaan

Ei pitäny viime vuonnakaan paikkaansa tämä äänestys. Waldo menestyi erittäin hyvin viime vuonna, mutta finaaliin pääsi juuri tuomariäänillä ja siellä piti pohjia. Itse veikkasin Espanjaa viimeiseksi, mutta enpä ois uskonu että Suomi on viimeinen ja Espanja toiseksi viimeinen. :S

Kyllä sitä saa oman

Kyllä sitä saa oman mielipiteensä kertoa, euroviisuvani!

Ja minun, ja aika monen muunkin eurooppalaisen ykkössuosikki näyttää olevan Slovakia. Se on ehdottomasti kaikkein paras tänä vuonna. eikä tämän vuoden kisat todellakaan ole mitenkään niin heikkotasoisia, kuin Anonyymi 14.4 klo 14.26 arvioi. Tämän vuoden kappaleista 13 parasta on sellaisia, joille voisin antaa vähintään 10 pistettä. Jopa yhdeksälle parhaalle voisin antaa täydet pisteet. Eli ei ainakaan minun mielestä ole yhtään heikko tasoiset kisat tänä vuonna.
Siitä on sekin jo osoituksena, että kappaleista yksikään ei ole ihan niin surkea, etteikö sitä voisi kuunnella edes yhtäkään kertaa.

Saksa ehdottomasti paras!!

Saksa ehdottomasti paras!! Todella heikko taso tänä vuonna..

Täällä sitä

Täällä sitä kommentoidaan ja arvostellaan etukäteen miten suomi menestyy ja miten ei, kannattaa katsoa ensin kisat ja puhua sitten....!

Hieno juttu tytöt ^^

Hieno juttu tytöt ^^

En usko että tulevat

En usko että tulevat menestymään Oslossa!

Viisu-uutiset