yle.fiViron osallistuminen Oslon Euroviisuihin epävarmaa

Julkaistu To, 01/10/2009 - 17:41
  • ERR (Kuva: )
  • Talouden taantuman vuoksi Viron yleisradion budjettia leikataan.

Viron osallistuminen Oslossa järjestettävään vuoden 2010 Eurovision laulukilpailuun on epävarmaa.

Talouden taantuman vuoksi Viron yleisradioyhtiön ERR:n budjettia leikataan, jonka seurauksena ERR:n ohjelmistoa joudutaan karsimaan ja myös osallistumista Euroviisuihin harkitaan vakavasti.

Mahdollisen poisjäännin myötä laulukilpailua ei myöskään lähetettäisi Viron televisiossa.

Euroviisujen suosio Virossa on kova, sillä finaalilähetystä Moskovan Euroviisuista seurasi lähes joka kolmas virolainen. Viro sijoittui kilpailussa kuudenneksi.
 

Kommentit

Jos minä olisin Virolainen,

Jos minä olisin Virolainen, olisin HYVIN HYVIN pettynyt jossei Viro osallistuisi. Olen lähdössä Osloon ja ostin Viron lipunkin :((

Tätähän on toitotettu jo

Tätähän on toitotettu jo viimiset 20-vuotta mutta hienot viisut pistivät kasaan viimeksikkin ku voittivat. Toivottavasti tulevat mukaan.

Mutta hei muistakaa, että

Mutta hei muistakaa, että mitä vähemmän maita on mukana, sitä todennäköisemmin Suomi voittaa!

Pienen maan budjetilla

Pienen maan budjetilla asiaohjelmat ja uutiset ovat toki euroviisuja tärkeämmät, luulisin. Asian positiivinen puoli on että virolaiset säveltäjät ja laulajat saavat aikaa hioa kisakuntoaan parempia aikoja varten. Moskovan viisujen paketti oli suorastaan tyrmäävän upea ja uskon Viron nappaavan vielä viisuvoiton kotiin tällä vuosikymmenellä.

Väga kahju. Viron

Väga kahju.

Viron televisiosta kyllä voi olla vaikea ohjelmia leikata, kun tuntuu ettei sieltä muutenkaan tule mitään ihmeellisempää... toivottavasti tulevat mukaan myös ensi vuoden viisuihin!

Viisu-uutiset