Ma 26.04.2010 @ 14:20Timo Harakka

Berlussuomalaiset ja kansalliset sosialistit

Suomessa on mahdotonta olla ulkomaalainen. Perussuomalaiset vaativat, että ulkomaalainen menee töihin ja maksaa veroja. Ja nyt SDP:n johto ilmoittaa, että ulkomaalainen ei saa mennä töihin ja maksaa veroja.

Niinpä perussuomalaisia ilahduttaa viime viikon tilastotieto, jonka mukaan monista Afrikan maista tulleiden työllisyys on huomattavasti korkeampi kuin meidän suomalaisten. Mutta siitäpä demarit saavat sitten aiheen pelotella, että nuo kahdeksansataa kenialaista ja ghanalaista vie työpaikat kolmelta sadalta tuhannelta suomalaiselta työttömältä.

Ennen vanhaan, kun paperimies menetti työnsä, vasemmistö syytti työnantajaa ja kapitalisteja. Nyt demarit ovat löytäneet lamaan syyllisiksi liian ahkerat nepalilaiset ja filippiiniläiset. Tämä ei kuitenkaan ole rasismia, sanoo Eero Heinäluoma, vaan järkevä reaktio työttömyyteen.

Oikeastaan SDP toimii ulkomaalaisten omaksi parhaaksi. Nimittäin, jos he tulevat Suomeen töihin, se johtaa lisääntyvään rasismiin, sanoo Heinäluoma. Jos on sitä mieltä, että ulkomaalainen pelkällä olemassa olollaan synnyttää rasismia, silloin uskoo myös, että nainen on itse syyllinen, jos hänet raiskataan.

Onneksi ulkomaalaiset ymmärtävät itsekin pysyä pois Suomesta. Toisin kuin Soinin ja Heinäluoman kauhukuvista voi päätellä, ei tänne kukaan halua muuttaa. Heinäluoman lausuntoa edeltävänä päivänä julkaistiin toinenkin tilastotieto. Viime vuonna maahanmuutto Suomeen väheni lähes kymmenen prosenttia. Ja näillä puheilla vähenee lisää.

SDP on tavallaan johdonmukainen toiminnassaan. Aiemmin se tyhjensi Suomen maaseudun, joten nyt se pyrkii tekemään koko Suomesta muuttotappiovaltion.

Oikeasti pitäisi olla huolissaan siitä, että kukaan ulkomaalainen ei halua tulla elättämään Suomen sosiaaliturvasta nauttivia suomalaisia. Olisi helppo vain nauraa näille porukoille, sekä berlussuomalaisille että kansallisille sosialisteille, jotka vainoavat Suomen kolmen prosentin ulkomaalaisväestöä. Mutta heidän vihanlietsontansa uhkaa aidosti Suomen taloudellista tulevaisuutta. Rajojen sulkeminen on kallista leikkiä.

Sovitaan niin, että vanhainkodeissa demareita saa hoitaa vain aito, sinisilmäinen suomalainen. Kun 90-vuotias Heinäluoma yöllä soittaa kelloa, niin saamme nähdä, vastaako kukaan.

 

HBL Tisdag 27.4 - Heinäluoma vill stoppa invandringen

Tilastokeskus 20.4. - Työllisten osuus koko väestöstä suomalaisia suurempi useilla kansalaisuusryhmillä

Tilastokeskus 22.4. - Maahanmuuttoa viime vuotta vähemmän

 

 

 

12 kommenttia

Ovatko perussuomalaiset iloinneet jossain maahanmuuttajien suuresta työttömyydestä? Onko tuo faktaa vai toimittajan ennakkoluulo?

Menkää nuoret opiskelemaan!!"

Kuulkaa nyt te, jotka huudatte nuorten työttömyyden perään.Kehottaisin kyselemään sellaisilta nuorilta, jotka valittavat työttömyyttään, mitä he ovat opiskelleet ja miten he aikovat jatkossa toimia saadakseen jonkun ammatin.Monet suomalaiset nuoret jäävät kotiin makaamaan , vaikka heille on tarjolla todella monipuolista koulutusta eri aloilta.Usein kuulee kylillä kulkiessa vastattavan, että ei kiinnosta! Siinä sitten on hyvä moittia maahanmuuttajia, joille kelpaa työ kuin työ ja vieläpä pienellä palkalla, mitä ei todellakaan voi enää sanoa osasta suomalaisia nuoria.Onko heidät näin passattu piloille?Onko näiden rasististen huutojen takana juuri pelko siitä, että he lopulta joutuvat itsekin ottamaan vastaan työtä kuin työtä tai hankkimaan kunnon koulutusta leipänsä eteen?

Heh, sopivasti kirjoittaja löysi Afrikasta tulevista maahanmuuttajista nimenomaan ne pari pientä vähemmistöryhmää, jotka ovat työllistyneet. Valtaosa meille tulevista afrikkalaisista kuitenkin on somaleita, jotka tunnetusti työllistyvät eri syistä erittäin heikosti ja heikentävät huoltosuhdettamme järkyttävästi.

Oikeastaan voitaisiin sanoa, että siinä vaiheessa kun 90-vuotias Heinäluoma yöllä soittaa kelloa, niin hänen pitäisi vielä elättää useita kymmeniä somaleja, jotka eivät edes kellonsoittoon vastaa!

Somalien työllisyys on tosiaan paljon huonompi kuin nigerialaisten, kenialaisten ja ghanalaisten. Intialaisten, nepalilaisten, filipiiniläisten, monien muidenkin etnisten ryhmien työttömyysprosentti on pienempi kuin suomalaisten, mielestäni se on hyvä muistaa, kun aina väitetään heidän elelevän suomalaisella sosiaaliturvalla.
Monessa kulttuurissa itsensä elättäminen on paljon suurempi kunnia-asia kuin Suomessa nykyään.

No olipas huono kirjoitus kerrassaan!

Aivan loistava kirjoitus Timo Harakka! Olet osunut asian ytimeen. Minun Suomeni on ainakin kansainvälinen ja ajan tulevana opettajana tätä asiaa eteenpäin.

Tiedän jo tarkalleen mitä puolueita en tule äänestämään. En kyllä ole ennenkään kannattanut kirjoituksessasi olevia puolueita ja nyt meni se pieninkin usko SDP:hen.

Kaikki on menossa päin helvettiä, mutta mokutus vain kiihtyy.
SDP:n lausunnot ovat vain tyhjänpäiväistä äänestäjien kalastelua, nyt kun joka tutkimus on kertonut selvästi Suomalaisten olevan maahanmuuttokriittisiä 70%-30%.

Keskusta ja Kokoomus uppoavat kiltisti mokutuslaivan mukana, pysyen katkeraan loppuun asti poliittisesti korrekteina maailmansyleilijöinä.

Mikko kirjoitti:

Kaikki on menossa päin helvettiä, mutta mokutus vain kiihtyy.
SDP:n lausunnot ovat vain tyhjänpäiväistä äänestäjien kalastelua, nyt kun joka tutkimus on kertonut selvästi Suomalaisten olevan maahanmuuttokriittisiä 70%-30%.

Keskusta ja Kokoomus uppoavat kiltisti mokutuslaivan mukana, pysyen katkeraan loppuun asti poliittisesti korrekteina maailmansyleilijöinä.

maahanmuuto keskustelu on hakoteillä tyäperäinen maahanmuuto ok mutta kyllä se vaan niin menee että ei pakolaisille saa antaa enempää rahaa kun suomalaisille

Suomen taloudellista tulevaisuutta uhkaa kyllä huomattavasti enemmän alati kasvavan kouluttamattoman ja usein luku- sekä kirjoitustaidottoman turvapaikanhakijamassan roudaaminen Suomeen.

Työperäiseen maahanmuuttoon suomalaiset suhtautuvat keskimäärin hyvinkin positiivisesti. Heinäluomalla on silti erittäin hyvä pointti: tällaisessa taloustilanteessa on aivan ääliömäistä ryhtyä oikein erillisillä toimenpiteillä kasvattamaan työperäisen maahanmuuton volyymiä, kuten hallitus on kaavaillut.

Olen suorastaan hämmästynyt kuinka mustavalkoisesti Timo Harakka tämän asian näkee. Ei kyse ole mistään rajojen sulkemisesta. Kukaan ei ole ehdottanut tällaista. Kyse on siitä, ettei maahanmuuton volyymiä ole tällä hetkellä järkevää keinotekoisesti kasvattaa erilaisilla toimenpiteillä.

Meillä on suurtyöttömyys eli lähemmäs 400 000 työtöntä, työvoimapoliittisessa koulutuksessa olevaa tai muuten töitä vailla olevaa Suomen kansalaista. Työpaikkojen määrän oletetaan vähenevän tulevina vuosina ja työttömyyden kasvavan. Miten siihen yhtälöön sopii Harakan mielestä esim. ne 1.8 miljoonaa hallituksen ulkomailta havittelemaa työntekijää?

Lähhde: http://www.youtube.com/watch?v=1H4byTP1q9s

Uskooko Harakka ja kumppanit aidosti siihen, että jos valtiovalta houkuttelee tässä tilanteessa tänne ulkomaalaisia kilpailemaan samoista työpaikoista suomalaisten kanssa ja ulkomaalaiset vievät suomalaisilta paikkoja positiivisen syrjinnän, työehtojen ja palkkojen polkemisen kautta tai vaikka ihan normaalin kilpailun kautta, niin se ei aiheuta ollenkaan rasismin kasvua kansalaisissa? Siitä Heinäluoma varoittaa.

Harakka kirjoitti: "Jos on sitä mieltä, että ulkomaalainen pelkällä olemassa olollaan synnyttää rasismia, silloin uskoo myös, että nainen on itse syyllinen, jos hänet raiskataan."

Kuten edellä kerroin, niin rasismi syntyy hallituksen toiminnasta kansaa vastaan sekä tällaisista Harakan teksin kaltaisista tosiasioilta täysin silmät sulkevista hyysäyskirjoituksista, ei ulkomaalaisten läsnäolosta itsestään.

Kun kerran itse otit asian esille, niin... monissa islamilaisissa kulttuureissa raiskattua naista pidetään itse syyllisenä:
"Joissakin kulttuureissa raiskatut saatetaan syyllistää ja syrjäyttää yhteisöstä, koska heidän katsotaan syyllistyneen aviorikokseen. Näin esimerkiksi arabimaissa, joissa raiskattu nainen saatetaan jopa surmata suvun kunnian nimissä. Koraanin mukaan raiskattu nainen on kivitettävä, ellei ole riittävän monta todistajaa, jotka kertovat, että kyseessä ei ollut aviorikos vaan raiskaus."
Lähde: http://fi.wikipedia.org/wiki/Raiskaus

Suomeen on edelleen tunkua hyvän sosiaaliturvan perässä. Pelkästään perheen yhdistämistä odottaa 4000 hakemusta eli noin 25 000 90%:sti kouluttamatonta ja kielitaidotonta ihmistä. Harakka unohtaa myös aktiivisesti sen, että osa ulkomaalaistaustaisista on saanut jo Suomen kansalaisuuden, jolloin he eivät ole tuossa 3%: ssa mukana. Oikeampi määrä on 4-5%. Fakta, Harakan harhaanjohtamisyrityksistä huolimatta, on se, että tämä maa ei tule kestämään tällaista holtitonta maahanmuuttopolitiikkaa.

Helsingin yliopiston luokanopettajaopiskelija kirjoitti:

Aivan loistava kirjoitus Timo Harakka! Olet osunut asian ytimeen. Minun Suomeni on ainakin kansainvälinen ja ajan tulevana opettajana tätä asiaa eteenpäin.

Tiedän jo tarkalleen mitä puolueita en tule äänestämään. En kyllä ole ennenkään kannattanut kirjoituksessasi olevia puolueita ja nyt meni se pieninkin usko SDP:hen.

Mielestäsi siis järkevä maahanmuuttopolitiikka ja kansainvälisyys ovat toisensa poissulkevia asioita?

Kiitos hienosta artikkelista. Kysymys on nimenomaan Suomen hyvinvoinnin tulevaisuudesta, sillä työtätekevien veronmaksajien määrä tulee putoamaan rajusti parissa vuosikymmenessä, ellei maahan tule lisää väkeä. Ken muuta väittää, ei ymmärrä väestötieteen alkeita.

Ajankohtaisputki

Tuubin täydeltä asiaa!

A-tuubi on uusi monimuotoinen ajankohtaiskanava netissä!

Blogiarkisto

2010

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

heinäkuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu