yle.fiJohanna Pirttilahti ilmoittaa Suomen pisteet Euroviisujen finaalissa

Julkaistu To, 29/04/2010 - 09:16
  • Johanna Pirttilahti (Kuva: )
  • YLE TV2n kuuluttajana ja viihdeohjelmien juontajana suomalaisille tutuksi tullut Johanna Pirttilahti ilmoittaa Suomen pisteet Eurovision laulukilpailun finaalissa lauantaina 29. toukokuuta.

Pirttilahti ei ole ensikertalainen Eurovisio-ympyröissä. Vuonna 2007 hän ilmoitti Suomen pisteet Eurovision tanssikilpailun finaalissa ja vuotta myöhemmin hän selosti Eurovision tanssikilpailun suomalaiskoteihin yhdessä Sirpa Suutari-Jääskön kanssa.

Tämänvuotisten Euroviisujen osallistujamaat ilmoittavat pisteensä finaalissa arvotussa järjestyksessä. Suomen vuoro on numerolla 10.

Tutut nimet YLEn viisukommentaattoreina

Edellisvuosilta tutut kommentaattorit jatkavat Euroviisujen selostajina YLEn kanavilla tänäkin vuonna. YLE TV2ssa euroviisuja kommentoivat Jaana Pelkonen ja Asko Murtomäki, jolle nämä Euroviisut ovat asiantuntijakommentaattorin roolissa kymmenennet peräkkäiset.

YLE Radio Suomen selostuksesta vastaavat euroviisukonkarit Sanna Kojo ja Jorma Hietamäki.

Euroviisuja voi seurata YLE TV2ssa myös ruotsinkielisen selostuksen kera. Sen saa päälle, kun valitsee digiboksista tai digi-tv:stä selostuskieleksi ruotsin. Kommentaattorina on Tobias Larsson.

Vuoden 2010 Eurovision laulukilpailu järjestetään Oslossa. Suomea edustaa duo Kuunkuiskaajat, joka tavoittelee finaalipaikkaa ensimmäisessä semifinaalissa tiistaina 25. toukokuuta. Toinen semifinaali käydään torstaina 27. toukokuuta ja finaali lauantaina 29. toukokuuta.
 

Kommentit

Johanna Pirttilahti olisi

Johanna Pirttilahti olisi hyvä valinta juontamaan euroviisuja jaanan jälkeen. Toivottavasti vaihdetaan joku vuosi....

Ainakaan Askoa ei saa

Ainakaan Askoa ei saa missään nimessä vaihtaa pois!

Eikö voisi

Eikö voisi kommentaattoreita jo vaihtaa kokonaisuudessan, aina nämä samat vuopdesta toiseen. Uusia selostajien ääniä koppeihin! No, onneksi äänen saa pois...

Todellakin, se vielä

Todellakin, se vielä puuttuisi että Peltsi olisi siellä selostamossa kertomassa niitä tampiovitsejä jotka eivät naurata muita kuin sitä itseään.

Mua taas ärsyttää, että

Mua taas ärsyttää, että siellä on huutamassa niin paljon ihmisiä ettei kuule mitä pisteitä kukin maa kellekin antaa. Varsinkin Pelkonen on yks häslääjä. Tässä kannattais ottaa esim. Ruotsista!

Tukekaa Kuunkuiskaajia Oslon

Tukekaa Kuunkuiskaajia Oslon virallisilla viisusivuilla. Siellä on tuoreesta Kuunkuiskaajat-uutisesta vain 3 kommenttia, nekin maailmalta. Moon Whisperers ansaitsee kannustuksesi!
(Oslon viisusivun jutussa kysytään, mitä eroa on Lordilla ja Kuukakuiskaajilla...kerro sinä mitä siinä on...)
P

Suomen olisi kannattanut

Suomen olisi kannattanut laittaa pisteitä ilmoittamaan jokin ulkomaalla tunnettu henkilö, tai vaikka Peltsi, kun hänet kerran on selostustehtävistä tiputettu. Toisaalta kaksi selostajaa kyllä riittävät mainiosti ja ehkä päälle puhuminen vähenee.

Ihanaa, että kerrankin

Ihanaa, että kerrankin pisteet ilmoittaa nainen! ;)

ONNEKSI PELTSI EI OO ENÄÄ

ONNEKSI PELTSI EI OO ENÄÄ MUKANA!! :D -----> Peltsi oli justiinsa paras!! :(

ONNEKSI PELTSI EI OO ENÄÄ

ONNEKSI PELTSI EI OO ENÄÄ MUKANA!! :D

Miks Peltsi ei oo mukana???

Miks Peltsi ei oo mukana??? :(

Olen ihan samaa mieltä

Olen ihan samaa mieltä escfanin kanssa tuosta Peltsin viisukommentaattorina olemisesta! Ei muuta kuin Peltsi tai Heikki Paasonen vielä kolmanneksi mukaan kommentoimaan. Varsinkin jos Heiikki Paasonen olisi tuossa porukassa kolmantena mukana, niin Euroviisujen viihteellisyys nousisi kerta heitolla paremmaksi entisestään.

Kun tossa sanotaan, että

Kun tossa sanotaan, että Jaana Pelkonen ja Asko Murtomäki kommentoivat euroviisuja niin onko Peltsi sitten enää mukana! Harmi jos ei ole koska viime vuoden selostukset oli niin hauskoja! :D

Viisu-uutiset