yle.fiEdessä euroviisukarsintojen superviikonloppu

Julkaistu Ke, 28/01/2009 - 09:49
  • Semifinaaliarvonta (Kuva: EBU)
  • Semifinaaliarvonta Moskovassa perjantaina 30. tammikuuta klo 14.

Euroviisuja on karsittu ympäri Eurooppaa syksystä lähtien, mutta tulevana viikonloppuna on edessä todellinen euroviisukarsintojen suma. Peräti kuudessa maassa valitaan edustaja Moskovan Euroviisuihin viikonlopun aikana.

Suomalaisittain jännittävimmät hetket koetaan lauantai-iltana. Tuolloin selviää, kuka ja mikä kappale lähtee edustamaan Suomea Moskovaan. Suora lähetys Tampereen messu- ja urheilukeskuksesta alkaa TV2:ssa ja Radio Suomessa klo 20.00. Lähetystä voi seurata myös verkossa (maarajaus) sekä mobiililaitteesta osoitteesta yle.mobi.

Suomen lisäksi euroviisukarsinnan finaali järjestetään lauantai-iltana myös Tanskassa, Isossa-Britanniassa ja Romaniassa. Sunnuntaina ovat vuorossa Slovenian ja Alankomaiden karsinnat. Lisäksi viikonlopun aikana käydään alkukarsintoja Norjassa, Islannissa ja Liettuassa. 

Euroviisujen superviikonloppu käynnistyy kuitenkin jo perjantaina semifinaaliarvonnalla. Moskovan Euroviisuihin toukokuussa osallistuvat maat jaetaan kahteen semifinaaliin arpomalla. Arvonta suoritetaan Moskovassa klo 14 Suomen aikaa.

Kommentit

voitto meni oikeseen

voitto meni oikeseen osoitteeseen. voi hukkua massaan. Onneksi Ranskalta tulee Patricia Kaas. viisujen taso nousee heti!

Passionworks on paras, eli

Passionworks on paras, eli ehdottomasti Moskovaan.

Passionworks on paras, eli

Passionworks on paras, eli ehdottomasti Moskovaan.

oi nyt on klo 13:47

oi nyt on klo 13:47 jännittää!!!!

Waldo's People moskovaan!

Waldo's People moskovaan!

Jännää :)

Jännää :)

Viisu-uutiset