yle.fiOnko sinussa viisuveikkaajan vikaa?

Julkaistu Ke, 19/05/2010 - 19:45
  • Kuva Eurovision 2010 -kokoelma-DVD:stä ja -CD:stä (Kuva: Eurovision.tv)
  • Omat viisusuosikit on helppo löytää, mutta piirun verran haastavampaa on veikata, mitkä maat selviävät semifinaaleista viisufinaaliin. Unohda nyt hetkeksi se, mistä viisuista pidät ja veikkaa sen sijaan, mitkä maat nähdään vuoden 2010 viisufinaalissa. Parhaat veikkaajat palkitaan viisu-DVD:llä ja CD:llä!

Veikata voi ihan lonkkatuntumalta tai sitten lauluihin kannattaa tutustua tarkemmin. Jos aiot ottaa veikkaamisen hitusen vakavammin, voivat ESCstats.com:in  tilastot eri maiden menestyksestä ja äänestyskäyttäytymisestä olla avuksi.

  • Oletpa mukana leikillään tai vakavissaan, lähetä vastauksesi 25.5.2010 kello 22.00 mennessä.
  • Älä yritä parantaa omia menestymismahdollisuuksiasi lähettämällä montaa vastausta yhdestä sähköpostiosoitteesta. Jos lähetät useamman veikkauksen, otamme kilpailuun mukaan vain ensimmäisenä lähettämäsi. Linja on tiukka!
  • Menipä veikkaukset kuinka oikein tai väärin tahansa, pääsevät kaikki mukaan kahden Eurovision 2010 -CD:n arvontaan. Oikein veikanneet palkitaan tämän lisäksi osallistumislipulla kahden Eurovision 2010 -DVD:n arvontaan. Jos niin uskomattomasti kävisi, ettei kukaan veikkaisi kaikkia kymmentä maata oikein, arvotaan palkinnot yhdeksän (tai sitten kahdeksan, seitsemän ja niin edelleen) oikeaa maata veikanneiden kesken.
  • Ole myös levollinen: emme säilö sähköpostiosoitettasi tai käytä sitä tämän kilpailun jälkeen minkäänlaiseen suoramarkkinointiin. Kysymme osoitteen vain siksi, että voimme ottaa yhteyttä voittajaan. Henkilökohtaisen ilmoituksen lisäksi julkaisemme voittajien nimet tällä sivustolla ja Euroviisujen FB-ryhmässä.

 

Ja ennen kuin joku kysyy, kyllä: Myös toisen semifinaalin veikkaus tulee viisusivustolle. Malta vielä hetki, ja vastaa nyt tähän ensimmäiseen!

Mitkä maat selvittävät tiensä vuoden 2010 ensimmäisestä semifinaalista finaaliin?

Kommentit

Koko ajan on Minä ja mun

Koko ajan on Minä ja mun skitta -biisistä tullut James Blunt mieleen. Ja siitä sitten tämä http://www.youtube.com/watch?v=DHXp2Ywwc_Y&feature=related

Siksi en ole kyennnyt kuuntelemaan Belgian biisiä edes puoleenväliin. Eikö kellään muulla tullut Blunt mieleen?

itellä meni 9/10 ja 9/10

itellä meni 9/10 ja 9/10 oikein

Viime vuuonna meni 9/10

Viime vuuonna meni 9/10 oikein ekasta semistä. Laitoin juuri omat veikkaukset menemään. Luulenpa että ainakin 8 on oikein mutta muutaman maan kanssa en ole aivan varma.

Suomen osalta asia on kiikun & kaakun... biisin rakenne ei ole paras mahdollinen (jotenkin sitä olisi pitänyt sitoa paremmin a ja b osien kanssa). Kertosäe jotenkin töksähtää kesken a-osan tarinan... Toisaalta melodia nousee ja laskee useaan otteeseen (joka on sinänsä hyvä asia).
Jos menemme finaaliin niin sanoisin että tähän vaikuttavat enimmäkseen ulkomusikilliset seikat (esiintyjien ulkonäkö on aika miellyttävä) ;) Lisäksi esitys on ykkössemin yksi positiivisimmista joten näillä avuilla finaalipaikka saattaisi juuri ja juuri aueta... mitä mieltä olette...?

Kiitos Alisa! Yleensä

Kiitos Alisa! Yleensä nämä kilpailutekstit on tosi tylsiä ja yritin vähän kirjoittaa toisin. Kiva, jos upposi!

"Ole myös

"Ole myös levollinen..."
Sulla on, Pirkka, hieno tapa sanailla :)

Viisu-uutiset