yle.fiYLE tekstittää Euroviisujen Suomen karsinnat

Julkaistu Ti, 25/11/2008 - 08:27
  • Suomen karsinta 2009 (Kuva: )
  • YLE tekstittää Euroviisujen Suomen karsinnat tammikuussa 2009. Tekstitys toteutetaan teksti-tv:n sivulla 334.

- Pyrimme tekstittämään kaiken, jonka pystyy etukäteen kirjoittamaan eli olemassa olevat spiikit ja laulujen sanat. Suorissa lähetyksessä tulee myös tilanteita, joita ei voi ennakoida eikä näin ollen tekstittääkään, Euroviisujen Suomen karsinnan vastaava tuottaja Merete Manninen kertoo.

Tekstitystä ovat toivoneet mm. Kuurojen liitto ja Kuuloliitto sekä lukuisat YLEn tv-katsojat, joilla on ongelmia kuulon kanssa. Tekstityksen toteuttaa YLE Importin ohjelmatekstitys. 

YLE julkistaa Suomen karsinnan kilpailukappaleet 3. joulukuuta. Euroviisukarsinnat pyörähtävät käyntiin 9. tammikuuta. Viikkoa ennen karsintojen alkua nähdään kooste Teräsbetonin matkasta Serbian Euroviisuihin viime keväänä.

Tagit:

Kommentit

Hyvä Yle! Mä tykkään

Hyvä Yle! Mä tykkään tästä jutusta tosi paljon. Näin suosikkini Singmark yltää voittoon. Ai miten vai? No sehän on kuuro räpartisti,hei camoon! :)

Olisi vain tämä ollut jo

Olisi vain tämä ollut jo vuonna 2004, niin eivät olisi kukkahattutädit&mummot äänestäneet Jaria Euroviisuihin, kun olisivat nähneet ennen kansainvälisiä kilpailuja, että mitä se Jari oikein laulelee.

Ihan loistavaa palvelua

Ihan loistavaa palvelua Yleltä!

Viisu-uutiset