To 08.01.2009 @ 15:07admin

Antti Tuominen Blogissa: Perunaministerin poliittinen muisto

”Olli Saarela on Tanjan uusi rakas.” Suunnilleen näin luki kirjakaupan miesten vessan seinässä. ”Onpas ajastaan jäänyttä asiakaskuntaa”, ajattelin ensin.

Sitten ajattelin poliittista muistia, kiitos Ollin ja Tanjan. Joskus ennen johtavat poliitikot muistettiin vaikkapa Paasikiven – Kekkosen linjasta tai maan vakauttamisesta sisällissodan jälkeen. Tai muuten vaan tasavallan pitämisestä pystyssä, kun vieressä kiukutteli äkäinen, vähemmän tai enemmän voimakas suurvalta.

Mistä muistetaan nykyiset pomot? Matti Vanhanen on muistaakseni pitkä ja naisten mielestä komea. Muistan Matista sen, että hän tykkää uuniperunoista ja hänellä käy huono flaksi naisten kanssa. Näillä ansiolla Matin voisi nimittää perunaministeriksi, maaseudun puolueen jälkeläisiä kun hän on.

Parhaiten kansakunnan yhteiseen, poliittiseen muistiin ovat viime vuosina tainneet jäädä Tanja Saarela-Karpela-Vienonen-Karpela sekä Antti ”kanki” Kaikkonen. Heidän politiikastaan muistan lähinnä sen, että heidät on joku joskus eduskuntaan valinnut. Samaa voi sanoa kangen kauniimmasta puolesta, Satu Taiveahosta, joka tunnetaan lähinnä häidensä, vaatteidensa ja parisuhteensa esittelemisestä.

Jotta jälkipolville jäisi terävämpi muistijälki kyseisistä politiikan tähdistä, ehdotan, että heidät nimitetään välittömästi perunaministeri Vanhasen hallitukseen. Karpelasta tehdään itseoikeutetusti aito rakkaus –ministeri, Kaikkonen nimitetään tanssii ja soi –ministeriksi. Demarien oppositiopiinakin päättyy, kun Taiveaho lyödään juhlallisesti vaatetus ja perhe-elämä –ministeriksi.
 

Ajankohtaisputki

Tuubin täydeltä asiaa!

A-tuubi on uusi monimuotoinen ajankohtaiskanava netissä!

Blogiarkisto

2010

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

heinäkuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu