yle.fiKarsintasirkus kääntymässä loppusuoralle

Julkaistu Pe, 12/03/2010 - 08:46
  • Melodifestivalen (Kuva: )
  • Melodifestivalen 2010 -finaali suorana lähetyksenä YLE FST5:llä lauantaina klo 21.00!

Peräti 29 maata on jo valinnut edustajansa vuoden 2010 Eurovision laulukilpailuun. Tänä iltana euroviisuehdokkaiden määrä kasvaa jälleen neljällä, kun Iso-Britanniassa, Kreikassa, Saksassa ja Virossa karsitaan edustajat Osloon.

Lauantaina on vuorossa Serbian karsinta, ja Ruotsissa kuusi viikkoa jatkunut Melodifestivalen 2010 -karsintakiertue huipentuu Tukholmassa, Globen-areenassa järjestettävään finaaliin. Melodifestivalen-finaali lähetetään suorana lähetyksenä YLE FST5:llä lauantai-iltana klo 21.00 alkaen. 

Sunnuntaina saa julkisen ensiesityksensä Bosnia-Hertsegovinan euroviisukappale Vukašin Brajićin esittämä "Munja i grom".

Tämän kevään viimeiset euroviisukarsinnat ja -julkistukset järjestetään Israelissa, Azerbaidzanissa ja Ranskassa ensi viikolla. 

Kommentit

En ymmärrä Ruotsalaisten

En ymmärrä Ruotsalaisten hulluutta viisuja kohtaan.Varsinainen hömppäkansa ja nyt valitsivat todella huonon.

Meillä on suomen tv

Meillä on suomen tv täällä belgiassa.Timoteij oli paras.

Varsin surkuhupaisa karsinta

Varsin surkuhupaisa karsinta Ruotsilla. Valitsivat illan ainoan täysin mieleenpainumattoman biisin.

Kauhistuttava valinta!

Kauhistuttava valinta! Vaikea käsittää, miksi Ruotsin piti valita näin huono edustaja. Paljon parempiakin olisi ollut!

ja jatkona edelliseen, pidin

ja jatkona edelliseen, pidin myös Timotejn KOM kappaleesta.

Olipa järkytys tämän

Olipa järkytys tämän vuoden ruotsin euroviisuedustaja, tarjolla olisi ollut Ola, Eric Saaden ja Salem Al Fakir, ja edustajaksi valitaan illan yksi kamalimmista. Taitaa suomi kerrankin menestyä paremmin kuin ruotsi kilpailussa. Hyvä suomi!

joo eipä täb vuotinen

joo eipä täb vuotinen ruotsin kappale eroa yhtään aikasemminkaan vuosien esityksistä ruotsissa voi olla kovaa mut tekee tiukkaa et pääsee ees finaaliin liian monta saman tyyppistä laulua euroviisuissa

Kiitos Ylelle, että näimme

Kiitos Ylelle, että näimme Ruotsin finaalin, mahtava show joka pisti miettimään Suomen mahdollisuuksia ja koko Suomen viisujärjestelmää.

Kiitos paljon Ylelle että

Kiitos paljon Ylelle että näytti Melodifestivalenin. Hieno show oli kyllä! Itse biiseistä en sitten pitänytkään niin paljon... Salem Al-Fakir oli ainoa joka herätti innostusta. Mutta tosiaan, hieno show, siitä voisi Suomikin ottaa oppia.

Anna Bergendahl osallistui

Anna Bergendahl osallistui Ruotsin Idols kisaan kaksi vuotta sitten. Annalla on hyvä ääni, mutta itse kappale ei ole erikoinen.
Omat suosikkini olivat Timoteij - Kom ( Komissa olisi ollut jopa voittaja-ainesta Osloon ), Salem - Keep on walking ja Darin - You are out of my life.
Serbian viisu ?? liian erikoinen.

Siis voi luoja kuinka hyviä

Siis voi luoja kuinka hyviä biisejä Ruotsilla oli ja hieno show ja sitten ne valitsi jonkun maidonlypsäjän maaseudulta ehkä ruotsin historian tylsimmällä kappaleella..

Oikeesti pitäis lähettää

Oikeesti pitäis lähettää kilpailuun joko oikein kauniita naisia tai oikein komeita miehiä. Nykysin ei kauheesti laulu merkitse enää 75% voitosta kuuluu ulkoasulle ja sille kuinka joku on niin kaunis tai komea. Ja ajatelkaas. Ruotsin ehdokkaana on joku Darin joka on niin komea että kaikki äänestää sitä ja se voittaa koko roskan. Kuunkuiskaajat taas nolaa vaan meidät sillä rämpätyksellään. Tajutkaa jo ihmiset ja YLE. Komeita tai kauniita tyyppejä kilpailuun niin johan voitto irtoaa( tai ei ainakaan jäähä jumbosijalle) . Vaikka joku Anna Abreu tai joku Sturm und Drang niin hyvä tulee.

mä toivon että manboy

mä toivon että manboy voittaa!!!! tai Ola onkin tosi hyvä..... mutta jos Manboy ei voita niin voi ITKU

jos manboy ei voita nii voi

jos manboy ei voita nii voi helevetti

MITÄÄN LUOVAA TYÖTÄ EI

MITÄÄN LUOVAA TYÖTÄ EI TEKEMÄLLÄ TEHDÄ,VAAN INSPIRATION VOIMALLA!Ruotsalaisten yli-ampuvaa tärkkyä on turha suosia ilman perusteita.Inhimillinen ote esityksistä kaukana.Ilmankos eivät ole lähivuosina pärjänneet.Klo.16.05! Hyvä kun toit tuon julki.

Saksaa edustaa Lena Mayer ja

Saksaa edustaa Lena Mayer ja Britanniaa joku Josh!

Ruotsi käyttää apunaan

Ruotsi käyttää apunaan kuutta kansainvälistä raadia finaalissaan :Venäjä, Norja, Irlanti, Ranska, Kreikka ja Serbia. Ilmeisesti maa haluaa taas voittaa.

Kumpa Suomen karsinnoissa ymmärrettäisiin käyttää edes oman maamme asiantuntijoiden apua. Vieläkin harmittaa Osmo Ikosen, Heaven or hell- kappaleen putoaminen. Olisi kuulunut finaaliin.
Toivon että YLE suhtautuu euroviisukarsintoihin jatkossa asiallisesti ja vakavasti. Tämän tason kisoihin kannattaa kutsua maan parhaimmisto, ei mitään pellejä kuten Eläkeläiset. Euroviisuissa tulee panostaa kappaleeseen, artistin laulutaitoon ja ääneen.

Timoteij tai Erik Saade

Timoteij tai Erik Saade voittoon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KOM,MANBOY
YOU CAN CALL ME MANBOY

Ruotsi viisujen ykkösmaa.

Ruotsi viisujen ykkösmaa. Mitä musiikin pitäisi olla jos ei tekemällä tehtyä??? Suomalaisten anteeksipyytävä asenne ja
vanhanaikaiset viisut ei todellakaan kiinnosta. Euroviisut on viihdettä ja glamouria sitä ei suomessa näytetä ymmärtävän ikinä.

Mielestäni Melodifestivalen

Mielestäni Melodifestivalen on yliarvostettu.
Tekemällä tehtyjä kappaleita. Esityksistä luonnollisuus kaukana kuten esim. Hero 2008, joka lähti Belgradiin lähes varmana voittajana.

Hyvä, että Yle näyttää

Hyvä, että Yle näyttää Ruotsin finaalin suorana!

Viisu-uutiset