yle.fiKuuntele Islannin ja Norjan euroviisuehdokkaat

Julkaistu Ti, 05/01/2010 - 19:22
  • Norja myös raatiäänestyksen ykkönen (Kuva: EBU)
  • Löytyykö Alexander Rybakille seuraaja jo Norjan ensimmäisestä alkukarsinnasta?

Suomen lisäksi euroviisukarsinnat pyörähtävät käyntiin tulevana viikonloppuna Islannissa ja Norjassa. Norjassa kilpaillaan jatkopaikoista Suomen tavoin perjantai-iltana. Islannissa puolestaan järjestetään Euroviisujen ensimmäinen karsinta lauantaina.

Islannin yleisradioyhtiö RUV on julkistanut ensimmäisessä alkukarsinnassa jatkopaikkoja tavoittelevat kappaleet nettisivuillaan. Norjalaisen NRK:n nettisivuilla on puolestaan kuunneltavissa näytteet ensimmäisen karsinnan kappaleista. Linkit molempien maiden viisusivuille ovat alla.

Kommentit

toivonpa tosiaan että

toivonpa tosiaan että Norjaa ei edusta Keep of Kalessin.
Ensinnäkin, Kalessin on BLACMETAL-BÄNDI, mutta tuo kappale nyt ei taasen ole lähellekään black metalia, joten ikävää olis että kaikki sais aivan väärän kuvan black metalista sitten.
Toiseksi, itse Kalessinia pari vuotta kuunnelleena voin sanoa, että tuossa meni kyllä bändin maine aika lailla taivaan tuuliin. Voisi jopa sanoa, että Keep of Kalessin goes Amoral.
Vaikka Suomi voitti metallilla (taino metallilla ja metallilla...), ei se tarkoita sitä että sillä metallilla varmasti voittaisi.
Lisäksi olen erittäin huolissani black metallin tulevaisuudesta tämän jälkeen..

Taitaa muiden maiden

Taitaa muiden maiden ehdokkaiden peli pelattu,jos Norjaa edustaa Keep Of Kalessin.Tollasta Black Metal-jengii vastaan on lähes mahdoton taistella,ellei Suomee edustaa Oslon viisuis Linn Nygård.Sillon kevään euroviisut olis kahen maan kauppa.

Ois tosi siistiä nähä

Ois tosi siistiä nähä kunnon heviä euroviisuissa. Eli Keep Of Kalessin on mun suosikki Norjasta. Islannin ehdokkaat ei yltäneet samalle tasolle kuin Yohanna viime vuonna.

Norjan paras on Keep Of

Norjan paras on Keep Of Kalessin - The Dragontower
Ja miksi? No siksi, on kuin itse Tomi Putaansuu, Mr Lordi.

Islanti 1. Out Of Sight - Matti Matt

Ja nämähän on siis vasta

Ja nämähän on siis vasta ensimmäisen alkukarsinan ehdokkaita.

Eipä oo mitään eroa

Eipä oo mitään eroa Suomen kappaleista, ihan samallaiset

Norjan ykkönen on 7: Keep Of Kalessin - The Dragontower

Islannin paras on In The Future - Karen Pálsdóttir

En jostain syystä päässyt

En jostain syystä päässyt Islannin ehdokkaita kuuntelemaan ollenkaan, mutta noista Norjan ehdokkaista minulle löytyi selvä suosikki. Se on nimittäin Lene Alexandra! Hänen kappaleellaan (ainakin) Norja voi hyvinkin ottaa jo toisen perättäisen Euroviisu-voiton. Mutta jotenkin minusta tuntui, että lähes jokainen Norjan ehdokas on parempi mitä Suomen ehdokkaat ovat tänä vuonna. Äänestäisin siis Lena Alexandraa Norjan edustajaksi jos voisin.

Parhaat maittain: NORJA -

Parhaat maittain:
NORJA - Lene Alexandra
ISLANTI - Karen

keep of kalenness norjan

keep of kalenness norjan ehdokkaaksi

Taitaa tänä vuonna olla

Taitaa tänä vuonna olla niin, että Norja nappaa jälleen kerran voiton. On sinänsä ihme, jos metallin ihmemaa Norja ei äänestä Keep of Kalessinia edustamaan maataan.

Viisu-uutiset