yle.fiEnsimmäiset Aasiaviisut järjestetään ensi vuonna

Julkaistu La, 01/11/2008 - 20:25
  • Aasiaviisut (Kuva: )
  • Singaporelainen tv-tuotantoyhtiö Asiavision Pte Ltd on ostanut Eurovision laulukilpailu -formaatin Euroopan yleisradioliitto EBU:lta ja järjestää ensimmäiset Aasiaviisut vuonna 2009.

Ensimmäisiin Aasiaviisuihin osallistuu kaikkiaan 16 maata: Etelä-Korea, Filippiinit, Hong Kong, Indonesia, Intia, Japani, Kamputsea, Kiina, Laos, Macao, Malesia, Pakistan, Singapore, Taiwan, Thaimaa ja Vietnam.

Ensi vuoden puolivälin tienoilla pidettävää Asiavision Song Contest -finaalia edeltää kuuden kuukauden mittainen alueellinen ja kansallinen kiertue. Aasiaviisuille odotetaan jopa 500 miljoonaa tv-katsojaa.

Kommentit

Aasiaviisut 26-28.11.2010,

Aasiaviisut 26-28.11.2010, tämänhetkisen tiedon mukaan ajankohtaa voi vielä muuttua. Tieto poimittu Asiavisionin virallisilta sivuilta.

worldvision song

worldvision song contest
eurovision song contest
asiavision song contest
africavision song contest
pieruvision song contest
mikä ei kuulu jokkoon?

2010 maaliskuussa ekat

2010 maaliskuussa ekat aasiaviisut. Alunperin oli tarkoitus pitää tämän vuoden heinäkuussa, sitten venähti marraskuuhun ja nyt saa nähä järjestyykö ens vuoden maaliskuussa...

Matkii euroviisujen logoa.

Matkii euroviisujen logoa. >: (8

Kiitti tiedosta, Anonyymi!

Kiitti tiedosta, Anonyymi! :))

Marraskuussa Aasiaviisut,

Marraskuussa Aasiaviisut, puoli vuotta toukokuun euroviisujen jälkeen

Ja heii? Näkyyhän tää

Ja heii? Näkyyhän tää sitten YLEltä? Uutisoidaanko valittavista edustajista täällä? Jos ei ollut tarkoitus, niin tätä toivon, kiitosta. :)

Tää on siisti juttu! :)

Tää on siisti juttu! :) Tässä nyt vahvistus ja helpotus siitä, ettei Euroviisut leviä enempää Aasian puolelle, kiitos Singaporen tv-tuotantoyhtiön! Mutta semmosta kysyisin, että saako esim. Venäjä osallistua näihin kisoihin? Ja eikös Georgian, Armenian ja Azerbaijanin pitäis painua näihin kilpailuihin?

Viisu-uutiset