yle.fiPatricia Kaasin valinta Ranskan euroviisuedustajaksi vahvistettu

Julkaistu Pe, 30/01/2009 - 17:42
  • Patricia Kaas (Kuva: )
  • France Télévisions vahvisti Kaasin valinnan.

Ranskalainen France Télévisions on vahvistanut Patricia Kaasin valinnan Ranskan tämänvuotiseksi euroviisuedustajaksi. Hänen kappaleensa ensiesitys tapahtuu 9. helmikuuta.

Kautta aikojen suosituimpien ranskalaisartistien joukkoon lukeutuva Kaas on julkaissut uransa aikana seitsemän studioalbumia ja kuusi live-levyä, joita on myyty maailmanlaajuisesti yli 16 miljoonaa kappaletta. Kaasin tunnetuimpia kappaleita ovat mm. "Mademoiselle chante le blues" ja "Quand j'ai peur de tout". Ensimmäisen levytyksensä Kaas teki vuonna 1987, ja hänen uusin, 30-luvun tunnelmia kunnioittava "Kabaret"-albuminsa ilmestyi viime vuoden lopulla.

Saksan rajan lähellä Forbachissa joulukuussa 1966 syntynyt Patricia Kaas on parhaillaan mittavalla kiertueella. Ranskasta marraskuussa alkanut kiertue ulottuu kevään aikana, mm. Keski-Eurooppaan, Venäjälle, Baltian maihin, Puolaan ja Suomeen. Kaas konsertoi Helsingissä ja Tampereella huhtikuussa.

Kaas esiintyi ensimmäisen kerran julkisesti jo 8-vuotiaana. Hän on kokeillut nuorena myös valokuvamallin uraa ja näytellyt pääosan romanttisessa komediassa And now... Ladies and Gentlemen vastanäyttelijänään Jeremy Irons. 

Kommentit

Waldo's People Suomelta,

Waldo's People Suomelta, kiitoosshh! :D

Tapani kansa

Tapani kansa

Viisu-uutiset