yle.fiKuuntele Sveitsin euroviisu

Julkaistu Su, 10/01/2010 - 08:32
  • Michael von der Heide (Kuva: )
  • Sveitsin euroviisu on nimeltään "Il pleut de l'or".

Sveitsi osallistuu vuoden 2010 Eurovision laulukilpailuun Michael von der Heiden esittämällä kappaleella "Il pleut de l'or". Kappale esitettiin ensimmäisen kerran julkisesti lauantai-iltana Sveitsin Grammy-gaalassa (SwissAwards). Katso esitys allaolevasta linkistä.

Heide ei ole ensikertalainen euroviisuympyröissä. Vuonna 1999 hän osallistui Saksan karsintaan kappaleella "Bye bye bar" ja sijoittui kuudenneksi. 

Kommentit

Mun mielestä tää on

Mun mielestä tää on oikeestaan aika hyvä biisi :)

Niin se finaalipaikka ei

Niin se finaalipaikka ei nykyään yksin riitä, kun vain voittaja pääsee automaattisesti seuraavan vuoden finaaliin mukaan. Ja voittajan ainesta tässä ei olekkaan sitten minun mielestäni. Finaaliin päästessään tuo jäisi sijoille 12-15.

Tää oli ihan OK

Tää oli ihan OK biisi.Näkisin tän biisin hyvin finaalis.

Minusta tämä on hyvä

Minusta tämä on hyvä biisi... Pitää vaan kuunnella enemmän, niin tykästyy kunnolla ;)

Ei tuo nyt mikään

Ei tuo nyt mikään superhitti ole (todellakaan), mutta on tuo nyt silti Albanian tämän vuotista parempi. Minä antaisin Sveitsin tämänvuotiselle laululle 6 pistettä. Tämäkin on vähän vanhan aikaista, mutta ihan kelvollista kuitenkin. On niitä nimittäin nähty ja kuultu paljon huonompiakin Euroviisuja nykyaikana.

Aika mitään sanomaton...

Aika mitään sanomaton... taustamusiikki kuulostaa hyvältä (ja kopioidulta ja aika irralliselta tohon kappaleeseen). Empä tiedä oikein. Sääli kohta koko Keski-Eurooppa lopettaa viisuihin osallistumisen. Mutta oli se ihan ok.

Pystyin kuunteleen tota

Pystyin kuunteleen tota kapaletta alle minuutin :I

Kuulostaa jotenkin

Kuulostaa jotenkin ´ruotsalaiselta´.
Ei mitenkään erikoinen kappale.

Viisu-uutiset